Bazı üyeler cinsel yaşam kategorisinde ki sorularımı beğenmiyor özellikle fenomenler beğenmediğiniz soruma 172 yorum gelmesi ve sizlere en fazla 75 yorum gelmesi şoku hahahahha
Aşık olmadığınız biriyle cinsel ilişkiye girer misiniz?
Açık konuşmak gerekirse, aşk olmadan cinsel ilişkiye girmeyi çok doğru bulmuyorum. Özellikle de evlilik olmadan… Çünkü benim için cinsellik, sadece fiziksel bir ihtiyaç değil; duygusal bağ, güven ve değer verme gibi unsurlar da barındırmalı. Ancak dürüst olayım, her insanın bir libido seviyesi var ve zaman zaman bu dürtü ağır basabiliyor. İnsan kendini bastırmaya çalışsa da bazı anlarda irade zorlanabiliyor.
Yine de böyle durumlarda kendime şu soruyu sorarım “Bu bir anlık tatmin için mi, yoksa sonrasında içimde boşluk hissi yaratacak bir şey mi?” Genelde geçici hazlar, uzun vadede pişmanlık getirdiği için uzak durmayı tercih ediyorum. Hele ki ortada aşk, saygı ya da ciddi bir bağ yoksa, o birliktelik benim için anlamsızlaşıyor.
Kızlar Soruyor gibi platformlarda bu tarz sorular çokça soruluyor ama çoğu zaman hayal ürünü gibi geliyor. Gerçek hayatta işler bu kadar basit yürümüyor. Yani sadece “isterim” ya da “istemem” değil mesele. İçinde bulunduğun ruh hali, yalnızlık, beklentiler… Hepsi bir arada düşünülmeli.
Asik olmadigim birisiyle iliski yaşamam Ikincisi fenomenler etiket sahibi olanlar ah bide keşke bilgi sahibi olsalar soru sorarak cevap vererek fenomen olmus cinsellik kategorisinden konusalim sorsan iliski bile yasamamis sordugu soruya gelen cevap sayisiyla kendisini tatmin ediyor işte ama sizin degil sistemin açıklığı nabican hahah devam edin 👍
@Günesinkadini çok enfes bir soru. Çok beğendim. Ben şahsen aşık olmadığım bir kadınla, o da istiyorsa ve bana karşı sıcak yaklaşımları varsa şehvetimiz arzularımız karşılık görüyorsa cinsel ilişkiye girmek isterim. Bu da bir ihtiyaç.
Çekilin cinsel yaşam fenonuz geldi açılın 🤣🤣🤭 afferin kız öncelikle yorum sayısı iyi👍 aşık olmadığım biriyle tensel temas istemem duygu yüklü bir sevişme yoksa yokum kızçem..
Hayır girmem en azından duygularımın olması gerekli aşık olmamış olsan bile duygu hissetmediğim birisiyle cinsel bir birliktelik yaşayamam midem bulanır.
Türk kadınının en tipik yanlışı buradadır. Duygusuz seks olmaz deyince sadece aşkı duygu olarak algılıyorlar. Halbuki güven, arzu, ilgi, uyum, çekim, şehvet, sevgi ve aşk birer duygudur. Bunlardan birkaçı varsa cinsellik yaşamak için gerekli duygusal zemin var demektir.
aşık olmadığın biriyle sevişmek mümkün bazen sadece bedenin ihtiyacı olur o anın ateşi yakar seni nefeslerin, dokunuşların birbirine karışır tutkuyla yanarsın ama kalpte derin bir bağ olmadığında o haz biraz eksik kalır yine de o anın şehveti seni sarar kontrolü bırakınca bedenin seni bambaşka yerlere taşır seslerin nefeslerin karışır ateş yükselir ama o boşluk bazen kendini hissettirir gerçek şehvet için aşkın kıvılcımı lazım ama bazen sadece arzuyla da yanmak mümkün
Neden girmeyeyim ki? Aşk olmadan seks olmasaydı, dünyanın en eski mesleklerinden biri olan hayat kadını de olmazdı. Gerçi ben bu zamana kadar parayla seks yapmadım. Ama yapan çok. Seks yaptığım kadınlardan da sadece birine aşık oldum. O da çocuklarımın annesi.
Kadınlar duygusal yönü ağır basar, duygu beslediğini arzular. Erkeklerde özellikle de cinsellikte hayvani duygular ön planda olduğundan sadece fiziksel görsel çekim alması yeterlidir ilişkiye girmesi için
Hayır aşk çok önemli Dünya yakışıklısı olsa yine aşka önem veriyorum duygusalım insanlar da sabır zaman emek yok kimse tanımak tanışmak değil takılmalık ilişkileri ben öyle değilim o yüzden yalnızlık tercihim🌸
Sadece asik oldugumuz kisiye istek ve arzu duymayiz. Bilimsel olarak kabul edilmiyor bu durum. Bu sekilde dusunenler ve belirtenler oyle oldugunu saniyor sadece
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
İlişkiye girdiğim hatunların hiç birine aşık değildim evlilik vaadiyle kimseye döşemem ben
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Hayır kesinlikle girmem gerçek tutku aşkla olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Hayır tiksinirim, öpüşmek bile iğrendirici bide şeyini falan ağzıma alcam ıyhhh