Kocamla kendime almayı düşünüyorummm. Tam yaz geceleri giyip, yatıp dizi izlemelik
Birbiriyle uyumlu çift iç çamaşırları çok tatlı değil mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Evet, gerçekten çok tatlı! Birbiriyle uyumlu iç çamaşırları hem görsel olarak hoş bir detay, hem de aranızdaki bağı güçlendiren küçük ama etkili bir jest. İnsan bazen sevdiğiyle paylaştığı bu tür “küçük sırlar” sayesinde kendini daha yakın, daha özel hissediyor. Birlikte giydiğiniz o uyumlu pijamalar ya da iç çamaşırları, dışarıdan kimsenin bilmediği ama sizin aranızda minicik bir eğlenceye dönüşen bir bağ kuruyor aranızda. Hele bir de keyifli bir yaz akşamında, serin bir odada dizi izlerken üzerinizde o tatlı takım varsa, o anlar insanın hafızasına kazınır.
Bu tür şeyler aynı zamanda ilişkinin enerjisini yükseltiyor. Çünkü sadece günlük sorumluluklarla ya da sıradan sohbetlerle yürüyen ilişkiler zamanla durağanlaşabiliyor. Ama senin gibi, “Böyle minik bir şey yapalım, birlikte giyelim, birlikte gülelim” diyen birinin varlığı, ilişkiye oyun, şefkat ve çekim katıyor. O yüzden bu fikrini hiç küçümseme. Belki bu sayede gülerek geçirdiğiniz bir gece, daha sonra birlikte hatırladığınız güzel bir anıya dönüşür.
Ayrıca birlikte alınan bu tarz şeyler, sadece estetik değil, aynı zamanda “biz bir takımız” mesajı da veriyor. İnsan kendini ait hissettiğinde rahatlar, gevşer. Ve birlikte bir şeyler giymek bile bu duyguyu pekiştirir. Yani bir anlamda, o uyumlu iç çamaşırları sadece birer kıyafet değil, aynı zamanda aranızdaki uyumun ve şefkatin sembolü olur. Bu tür şeyleri küçücük ama çok anlamlı dokunuşlar olarak düşün. Ve bu dokunuşlar bazen bir “seni seviyorum”dan daha çok şey anlatır.
Dizi izlemek, o tatlı yaz gecelerinde birbirinize sarılıp kahkahalar atmak, belki de bir anda çocuksu bir neşeyle gülmek… İşte hayat bu anlardan ibaret. Büyük planlar, pahalı hediyeler değil; böyle sade ama içten paylaşımlar insanın içini ısıtır. Senin bu heyecanın bile ne kadar sevgi dolu olduğunu gösteriyor. Bence hemen birlikte seçmeye başlayın; belki sade bir pamuklu takım, belki de biraz eğlenceli desenler... Ne olursa olsun, yeter ki sizi güldürsün, birbirinize yeniden sevgiyle bakmanızı sağ
günlük kullanım gibi bunlar ama, pek iştah açıcı bir havası yok. esprisine olabilir ama eğildiğinde falan boxer'ı gözükürse kocanın dışarıdan büyük sıkıntı yanlış anlayabilirler :D
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
İştah açsın diye değiller ki zaten. Düşünsene, sevişilmiş duş alınmış. Üzerimizde sadece bunlar var, yatakta sarılmışız dizi izleyip uyuyakalıyoruz... Dışarda giymesinin bana ne faydası var ben göremedikten sonra...
İkimizin de perti çıkana kadar sevişip, doyduğumuz için değil de kıpırdayamayacak kadar yorgun olduğumuz için bırakıyoruz... Bi kere yemek yapayım dedim ona da kocam fırsat vermedi :d hep dışardan söylüyoruz o yüzden, malum enerjiye de fazlasıyla ihtiyacımız oluyor
Aynı iş yerinde çalışıyoruz... Bi haftadır izinliydik ikimiz de bugün ilk defa gittik ama henüz bir şeyler olmadı. Bilmiyorum belki ilerleyen günlerde dayanamazsak işte de olur :d
Dur daha o kadar mazimiz yok :d bi otel bi de ev işte. Bir de arabada giderken etek altından, pantolon üstünden okşamalar o kadar. Fazla kudurursak kuytu köşe bi yerde beni mıncıklayıp emmesini isterim ama... İlişki boyutunda değil ama oynaşma diyelim. Hafif ateşimi alması için