Cinsel Yaşam Kadınlar kucakta nasıl zıplıyor, ben asla başaramıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Kadınlar kucakta nasıl zıplıyor, ben asla başaramıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeğin desteği önemli, ufak hareketlerle zıplamaya yardım eder, dümdüz yatarsa 3 dk sonra nefes nefese kalırsın 1 2 Yorumla Soran 10 ay Anladımm Yorumla Yahyaayaa 10 ay Sen tam havaya kalkarken onun bel kısmı ile seni itmesi gibi düşün ufak ufak bu tarz şeyler hem daha zevkli hem daha az yorucu olur kadın için Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Kalça büyükse normaldir. Erkek biraz desteklemeli elleri beline atıp 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ben zaten zıplamasını istemem kendim zıplatırım yetiyor daha zevkli oluyor daha çok hoşuma gidiyor 1 2 Yorumla Soran 10 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kırma beni Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Erkek de yardım edecek bi de yatak önemli ya. Kötü bi yatakta zıplanmıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Beceri meselesi. Herkes kucakta olacak diye bişey yok. Sen diğer pozisyonların insanisin demek ki? 1 2 Yorumla Soran 10 ay Sanırımm Yorumla Cevap sahibi 10 ay Diğerlerini de denedin mi peki? Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. en güzeli duvara yaslayıp 3 3 Yorumla eyup110111 10 ay Duvarda şahaneee Yorumla Serenia 10 ay Bencede Yorumla eyup110111 10 ay @Serenia kesinlikle Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın zıplamıyor çünkü erkek zıplatıyor 1 2 Yorumla Soran 10 ay Nasıl yani Yorumla RaistlinMajere_ 10 ay Gayet açık yazdım :) Yorumla
Mitrailleuse Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% 10 ay zıplatamıyorlar demek ki. 1 5 Yorumla Soran 10 ay Nasıl zıplatıyorlar ki Yorumla Mitrailleuse 10 ay O tempoyu yakalayınca erkek alttan sertçe vurur zaten. Sen de ayak uydurursun. Yorumla Soran 10 ay Anladımm Yorumla Mitrailleuse 10 ay Sen de biraz çaba göster :D Yorumla Soran 10 ay Deniyorum emin olabilirsin Yorumla
Kaptanhulk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 10 ay Sürtünerek de mi yapamıyorsun kucakta? 1 2 Yorumla Soran 10 ay Sürtünebiliyorum ama zıplayamıyorum Yorumla Kaptanhulk 10 ay Kilolu musun? Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. zıplatacak olan adam daha güçlüsünü bul kilo olayı 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ayna önüne yapın zaten çözersin 1 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Film seyret nasıl yaptıklarına bak 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. maharet zıplatanda bebek😂 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla ögrenirsin İstanbul'da 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Öğretenin olmamış demek ki 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tecrübe ederek öğrenirsin 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kasa mı çok büyük 0 2 Yorumla Soran 10 ay Bi tık Yorumla criollo 10 ay Ondan hareket kabiliyetin düşüktür ama kucakta iyi zevk verir öyle kalça Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 10 ay Boy ve kilon kaç? 0 5 Yorumla Soran 10 ay 169 65 Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay İyi aslında partnerin mi kısa? Neden yapamıyorusn Yorumla Soran 10 ay Değil ama beceremiyorum işte Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Beceremediğin yer neresi sıçrarken penis mi çıkıyor? Yorumla Soran 10 ay Oturup kalkamıyorum işte Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden yapamıyorsun 0 0 Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Sen basarmican seni ziplaticaklar 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bacakların kısa mı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ders al 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaç kğ warSın 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Önce yavaş yavaş 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zamanla tecrübe 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaparsin 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denedin mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Erkeğin desteği önemli, ufak hareketlerle zıplamaya yardım eder, dümdüz yatarsa 3 dk sonra nefes nefese kalırsın
Anladımm
Sen tam havaya kalkarken onun bel kısmı ile seni itmesi gibi düşün ufak ufak bu tarz şeyler hem daha zevkli hem daha az yorucu olur kadın için
Kalça büyükse normaldir. Erkek biraz desteklemeli elleri beline atıp
Ben zaten zıplamasını istemem kendim zıplatırım yetiyor daha zevkli oluyor daha çok hoşuma gidiyor
Yok
Kırma beni
Erkek de yardım edecek bi de yatak önemli ya. Kötü bi yatakta zıplanmıyor.
Tecrübe olduğu için boşuna olgun kadın seçmiyoruz.
Fena zıplıyor
Beceri meselesi. Herkes kucakta olacak diye bişey yok. Sen diğer pozisyonların insanisin demek ki?
Sanırımm
Diğerlerini de denedin mi peki?
Eh o erkegın gucune baglı 🙄
en güzeli duvara yaslayıp
Duvarda şahaneee
Bencede
@Serenia kesinlikle
Kadın zıplamıyor çünkü erkek zıplatıyor
Nasıl yani
Gayet açık yazdım :)
zıplatamıyorlar demek ki.
Nasıl zıplatıyorlar ki
O tempoyu yakalayınca erkek alttan sertçe vurur zaten. Sen de ayak uydurursun.
Anladımm
Sen de biraz çaba göster :D
Deniyorum emin olabilirsin
Sürtünerek de mi yapamıyorsun kucakta?
Sürtünebiliyorum ama zıplayamıyorum
Kilolu musun?
zıplatacak olan adam daha güçlüsünü bul kilo olayı
Ayna önüne yapın zaten çözersin
Film seyret nasıl yaptıklarına bak
maharet zıplatanda bebek😂
Zamanla ögrenirsin İstanbul'da
Öğretenin olmamış demek ki
Tecrübe ederek öğrenirsin
Sen zıplama boş ver o zıplasın
Dizler mi ağrıyor teyze
Başka türlü zıpla knk
Kasa mı çok büyük
Bi tık
Ondan hareket kabiliyetin düşüktür ama kucakta iyi zevk verir öyle kalça
Boy ve kilon kaç?
169 65
İyi aslında partnerin mi kısa? Neden yapamıyorusn
Değil ama beceremiyorum işte
Beceremediğin yer neresi sıçrarken penis mi çıkıyor?
Oturup kalkamıyorum işte
ritim meselesi
2 ayağının üzerine çık içine al zıpla işte
Neden yapamıyorsun
Kıvrak olman lazım hareketli esnek
Sen basarmican seni ziplaticaklar
Hava yastığı ile
Bacakların kısa mı
Ders al
kaç kğ warSın
Önce yavaş yavaş
Zamanla tecrübe