Her dokunuşu ateş gibi yakmalı nefesler birbirine karışmalı Dudakların tenin ruhun ateşe tutulmalı. Eller her kıvrımını keşfetmeli nefesler boğazında düğümlenmeli. seni delice arzulayan birinin ellerinde kaybolmalı tutkuyla yanmalı..
1- öncelikle bence mekan çok önemli 2- sevişeceğin kişiyle en azından bir kahve geçmişin olmalı 3- plan yaparak değilde spontane dokunuşlar egzotik olabilir 4- herkes dudaklardan başlar ben ise boyunu tercih ederim 5- öpüşürken kesinlikle elleride kullanmak gerekir 6- en önemlisi tabiki güven güvenin olmadığı yerde hayat olmaz.
nefes alsın yeter diyenlerden değilim ama her snaiyesinin tadını almak gibi bir durumum söz konusu tadı damakta kalması için aramızda her türlü çekim gücü olmalı
Dudaklarından başlayıp kutsal üçgene inerek kadını çıldırtmayla başlamak gerek. O başını bastırdıkça daha derine müdahale etmek, peşinden nefesini kesecek bir oral yaptırmak gelir. Sarıp sarmalıyarak tek vücut halinde pozisyondan pozisyona geçerek ne yatakta ne bedenlerde hal kalmayana kadar defalarca orgazm olmak harikulade olacaktır.
Ben ilişki sırasında sevişmekten yani ilişkiyi sevişerek yapmaktan hoşlanıyorum kadın büs bütün nefessiz kalırken daha derine daha sert ve aktif şekilde tempo vermek iyi oluyor sırıl sıklam bir sevişme gibisi yok
Hiç anlamadığım işler. Ama ilk temasın tamamen doğaçlama olması gerektiğine inanıyorum. Yani nasıl olsa seks yapacağız diye yapılan görüşmeler bana aşırı keyifsiz olarak geliyor. Ansızın olmalı, hiç beklemediği anda yükselmeli ve yükseltmeli.