İlk defa cinsel iliskiye giricem ben titiz birisiyimdir kıl tüy vs zaten alıyorum hep de. Partnerim hem daha önce cinsellik yaşamış hem de benim kadar titiz değil yani pis de değil tabiki ama erkekler çok temizliğe takılmıyolar ya öyle temiz. Oral da elle dokunmada falan nelere dikkat edilmeli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayCinsellikte hijyen, bedeninle aranda kurduğun en sıcak bağdır. Temiz bir beden, dokunuşların ateşini daha da körükler, arzuyu özgür bırakır. Ellerini ve en mahrem yerlerini özenle temizlemek, o anın hem sağlıklı hem de bambaşka bir zevkle yaşanmasını sağlar. Ön sevişmeden önce ve sonra taze ve mis gibi hissetmek, tutkuyu alevlendirir, dokunuşların daha derin, bakışların daha anlamlı olur. Çünkü gerçek ateş, temiz bir bedenin özgürleşmesiyle başlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oral seks ve ön sevişme için sadece kılların alınması yeterli. Parmaklar için canınız yanmasın istiyorsanız partnerinizin tırnağını kesmesi şart. Ayrıca seks esnasında kondom kullanımı çok önemli. Temiz iç çamaşırı seçimine özen gösterin. Seks esnasında da terlemeyi önlemek için serin bir ortam seçin.
00 Yorumla
10 ayCinsel ilişki geçmişi yoksa ama gerçekten doğruyu söylemesi önemli hijyen olarak kafana birşeyi takma anı yaşa oral seks hoşuna gitmeyebilir ama sevişmek saatlerce sıkılmazsın
01 Yorumla
Soran10 ayCinsellik yaşamış daha önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiden önce iki tarafta kıldan tuyden arınıp vücudun her yerini yıkayıp ise başlarsa iki taraf içinde ateşli sevişme kapıları aralanir. İyi oral yapan karşının gönlünü fetih eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bekarerinle veda partisimi bu yani? Maalesef bu kadar titiz düşünüp te ilk kez yapacaksan, sonunu düşünemiyorum. Herhalde bir kaç ay kendine gelemeyeceksin muhtemelen.
00 Yorumla
10 ayAllah'ım sen temizliğini yapar sorarsın ama karşındaki pat nedir bir boktan anlamayan adam seni sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayEğer sen çok temiz isen onun da böyle hassas olması lazım eğer oral yapacaksan temiz değilse midem bulanır enfeksiyon kaparsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
10 ayDaha önce seviştiniz mi yoksa ilk sevişmede mi olacak?
05 Yorumla
Soran10 ayİlk sevişme
- 10 ay
O zaman acelen ne?
- 10 ay
Ayrıca ne kadar zamandır sevgilin?
Soran10 ay2 aydır
- 10 ay
2 ay çok kısa bir süre. Yanlış karar alıyorsun.
Ee pis bakımlı biri değilse neden kendini ona teslim ediyorsun
03 Yorumla
Soran10 ayŞöyle pis ama ben çok titizim o da bu konuları çok takan birisi değil yani bir erkek kadar temiz
Soran10 ayPis değil diyecektim
Senin kadar titiz değilse yanlış partner seçmişsin demektir
02 Yorumla
Soran10 ayTitiz bi erkek bulabilir miyim bilmiyorum ki erkekler çok takmıyor temizliğe
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayTemizlik iki bireyi de kapsar. İkinizde kıl tüy vs bırakmayın. Özel vücut losyonları kullanarak daha temiz hale getirebilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Temizlik, açık iletişim ve korunma; bedenini rahat bırak, hijyene dikkat.
00 YorumlaHijyen tabiki önemli, bahsettiğin gibi titiz olmayan biri seksten soğutur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayerkek dediğin temiz olacak temiz kokacak karşsındakinden ne bekliyorsa aynısını uygulamalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öncesinde ve sonrasında duş şart gerisinin önemi yok
00 Yorumla
10 ayIlk önce organları Çamaşır suyuyla yıkamanız lazım😂
00 YorumlaTerli olma kıllı olma herşeyi kabul etme anal oral vajinal vs.
00 YorumlaPartnerin daha önce başka bir kadınla ilişkiye girmisse enfeksiyon kapma olasılığın fazla
00 Yorumla
10 ayDuş almasını isteyerek başlamanı tavsiye ederim
00 Yorumlagelişine koy gitsin yav önemli olan karşındakini seviyorsan istiyorsan ten uyuyorsa kokusu hoşuna gidiyorsa gerisi hikaye aq
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİyice bol sabunla yıkanıp temizlendikten sonra
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAma bu durumda çok risk altında olursunuz ayrıca temiz erkekler de var titiz erkekler de. Açıklamayı şimdi okudum da başka birisiyle de yapmış diyorsunuz ve muhtemelen sizinle de yaptıktan ve sizi bozduktan sonra ilk işi terk etmek olacak yani bu durumda da çok toysunuz 2 aylık ilişki için bekaret verilir mi. Bence sizin gibi olan birisini bulun ve ayrıca acelesi mi var bu işin evlendikten sonra en garantilisi terk etme yok hüzün yok ama bu durumda sıkıntı yaşayabilecek durumdasınız.
Gizli Üye(36-45)10 ayBunu direk anlatmak daha uygun eğer istersen ve çok detaylı anlatacağım söz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySeks esnasında her şey olabilir. Bu kadar takıntılı olur isen anı yaşayıp zevk alamazsın. Bakım önemli ama takıntılı olma.
06 Yorumla
Soran10 ayEnfeksiyon falan kapmaktan korkuyorum
Cevap sahibi10 ayKorku ile olmaz tabi dikkat önemli prezervatif olmadan asla birlikte olma. Ama sevişme esnasında da takılma bunlara. Kaç yaşındasın? İlk olacak dedin dimi?
Soran10 ay22 yaşındayım ilk olucak ama bunları öğreten bi ailem olmadı maalesef o yüzden erkek ne yapmalı ne yapmazsa uzak durmalıyım bilmiyorum kondom kullanıcam diyor zaten
Cevap sahibi10 ayO zevk esnasında bi anda kondom kullanmayı es geçebilir ya da umursamaz bence sen dikkat edip uyar.
Soran10 ayKondom ne zaman takilmali peki erekte olduğu anda mı yoksa onsevisme esnasında da takilir mi
Cevap sahibi10 ayÖn sevişme esnasında takılmaz yani bence. Zaten sevişmeye başlar başlamaz erekte olur erkek birleşme olmadan takılır. Galiba dediğin gibi hiç bir şey bilmiyorsun bu konu hakkında...
10 ayOralı başta yap hijyen açısından hadi dön aç ağzını olayına girme
00 YorumlaO esnada böyle şeylere dikkat edemiyorsun zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
10 ayOral yapabilecek misin
00 Yorumla O nasıl laf ya yok olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAkışına bırak takılma o an her şey kendiliğindfn oluyor
00 Yorumlailk ten bi fazla orali olma bak çık
00 YorumlaEvli değilsen asla cinsel ilişki yaşama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayÖnce Allah'tan korkup zina yapmamaya ne dersin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTüy vs olmayacak ve önce duşa gidilecek beraber
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHijyeni problemli kisiyle olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKondomu tak devam knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTiksindirmeywcek iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
10 ayAğzına mikrop bulaşır bak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Karşılıklı olması gereken önemli bir konu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayElle bisey yapcaksan kremle yap
00 Yorumla Olmalı elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayDieek banyoya sok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tüysüz İstanbul'da
00 Yorumla
10 ayKilli severiz diken diken
00 YorumlaSana ilk ben çakmak isterdim kaçırdık tuh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
10 ayVerme sakin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Bugün buluştunuzmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aySen temizmisn
00 Yorumla Once dus alin sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTertemiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayTertemiz tüysüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYş kaç ilk mi olcak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem