Evlenene kadar tek kişiyi ait olmayı isteyip beklemek ama eşinin farklı kişilerle yaşamış olması cinsellikten alınacak zevki mutluluğu etkiler mi
bu durum böyle bekleyen biri için kötü müdür
Evlenene kadar tek kişiyi ait olmayı isteyip beklemek ama eşinin farklı kişilerle yaşamış olması cinsellikten alınacak zevki mutluluğu etkiler mi
bu durum böyle bekleyen biri için kötü müdür
Evlenene kadar cinsellikten uzak durmak, kusura bakma da, büyük mallık. Düşünsene, evleneceğin adam a.. m üstünde fındık kırıyor, çatır çatır fikişiyor, sen de temiz temiz olunur bekliyorsun, fik görmeden... Aptallık resmen... Ait olmak ne ya? Bir erkeğin malı olmaya, bir erkeğe ait olmaya bu kadar mı heveslisin?
*olunur=onu
Farklı kişilerle olması tecrübe kazanmış olduğunu gösterir bu cinsellikte daha çok zevk veren bir durum ama sen bu durumu duygusal olarak içinde büyütürsen o zaman zevk almanı engelleyebilir.
Peki deneyimli biri eşinden zevk alır mı onun farklılığını demek istiyorum
Sevgi var ama hiç yaşamamış biri olarak yaşamış biri ile yakınlaşırken aklıma sadece o ve başkaları geldiği için benim zevkim mutluluğum yok
Şimdi şöyle düşünmelisin karşımdaki insan geçmişte birşeyler yaşamış ama geçmişte kalmış eğer bunu kafanda büyütüp ileriye taşıyacaksan iş ciddileşmeden hiç başlangıç yapmamalısın bu tamamen senin düşüncelerine bağlı ama şuda var ki bu zamanda yapmadım diyen erkek yalan söyler netlik her zaman iyidir... net olmuş sana söylemiş ciddi ilişki kurma kararı almış cinsellikte her türlü zevk olur yeterki çekim olsun kadında alır erkekte alır.
Haklısın bende bunları düşünüyorum hiç bir şey yaşamadığım için bana zor geliyor
Hemde fazlasıyla sevgi ve emek veriyor bir de ben üzgün olduğum için bu konuyla alakalı kendi benden daha çok üzülüyor ve elinden gelenin fazlasını yapıyor
Yok hiç o istekleri yok evlenene kadar beklemek istediğimi söyledim bekliyor ben iyi olayım diye her şeyi yapıyor
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap
14Cevap
Guzel soru...
Sanirim gunumuzde filmlere bile konu olan yaşanmişliklar...
Hayat kadinlariyla hayatlarini birlestirenler, fb'leriyle sarhos olup aşik olanlar...
Cinsellik yaridan az haliyle gorselliktir, gerisi tutku, arzulamak, tum beyin hucrelerinde ona sahip olmayi istemekte diger cok kismidir...
Hayatinda kimse olmamistir, ama karsindaki insanda bunun gerekirse defalarca kez yasanmasi vucut ve beyinler uyustugunda zevk almayacagin anlamina gelmez... akisina birakmali, dogru kisi gelir
Sen bu düşüncedeysen evet etkiler bakir erkekle evlenmek zorundasın
Var mı ki
Hiç öyle bir görünüm yok sende önyargılı olmayayım ama
tecrube degil de esinin performansi onemli. boyu islevi iyiyse guzel olur. yoksa husran.
Etkileyebilir çünkü aklında sürekli sen onun ilki olmadığın düşüncesi yankılanıd
Evet kötü zihin olarak sürekli neden temiz kaldigini düşünür
Temiz kalmak daha güzel bir şey değil mi
Evet normal de öyle olmalı ama maalesef karşınızdaki kişi sizin gibi temiz kalmadıysa temiz kalmanizin bir önemi kalmıyor
Zaten boşuna beklemiş oldum
Bak şimdiden pişmanlık duygusu yaşıyorsun insan zihni böyledir maalesef pişman olacagin hiç bir şeyi yapma
Bir yerde okumuştum yasamadigin duygularin pişmanlığı bir ömür geçmez ama yaşadıklarının pişmanlığı çabuk geçer
Geçmez zaten aslında böyle olan bir sürü kişi de var ama burada kötü olan durum boşuna beklemek mutlu olacağını zannetmiyorum ama asla olmayacağını da bilmek
Bu karmaşıklığı cozmelisin yoksa hem düşünmek zorunda kalırsın
Çözemedim ki yapamadım
Ama kendime kızıyorum
Kendine kızınca ne geçiyor eline
Hiç bir şey aptallığıma yanıyorum
Yanma geçen gitmiş peşine düşme geçmişin
Öğle bir şey yaşanmış bile olsa sır olarak kalmalı yoksa bu işin sonu olmaz
Evlilik zamanı geldiğinde kalbin çarpacak hissedeceksin zaten
Bu kişi sensin sanırım
Her iki tarafta bakire olmalı bence
Kendine haksızlık sayılabilir bu
Sacma bence