Lütfen sapık yorum yapmayın bilgiye ihtiyacım var haftaya bugün düğünüm var hiç cinsellik yaşamadık yasamadim
Oral yapmak erkeklerin hoşuna gider mi yapmalı miyim birde bu ağıza boşalma olayı felan var kötü mü tadı nasıl bir şey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen sapık yorum yapmayın bilgiye ihtiyacım var haftaya bugün düğünüm var hiç cinsellik yaşamadık yasamadim
Oral yapmak erkeklerin hoşuna gider mi yapmalı miyim birde bu ağıza boşalma olayı felan var kötü mü tadı nasıl bir şey
Öncelikle hayırlı uğrulu olsun. mutluluklar diliyorum.. Tabiki istersen yaparsın ama önceliklede her şey önce ön sevişme olması gerekiyor.. biraz uzun olmalı sonra yavaş yavaş o bölgeye geçilmeli acele değil yavş yavaş birde önce sana yapacak sonra sen yaparsın.. eşit derecede keyif alınmalı... yani illede ağza yapması gerekmiyor ağza kadar bir çok bölge var.. miyde bulantı , kusturabilir... eşinide bu sınırlara uyması gerekiyor...
Hele bi evlenin de
Düğünün sitresi yorgunluğu bı gitsin, aynı yatakta osurup sıçmaya başlayın
Bı kaç defa normal yollarla yatın kalkın alışın birbirinize, zamanla ağzına mı alırsın kıçına mı alırsın ne yaparsan yaparsın.
İlk günden tenleriniz birbirini tanımıyorken zorlamayın midenizi...
Zamana yayın her türlü fantastik düşüncelerinizi
Aksi hâlde erken bıkar başka maceralar ararsınız, monotonlaşmak dediğimiz olay bu işte
kendinize yapılan hoşa gidiyorsa emin olun onunda hoşuna gidecektir
tadını vs kadınlar cevaplasın demiyorum zira sevgilimin ağzına boşaldıktan sonra öpüştüğüm için tadını biliyorum hafifi mayhoş ekşismi ama kötü değil, kalori değeri yüksek ve cilde çok iyi geldiğini biliyorum
Bence ilk ilişkiden hemen orala başlama eşine bırak eğer o sana yaparsa sende yaparsın ağza boşalma konusunda biraz sorun yaşayabilirsin tadı kötü değilde biraz yapışkan sıcak ve tuzlu oluyo genellikle tabi tuz oranı yediklerine göre değişiyor
Cevap
52Cevap
Yapacan tabii abla yoksa başkasına yaptırır sonra sızlanıyonuz vıcık vıcık salya sümük ortalıklarda aldatıldım saçımı süpürge ettim diye
Tadı tükettiği şeylere göre değişiyor (ter kokusu gibi düşün..) hele ilaç kullanıyosa acımtırak bi tadı oluyor ama sakın cinselliğe alışmadan yapma
Yapicam yapmasına zaten de ağzıma boşalır felan tadı kötüyse midem bulanır
İzin verme zaten başlarda ben ilk yaptığımda yutmuştum sorun etmedim ama bikaç zaman sonra hiç yapamamaya başladım şu an yine yapabiliyırum ama hurra dalma olaya yavaş yavaş ben kendimi kaybediyordum sen kontrollü ol bari
Ağzıma boşalmak istiyor daha çok ben ilk yok falan dedim niye tiksiniyor musun benden dedi bu sefer de aliniyor
Tiksinmek değil emeklemeden koşmak istememen çok normal önce bi alış cinselliğe tamamen reddetmiyosum ki zaman istiyosun ona da bu şekilde anlatsan anlar kalas değilse bence :)
Sen istiyorsan ya erkekler zevk aldıklarını sevdiklerini söylüyor oralı ağıza boşalma şeyini de eşin zaten boşalacağını bilir o zaman söylersin ağzına şey yapmasın önceden konuşun bazı şeyleri neyi sevip sevmediğini öğren zaten evleneceksin konuşun
Yapmalısın baby. Ağıza boşalma olayı sana grlmeyebilir boşalacağını anlayınca çekil vr çok derin yapmamaya çalış. Nazik ol. Oldu bitti. Sonra sıra onda kıpsss
Seninkini yalamak isteyecektir bu net sendende onunkini yalamanı isteyecektir alışırsın ya korkma Mutluluklar Dilerim
Doğal 😂
@Mardinllii3447 😂😂😂😂😻
Bence kocası yalamalı da zaten alıştıemak için
Niye bildirim gelmiyor ya
Eeee
@Mardinllii3447 Ne bildirimi
Yorum bildirimi
Akıllı bir erkeğin, hiç cinsellik deneyimi olmamış bir kadınla evlenmesinin çoooook yanlış olduğunun güzel örneği... İlk gece ağzıma almalı mıyım diye soruyor... 🤣 Kocana Allah sabır versin...
Onun da cinsellik deneyimi yok benimde ne güzel birbirimizin ilkyiz bu konu da beraber öğreniriz sen çok kasma herkes s. kisip evlenmek zorunda degil
Yap tabi ki
başta belki sevmezsin ama yaptıkça sen de çok seveceksin ben yapmaya bayılıyorum mesela
Oral seks erkeklerin en çok hoşuna giden şeylerden biridir ve çoğu erkekte bunu ister. Güzel bir ön sevişmeden sonra güzel bir oral seks iyi gider. Kesinlikle yapmalısın
Tabii ki yapmalısın çok zevk alacaktır sen de zevk alırsın ağzına boşalmak isterse boşalsın tadı kötü değil
Ya tadından çok cekiniyorum ya midem bulanırsq diye
Merak etme mideni bulanlandıracak bir tadı yok
Bu ikinizin de rızasına bağlı bir durum. Oral seks her iki cinsiyet için de çoğu zaman istenen ve zevk alınan bir işlem. Ama bunu zoraki değil de gönüllü yapmak önemli.
Oral hemen olmaz ilk geceden ilerleyen günlerde olabilir
Sperm kötü kokmaz ama yediğimiz gıdalara göre kokusu değişir
Neden olmaz karşılıklı yapalım diyor
Hee ilk geceden mi yapalım diyor o zaman olur ya daha da zevkli olabilir senin için de ilk ilişki kolay olur oral ile rahatlar gevşersin içine girmesi kolay olur
Evet evleneceğiz ya ilk gun yapalım diyor
Olur bence birlikte karar verildiyse isteniyorsa
Hem senin için de ilişki kolay olur
burada tek sorun sen nasıl orsl yapıcağını bilmiyorsun galiba
Eşin biliyor mu
İkimizde bu konuda birbirimizin ilkiyiz
Daha güzel yaparak deneyerek öğrenirsiniz
Bu senin o anki yapmak istediklerinle ilgili, yapmak istersen bundan çekinme, ağıza boşalma için biraz daha zaman ver kendine
Daha ilk günden tüm tuslara basma istersen sırada sıra gidersin ne bu acele 😂
Rahat girmesi için de yapmam gerek ama
Akışına bırak. İstiyorsa yönlendirir seni stres yapma
İstiyor zaten de benim kafama takılan bu ağıza boşalma olayı var ya bilmiyorum nasıl bir şey belki midem falan bulanır
Ağzıma boşalma lütfen dersin boşalırsan bi daha yapmam dersin. Eğer o da yapacaksa sana Çok mide bulandırıcı olmaz heralde. Çünkü o da senin suyunu içecek
evet kesinlikle yapmalısın. ama kesinlikle ilk o sana yapmalı. bunu yapmasını da iste
Neden ilk ben veya o fark ediyor mu
ilk o yapsın. öncelik senin memnuniyetin olduğunu en başta kabullenmeli. kendi boşalıp arkasını dönüp yatar sonra. hem seni yalarsa ilişki için daha cesur ve hazır olursun
Bazısı ilk geceden yapma diyor neden ki
onlar anlamaz. hergece yapın. ilk gece de yapın. birbirinizi mutlu edin
tecrübelisin sanmasın diyorlardır ama boş bir kuruntu o
Ya 17 yaşımdan beri beraberiz zaten 5 6 yıl oluyor artık ne tecrübesi
e ne güzel. o zaman herşeyi yapmalısınız birbirinize. sınır tanımayın
Bak yapmalısın ama ekstrası da var o şekilde yaptığında aklı gider
Nedir
Şimdi yazınca da site kaldıracak
Ya yapmasına yaparim da bu agiza bosalma seyi tuhafıma gidiyor biraz
Kanka sen dediklerimi bi bütün olarak parça parça yapsan zaten hiçbi şey isteyemez sadece sana bırakır
Yap emin ol önde olursun gerekirse ağzına boşalt yut seviyorsa eğer mutlu et
Yaşayınca gorurusun herkesin ki bir değil ve insanın yiyip içtiği şeylere göre değişiyor tadı. Sizde de durum aynı yani sizde akan sular yok mu.
Aslında o gecenin heyecanı korkusu ile yeterince ıslanmazsan oral yapman ilk birleşme için iyi olur kaygan olur az acı çekersin.
Eğer yapmak istiyorsan yapabilirsin ama ağzına boşaltma hemen alış ilk önce boşalıcağı zaman çıkar ağzından göğüslerine boşalt sende ondan talep et oda seni yalasın
İlk günden sen ona yapma ama o seni rahatlatmak için yapabilir
Korkuyor musun
Spor yapan ve çok sağlıksız biri değilse tadı kötü değildir benimki öyle mesela hep öyle geri dönüş geldi
Umarım tadından midem bulanmaz
Çok istiyor musun onu cinsel anlamda
Yap ablam yap sonuçta ipliği de iğneye geçirmeden defalarca yalıyorlar 😂 ağzına boşalirsa da yutarsan daha çok hoşuna gider
Ya midem falan bulanirsa
Hassas bir miden yoksa bulanmaz
Tadı kötü mü
Ne bileyim ben tadına mi baktım sanki
Bu site bilgi alacagın bi yer degil. herkes burada 24 saat seks yapıp deli gibi sevişiyor klavye delikanlıları :)
Cidden mi
Herkes çok namuslu gibi davraniyor hatta erkeklerin çoğu bir kıza sarılıp öpmemiş bile
yapma gözünü seviyim herkes birini nasıl düşürürüm derdinde burada. insan gibi sohbet yok
Ne bileyim kullanmıyorum burayı çok bazıları soru falan soruyor geçmişle alakalı erkekler hep yazıyor ben sarılıp öpmedim bile diye
:) boşveer aman salla gitsin.
evlilikte sana tavsiyem içinden gelen neyse onu yap başkası icin moda girme
Yapmalısın elbette karşılıklı güzel olur. Tad konusunda ise zamanla bakarsın denersin hemen yutmak zorunda değilsin
Tabikide yapmalısın kocan sonucta rahatlamalı
Yapıcaksın tabi kocana sen bir salatalık al onun üzerinde dene dişlerini değdirmemeye çalış ama
Tabii ki yapmalısın. Oral iyi yapıldığında erkeğe aşırı zevk verir. Ağzına boşalmak isteyebilir, o tamamen senin isteyip istememene bağlı. Ama tadı kötüdür falan diye korkma. Tatsız diyorlar genelde
Hah işte benimde takıldığım tadı ya midem bulanirsa falan
Midene çok güvenmiyorsan yapmak zorunda değilsin. Zamanla alıştıktan sonra kendini hazır hissettiğinde denersin
Zaten kocanın ilk geceden ağzına boşalmak isteyeceğini sanmıyorum 😅 Biraz absürt olur
Istiyo valla
Fenaymış kocan da o zaman ne diyeyim 😂
Hahahahaha bazısı da ilk geceden yapma diyor tecrübeli sanar vs diye yapmayı bilmiyorum ki nasıl tecrübeli sanacak birde 17 yaşımdan beri beraberiz beraber büyüdük
Aman onlara takılma sen 😅 yapışından (yapamayışından) anlar zaten bilmediğini 😂 Zevk almaya ve vermeye bak sen
Kocan demeden azına alırsan seni daha önce yaşamış sanat
İlk günden yapma derim aklında bulunsun
Neden ki
6 yıldır beraberiz ne suphesj
Evet 6 yıldır sevgiliyiz haftaya da evleniyoruz
Tamam da o neden benden suohe duysun iyi yaparsam ikimizde ilkiz zaten bu konuda 17 yaşından beri beraberiz beraber buyuduk
Yap ne olacak sana yapmıyor mu
Evli degiliz
Yapmalısın yoksa başkasına yaptırır
Yaparimda bu ağıza bosalma opayi tuhafıma gidiyor biraz
Ağzına boşalmaz o zaman?
Ya bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum belki tadı falan bilmiyorum midem bulanirsa
Sen seversin ön yargılı yakşaşma yeter
Ne kadardır sevfşlik vardı
5
E nasıl dayansınız beş ay yapmadan
Yıl
5 yıl vallahş iyi dayanmışsın
Mecbur
Hiç mi bir şey yaşanması
En fazla opusme bazen de dokunma falan başka uok ha dokunma da kıyafet ustunden
Ama yetmiyordu dimi
Ön yargıları sil kafandan
Nasıl yami