Yarın düğünüm var ve korkuyorum ne yapabilirim?

Korkum ilişkiye girmek değil. Evlendikten sonra farklı bir şehirde yaşayacağım kolay kolay çevre edinebilen biri değilim ve uzak hiç bilmediğim bir şehir korkuyorum. Ailemden ayrı kalmak sorun değil 2 yıl ayrı okudum zaten ama ne zaman istesem gidebiliyordum şimdi ise kendi aileme az gideceğim her istediğimde gidemeyeceğim eşimin ailesine gidilecek kendi aileme gidince çok kaldınız diye alınganlık edecekler. Eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık zor da olsa çok mutlu anlarımız da oldu kırıp üzüldüğümüz zamanlarda oldu evlilik birlikte yaşamak nasıl olacak bilmiyorum ya anlaşamazsak ya başka bişi olursa korkusu var

sonuçta herkes evleniyor herkes ailesinden ayrılıyor bir yerde illa ayrılacağız ama ya yürütemezsek korkusu

yaşım 22 çoğu erken diyor ama oldu nikah felan kıydık aile yanındayken rahatım ama onun ailesine gidince eve geçince ne hissedeceğim napacağım bilmiyorum

herks bu korkuyu yaşadı mı ne yapabilirim rahatlamak için kimseye de anlatamıyorum üzüldüğümü de belli edemiyorum herkese gülüp geçiyorum napmalıyım

Yarın düğünüm var ve korkuyorum ne yapabilirim?