Cinsel Yaşam Cinsellikte en önemli şey nedir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Neyden hoşlanırsin seni ne baştan çıkarır Cinsellikte en önemli şey nedir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 10 ay En önemli şey ten uyumu derler ya o olmayınca olmuyo cidden bi de karsılıklı iki tarafın da aktif olması gerek. 5 3 Yorumla Xjaguar 10 ay Bu yoruma kesinlikle şapka çıkartırım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet bazen de yani iki taraf aktif olsa da uyusmayan bişiler hissiyle olmuyo o eneji yakalanmıyo Yorumla Xjaguar 10 ay Kesinlikle yakalanmiyor aktiflik tek başına bir işe yaramıyor ten uyumu tutku ve arzu keisnlikle çok önemli her iki taraf için de Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. On sevisme önemlidir ve önce kadın mutlu edilir sonra erkek mutlu olur 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aldığın zevki karşındakine göstereceksin ve arzulu olacaksın... 😉 0 0 Yorumla
Alone_wolf34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Kadının zevkten inlemesi ve daha fazla s. kme artık noolursun diyr yalvarması 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Partnerimi zevk alması beni daha çok zevke sokuyor 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Tahrik aşaması ilişkinin yönünü belirleyen en önemli asama bana göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz geneli farkıdır kimisi ayak der kimisi düz takılır gibi gibi işte. Ben daha da uç biriyim yani belli olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Kucağımdayken o tırnaklar sırtımı çiziyor ya acayip bi zevk veriyor 0 0 Yorumla
MiracelWhip Takip Et Xper 4 Yaş: 63 10 ay Temizlik Baştan cikaran bir parfüm Ruhuna dokunan bir partner 2 3 Yorumla userrr1818 10 ay Temizlik önemli evet Yorumla MiracelWhip 10 ay Hijyen 🙄 Yorumla Alone_wolf34 10 ay Yalanmak? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki ve karşılıklı bosalmadir 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Nazli olmasidir kadin İstanbul'da 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Oral yapmayı severim mesela 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. gırtlağına kadar alıp vakumlaması 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. En önemlisi karşılıklı istek olması 0 1 Yorumla PİSTANTROFOBİ 10 ay Karşındakinin sadece seks istemesi değil sırf seni istemesi Yorumla
BayAlfonnso Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 102% 10 ay Uyumlu bir partner ve güzel bir oral ile başlamak 0 0 Yorumla
1hayaletimsi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 10 ay frikik seviyorum ben ilişkinin başlama şekli 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadının zevk iniltilerini severim 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüysüz seftali 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ön sevişme ve oral 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karslikli zevk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
En önemli şey ten uyumu derler ya o olmayınca olmuyo cidden bi de karsılıklı iki tarafın da aktif olması gerek.
Bu yoruma kesinlikle şapka çıkartırım
Evet bazen de yani iki taraf aktif olsa da uyusmayan bişiler hissiyle olmuyo o eneji yakalanmıyo
Kesinlikle yakalanmiyor aktiflik tek başına bir işe yaramıyor ten uyumu tutku ve arzu keisnlikle çok önemli her iki taraf için de
On sevisme önemlidir ve önce kadın mutlu edilir sonra erkek mutlu olur
Aldığın zevki karşındakine göstereceksin ve arzulu olacaksın... 😉
Kadının zevkten inlemesi ve daha fazla s. kme artık noolursun diyr yalvarması
Partnerimi zevk alması beni daha çok zevke sokuyor
Tahrik aşaması ilişkinin yönünü belirleyen en önemli asama bana göre
Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz geneli farkıdır kimisi ayak der kimisi düz takılır gibi gibi işte. Ben daha da uç biriyim yani belli olmuyor
Sert olcak sert abi her türlü fanteziye açık olmalı grup dışında
Kucağımdayken o tırnaklar sırtımı çiziyor ya acayip bi zevk veriyor
Temizlik
Baştan cikaran bir parfüm
Ruhuna dokunan bir partner
Temizlik önemli evet
Hijyen 🙄
Yalanmak?
İlişki ve karşılıklı bosalmadir
Kesinlikle oral
Nazli olmasidir kadin İstanbul'da
Oral yapmayı severim mesela