Bu suç sayılmalı aşırı rahatsız edici böyle bi çift görmek istemezdim 

Görselde rahatsız edici bir şey yok... Sokakta silahlı çatışma olsa herkes film gibi izlemeyi bilir... Öpüşmenin nesi rahatsız edici? Sevgi ve tutku var görselde, çocuklar için de kötü örnek bu değil, birinin birini öldürmesi, darp etmesi.
Kimse yoksa olabilir ama partneride kendimizide pişman ettirecek bir şey yapmak istemem, o tür ilişkileri kimsenin görmeyeceğim yerde yapmak gerekir
Cevap
24Cevap
yapmam hayır
İzlenilmeyi ve teshirciligi çok severim. Açık alan fantezilerim de var ama yapmam ya kimsede yapmamalı
Hayır ya neden yapayım. Aklı başında olan insanlar yapmaz.
Kimse yokken yapılır ama kalabalık ortamda olmaz
outdoor yurt dışında belki olur da bizim ülkede kan çıkar çok ta etik bir şey değil zaten
Bece de yasaklanmalı sevgilisi olan var olmayan var ya ikram etsinler ya da yapmasınlar arkadaş
İnsanlar aşırı rahat ve rahatsız edici. Geçen gece parkta denk geldim kız oturan çocuğun önünde eğilmiş mağlum şeyi yapıyor🤦♂️
Kamuya açık alanda değil ancak ıssız daha az insanın gittiği ormanlık ve tenha yerde yaparım, çok kez yapımda
avrupa suç sayar bizdekiler özgürüz dokunmatyın derler avrupa bizden özgür derler.
Kimsenin olmadiği yerde Olabilirr
Bunun adrenalini farklı oluyor..
yok puclıc olark ormanlık alan avm otoparkı tercıh ederım
Hayır tabii ki canım ahlaksız olmaya da gerek yok kim ne yapıyorsa gitsin kendi özel alanında yapsın
Yakında her şey açıkça yapılacak amaçları bu zaten
Hoşuma gitmiyor rahatsızlık verici
Orman dahil mi 😂
Yaptığın suç deyip kamu ya el koyarsa !!!
Gerek yok. Yeri değil
İğrenç a. w
Ben karşıyım sonuçta aileler çoçuklar var
Açık alan olmasın, gizli olsun
Katılıyorum sana bu konuda
Hayır biri görür mutlaka
Olmamalı bence
Rahatsız edici
Avm otoparkında oldu
Bu suç zaten
daha ıssız yerlerde
Nadiren knk ama heyecanlı