Cinsel Yaşam İlk buluşmada anal yapsam benimle evlenmekten vaz geçer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 İlk buluşmada anal yapsam benimle evlenmekten vaz geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha ilk buluşma olmamış evlenmekten bahsediyor 🙄 1 2 Yorumla Soran 9 ay Sanane bundan Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 9 ay Eee bize ne, ne verdiğinden ksjd Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yani düşünür benle anal yapabiliyorsa geçmişte de böyle olaylar yaşamış düşüncesi ya da bahanesi olur 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay İlk buluşmada bunu yaparsan erkek seninle evliliği bırak sevgililik bile düşünmez 0 4 Yorumla Soran 9 ay Niye ya Yorumla Mustres 9 ay Düşün bi basit görmez mi seni Yorumla Soran 9 ay Sabredim Yorumla Mustres 9 ay Eee yani Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini küçük düşürmek ve ters ilişki üzerinden ciddiyet mi bekliyorsun. Hevesini sonuna kadar alır sonrası terk eder olur biter 0 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Evlenecek adam evlenmeden seks yapmaz yapan da evlenmez eğlenir bırakır 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemiyorsan söyle bu şekilde yaparsan obje olur sun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Senin gibiler de pavyon gülleri de bir şekilde evleniyor aman sen sakın korkma a q düzgün erkek yok zaten 0 1 Yorumla Soran 9 ay Bacım benim Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. İlk buluşmada hiç bişey olmaması lazım sonuçta tanışma aşaması 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ilk defa bununla mı Anıl yapacaksın Yoksa önceden anal yaptın mıydı 0 0 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Evet bazgeçer ilkte neden veriyorsunki ne zamandır konuşuyorsunuz 0 0 Yorumla
PesimistEP2 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Allah bilir kimlere verdi ordan der bide kendi basar sonra gider edepli bir kız bulur evlenir bence 0 1 Yorumla Fetih2024 9 ay Sakin ypma Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Hayır tabikide saçmalama dahada çok bağlanır daha çok sabırsızlanir evlenmek için 3 8 Yorumla eyup110111 9 ay Dmii Yorumla Fetih2024 9 ay Alakası yok Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Fetih2024 vay aq ciddimisin sen Yorumla Berat06905 9 ay Ciddi tabi slk misiniz ya eiz Yorumla Berat06905 9 ay Sizz Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Berat06905Olum ironi anlamiyomusunuz siz cididmiyim ben orada sence Yorumla eyup110111 9 ay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Berat06905 9 ay Hay senınn ironi ne Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Yani daha buluşma yok. Sen arkadan vermeyi düşünüyon ve evlenmekten vaz geçermi diyon. Bu nasıl bir ilişki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay En azından 1 yıl bağlanır o kesin veren kız eekeği bağlıyor bu bir gerçek. 0 0 Yorumla
Alliii3 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 9 ay Verdikten sonra kullanıp çöpe atar seni evlenme işini unut sen kendini degersizlestirirsen erkeklerin gözünde oda kullanıp atar seni aklını başına al 0 0 Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Daha çok bağlanır 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ciddi misin Yorumla Fetih2024 9 ay Sakin Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Vazgeçmez sonuna kadar bağlanır 0 6 Yorumla Soran 9 ay Yemin et Yorumla Fetih2024 9 ay Sakin Yorumla DogukanXeria 9 ay Yemin ederim. Çünkü erkekler arkadan aldıkları kızları asla unutamazlar ve hep akıllarında kalır Yorumla Soran 9 ay Biri de evlenmez kullanır demiş Yorumla DogukanXeria 9 ay Sana detayları anlatmamı ister misin Yorumla Soran 9 ay Olurn Yorumla
HtmlHtml Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Önden neden vermiyom peki 0 3 Yorumla Soran 9 ay Bakireyim acır heralde Yorumla HtmlHtml 9 ay Hmm anladım o zevkle dikkat et o zaman Yorumla Fetih2024 9 ay Sakin Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Severse vazgecmez sevmezse vazgecer amasyada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay kisiye gore degisir aramizdaki uyum onemli ben boyle seylere takilmiyorum. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay agirdan aldi diye kendini cok hanimefendi zannedenlere gulerim Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İcindeyken nikah kiyar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Evet takılmalık görür seni 1 5 Yorumla Soran 9 ay Off Cevap sahibi 9 ay Arkadan niye istiyorsun Soran 9 ay İstiyorum işte Cevap sahibi 9 ay Ön varken yani garip geldi Cevap sahibi 9 ay Ben 2 defa yaptım sevgilimin canı çok yandı ve stres oldum bir daha istemedim
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Fetih2024 9 ay Sakin ypma Yorumla DogukanXeria 9 ay Sakin Yorumla Soran 9 ay Neden ya Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Bilemeyiz. Anal severmisin peki 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Buyuk ihtimalle 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. dene o zaman 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Vazgeçmez 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha çok ister 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok niye 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşini biliyorsa hayır daha önce verdin mi arkanı 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yandan ver. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Kalçan dolgun mu 0 8 Yorumla Soran 9 ay Hayır kuru tahta Yorumla Cevap sahibi 9 ay O zaman becermez ki Yorumla Soran 9 ay Koyu bide Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yok becermez. Görmedim ama Yorumla Soran 9 ay Kokuyo Yorumla Cevap sahibi 9 ay Saçmalama tamam Yorumla Soran 9 ay İshalim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ağzına zıçarsın umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Daha ilk buluşma olmamış evlenmekten bahsediyor 🙄
Sanane bundan
Eee bize ne, ne verdiğinden ksjd
Yani düşünür benle anal yapabiliyorsa geçmişte de böyle olaylar yaşamış düşüncesi ya da bahanesi olur
İlk buluşmada bunu yaparsan erkek seninle evliliği bırak sevgililik bile düşünmez
Niye ya
Düşün bi basit görmez mi seni
Sabredim
Eee yani
Kendini küçük düşürmek ve ters ilişki üzerinden ciddiyet mi bekliyorsun. Hevesini sonuna kadar alır sonrası terk eder olur biter
Evlenecek adam evlenmeden seks yapmaz yapan da evlenmez eğlenir bırakır
İstemiyorsan söyle bu şekilde yaparsan obje olur sun
Senin gibiler de pavyon gülleri de bir şekilde evleniyor aman sen sakın korkma a q düzgün erkek yok zaten
Bacım benim
İlk buluşmada hiç bişey olmaması lazım sonuçta tanışma aşaması
Ilk defa bununla mı Anıl yapacaksın Yoksa önceden anal yaptın mıydı
Evet bazgeçer ilkte neden veriyorsunki ne zamandır konuşuyorsunuz
Allah bilir kimlere verdi ordan der bide kendi basar sonra gider edepli bir kız bulur evlenir bence
Sakin ypma
Hayır tabikide saçmalama dahada çok bağlanır daha çok sabırsızlanir evlenmek için
Dmii
Alakası yok
@Fetih2024 vay aq ciddimisin sen
Ciddi tabi slk misiniz ya eiz
Sizz
@Berat06905Olum ironi anlamiyomusunuz siz cididmiyim ben orada sence
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hay senınn ironi ne
Yani daha buluşma yok. Sen arkadan vermeyi düşünüyon ve evlenmekten vaz geçermi diyon. Bu nasıl bir ilişki
En azından 1 yıl bağlanır o kesin veren kız eekeği bağlıyor bu bir gerçek.
Verdikten sonra kullanıp çöpe atar seni evlenme işini unut sen kendini degersizlestirirsen erkeklerin gözünde oda kullanıp atar seni aklını başına al
Daha çok bağlanır
Ciddi misin
Sakin
Vazgeçmez sonuna kadar bağlanır
Yemin et
Sakin
Yemin ederim. Çünkü erkekler arkadan aldıkları kızları asla unutamazlar ve hep akıllarında kalır
Biri de evlenmez kullanır demiş
Sana detayları anlatmamı ister misin
Olurn
Önden neden vermiyom peki
Bakireyim acır heralde
Hmm anladım o zevkle dikkat et o zaman
Sakin
Severse vazgecmez sevmezse vazgecer amasyada
kisiye gore degisir aramizdaki uyum onemli ben boyle seylere takilmiyorum.
agirdan aldi diye kendini cok hanimefendi zannedenlere gulerim
İcindeyken nikah kiyar
Sen mi teklif edeceksin
Evet takılmalık görür seni
Off
Arkadan niye istiyorsun
İstiyorum işte
Ön varken yani garip geldi
Ben 2 defa yaptım sevgilimin canı çok yandı ve stres oldum bir daha istemedim
Evet
Sakin ypma
Sakin