Cinsel Yaşam İlişkinizde ne kadar süre kendinizi tutabilirsiniz? ksisimeslesmesi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlişkinizde ne kadar süre kendinizi tutabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bu mekana, aynı günde kaçıncı oluşu gibi etkenler ile ön sevismeyle uzayabilir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 20-25 dk civarı, ikinci ve üçüncü bi tık daha uzayabilir 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Önce uzun bir sevişme ve oraldan sonra beraber boşalalım diyene kadar 0 0 Yorumla
Slmskltm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% 10 ay Kocam söz konusuysa hiç 2 4 Yorumla barut777 10 ay Kocan olsa kaç gün uzak kalabilirsin Yorumla Slmskltm 10 ay @barut777 kalmamaya özen gösteririm Yorumla barut777 10 ay Her gece ister misin Yorumla Thayatit 7 ay Kocan çok mu aceleci 🙈 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ne kadar süre tutmam gerekirse 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Niye tutuyoruz ki anlamadım 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tutamammmm hemen olsun derim 0 1 Yorumla yelizece 10 ay sen tutuyon mu Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karşındakine bağlı 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 1 dk iatanbulda 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an kontrol edebiliyorum 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. 20 dkyı geçer 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 ay en fazla 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bilemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay 4 yıl tuttum 3 13 Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay O nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi pardon yanlış anlamışım soruyu Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay 4 yıl yapmadan durdum anladın sanırım Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi şey anladım ben sevgiliniz ile ilişki yaşamadan ne kadar süre sevgili kalabildiniz diye gibi bir şey Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Hmm burada gizli bir itirafta var o halde sevgiliyle birlikte olunulmuş :) Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi yok 4 yıl sonunda ayrıldık 🙂 Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Nereye elimizi atsak kuruyor :) şu an evliyim diyormuşsun :P Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi evet evliyim hem de ortaokul aşkımla Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Bak demedim mi :) hatta şimdi boşanma aşamasındayız diyeceksin :P ters köşelerden köşe seçiyoruz Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi hayır bu sefer yanıldın 7 yıldır evliyiz çok iyiyiz 2 tane de nur topu gibi kızımız var Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Allah bağışlasın en azından güzel bir yerde yanıldım :) İlkin eşin mi oldu? Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Ogrtmgrvlsi teşekkür ederim evet eşimdi Yorumla Ogrtmgrvlsi 10 ay Yaşamış olduğun en ilginç fantezileriniz nelerfi desem çok mu özel olur acaba Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. tutmak? 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. 30-40dk 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Kadına bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bu mekana, aynı günde kaçıncı oluşu gibi etkenler ile ön sevismeyle uzayabilir
20-25 dk civarı, ikinci ve üçüncü bi tık daha uzayabilir
Önce uzun bir sevişme ve oraldan sonra beraber boşalalım diyene kadar
Kocam söz konusuysa hiç
Kocan olsa kaç gün uzak kalabilirsin
@barut777 kalmamaya özen gösteririm
Her gece ister misin
Kocan çok mu aceleci 🙈
10-15 civarında
Ne kadar süre tutmam gerekirse
Neye tutuyoruz
Bıkmadan yalarım meme
Niye tutuyoruz ki anlamadım
tutamammmm hemen olsun derim
sen tutuyon mu
İçindeyken max 25 dakka tutarım
Bilmem bol sevişmeli olursa yarım saat falan
Ne kadar gerekiyorsa
Ön sevişme dahil 1 aaat
O kadar uzun zamandır ilişkim olmuyor ki
Art arda boşalabilir misin?
Ne konuda
2 saat
Sıfır
Karşındakine bağlı
1 dk iatanbulda
şu an kontrol edebiliyorum
20 dkyı geçer
Denemedim
1 ay en fazla
Bilemedim
4 yıl tuttum
O nasıl oluyor
@Ogrtmgrvlsi pardon yanlış anlamışım soruyu
4 yıl yapmadan durdum anladın sanırım
@Ogrtmgrvlsi şey anladım ben sevgiliniz ile ilişki yaşamadan ne kadar süre sevgili kalabildiniz diye gibi bir şey
Hmm burada gizli bir itirafta var o halde sevgiliyle birlikte olunulmuş :)
@Ogrtmgrvlsi yok 4 yıl sonunda ayrıldık 🙂
Nereye elimizi atsak kuruyor :) şu an evliyim diyormuşsun :P
@Ogrtmgrvlsi evet evliyim hem de ortaokul aşkımla
Bak demedim mi :) hatta şimdi boşanma aşamasındayız diyeceksin :P ters köşelerden köşe seçiyoruz
@Ogrtmgrvlsi hayır bu sefer yanıldın 7 yıldır evliyiz çok iyiyiz 2 tane de nur topu gibi kızımız var
Allah bağışlasın en azından güzel bir yerde yanıldım :)
İlkin eşin mi oldu?
@Ogrtmgrvlsi teşekkür ederim evet eşimdi
Yaşamış olduğun en ilginç fantezileriniz nelerfi desem çok mu özel olur acaba
Umrumda bile olmazz
Kişisine bagli
tutmak?
30-40dk
Kadına bagli
Özele gelsene
Yarım saat falan
Yaparken. Mi
Ne için tutacağım 😅