Cinsel Yaşam Seksin sonrasında aileniz tarafından basılsanız tepkiniz ne olurdu? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Seksin sonrasında aileniz tarafından basılsanız tepkiniz ne olurdu 🤔#CinselYaşamNasıl durumu anlatırdınız 😂 Seksin sonrasında aileniz tarafından basılsanız tepkiniz ne olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Evime çat kapı kimse giremiyceğine göre sorun yok bence 😂 11 2 Yorumla GGwrRespectGG 11 ay Öyle bir ihtimalin oldugu yerde üzerimi değiştirmem Yorumla 06romeo 11 ay Çok doğru. 👍 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Herkes gibi utanırım da ailem evime nasıl çat kapı giriyor onu anlamadım 2 2 Yorumla FiqHtShoT 11 ay Çilingir çağırmışlar 😂 Yorumla SpaceLoverTeacher 11 ay Vururum fgfgh Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nikahsız yasak ilişki ise ben yerin dibine batarım. Meşru ise onlar utancından ölür. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Ahhahahahah 🤣🤣🤣 basılanlar el kaldırsın bilelim kaç kişi jdjdjdjdj 4 0 Yorumla
Büşraapue Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Konuştuğumda dayak yedim zaten 😥😥🥺 5 3 Yorumla Mhrrmysrr 10 ay Nasıl Yorumla Büşraapue 10 ay @Mhrrmysrr baya aile büyüğümden Yorumla Mhrrmysrr 10 ay Nasıl yakaladı Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bak oğlun kahraman oldu baba 3 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Aşırı utanırdım 6 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evime çat kapı kimse giremiyceğine göre sorun yok bence 😂
Öyle bir ihtimalin oldugu yerde üzerimi değiştirmem
Çok doğru. 👍
Herkes gibi utanırım da ailem evime nasıl çat kapı giriyor onu anlamadım
Çilingir çağırmışlar 😂
Vururum fgfgh
Nikahsız yasak ilişki ise ben yerin dibine batarım. Meşru ise onlar utancından ölür.
Ahhahahahah 🤣🤣🤣 basılanlar el kaldırsın bilelim kaç kişi jdjdjdjdj
utanırım tabii
Konuştuğumda dayak yedim zaten 😥😥🥺
Nasıl
@Mhrrmysrr baya aile büyüğümden
Nasıl yakaladı
Olan oldu yapıcak bısey yok gulerım
bak oğlun kahraman oldu baba
Aşırı utanırdım
devam ederdim
Yani, ben de… 😃🙈