3 yıllık evliyim eşim asker 8-6-4-2 ayda bir geliyor ama her geldiğinde ilişki sırasında sanki ilk defa giriyormuşum gibi canım acıyor. Kanamam oluyor. Yürüyemiyorum, kasıklarım çok ağrıyor Ölüyor gibi hissediyorum sizce neden? Acımaması için ne yapmalıyım?
İlişki sırasında canım çok acıyor, sebebi ne olabilir?
İlişki sırasında canın çok acıyorsa bu bedenin sana sinyal veriyor demek çünkü orada bir yerde direnç, kuruluk ya da hassasiyet var olabilir vajinan yeterince nemlenmiyor olabilir ya da kaslar istemsiz kasılıyor olabilir bazen de sert hareketler, aceleci dokunuşlar o tatlı anı acıya çevirebilir acı hissettiğinde bedenin seni korumak için dur diyor aslında o yüzden partnerinle yavaşlamak, dokunuşları daha nazik hale getirmek lazım hissettiğin her şeyi paylaşmaktan çekinme çünkü seni dinleyip ona göre hareket etmek o anı daha da özel kılar bu süreci sabırla, sevgiyle ve dikkatle yürütmek lazım çünkü cinsellik zevk ve rahatlıkla güzelleşir acı değil unutma bedeninle barış ve onun söylediklerine kulak ver biraz nazik ol kendine ve ona böylece tutku büyür
Partnerin sert yapan biriyse acele edip hemen sulanmadan kaldırır sokarsa bu olay kaçınılmazdır sende sulanma az ise yapat kayganlastiricilarla yapmak lazım birde partner ruhuna hitap etmiyor yine canım yanacak kafası varsa bu ilişkide sulanması engeller sulanmYincada sürtünme çok olur kaşıklar yanma yaratabilir
Çünkü devamlı yapmadığınız için bu ilişkiyi vajinal duvarlar genişlemeye başladıktan sonra tam evrimine geçiremeden tekrardan daraldığı için olabilir mi
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
45
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Kardeşim bende askerim benzeri durumları bizde yaşadık normal bir durum doğumdan sonra düzelicek kasma kendini stres yapma burada özelden yaz diyenlerede yazma hepsinin amacı farklı sana yardımcı olacak tek kişi sensin psikolojik olarak kendini kasma eşinde izinde sana yardımcı olsun bu konuda zamanla düzeliyor.
İlişki aralığı çok fazla olduğu için olabilir artı bide eşin sana nasıl yaklaşıyor, sen daha yeteri kadar ıslanmadan hemen ilişkiye mi girmek istiyor bu detaylar önemli. Kayganlaştırıcı kullanabilirsin bir de bana kadın doğum doktorum vajina içini nemlendirici bir krem vermişti vajinanın içine uygulanıyor. Bunu denemeni önerebilirim resmini aşağıya bıraktım.
Yalamadan sulamadan giriyo kesin bide aleti büyüktür hunharca görmemiş gibi davranırsa o zevkten dört köşe olsada sen acılar içinde kıvranır durursun konuşun bu durumları
Doktora gitmeyi dene belki bir sorun vardir İstanbul'da
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Erkeklerin çoğu boş konuşmuş. İlişkide ağrıların olmasının sebebi kis olabilir vajinismus olabilir Kanama da vajinan ilişki öncesi veya ilişki sırasında kuruluk oluyorsa tahriş oluyordur buda kanamaya sebep oluyordur eşimde de bu durum oluyordu tedavi oldu ve ilişki öncesi oral seks yapıyoruz ilişki uzun sürdüğünde kayganlaştırıcı kullanıyoruz
Hem yatak da hem gündelik yaşamın da eksik ilgisiz bırakıyor yani seni hem vücut olarak rahat değilsin hem piskolojik duygusal olarak rahat değilsin yani
Bu psikolojini vücudunu düzeltecek olan insan karşı taraf ama karşı tarafın şartları müsaade etmiyor senin bu durumunu düzeltmeye yani sana daha çok zor süreçler yaşatacağı belli
Kadını anlamak zor değil ki iç dünyanı anlamak zor değil ki daha çok şeyler söylüyorsun da içinde kendinin o kadar savaşıyorsun ki seni anlayacak bir arkadaş bakıyorsun bulamıyorsun
Hepimiz öyle değiliz insanına göre değişir benim o kadar derdim sıkıntım oldu hep kendim hallettim neden biliyor musun bazı şeyleri değiştirmek bizim elimizde olduğu için
Gerçek anmamda haz zevk mutluluk alamıyorsun tam alacağım derken vajinanda sıvı birikim yapıyor üzüntü Duygun tam anlamıyla boşalmanı zorlaştırdığı için tam anlamıyla boşalmadığın için Ağrı saplantı yapıyor vücudunda