Evlilik niyetinde değilim yaşım henüz 21. Cinsellik yaşayabilecek birini istiyorum ama sevgilim olmalı. Dinsizim bu yüzden dinden bahsetmenize gerek yok, zinaya inanmam. Seven erkek kıyamaz gibi saçma cümlelerde söylemeyin Çünkü özellikle bunu söyleyen erkekler daha da iyi bilir ki bu bir yalan. Bu konunun zaten cinsiyetle bir alakası yok, seven sevdiğini arzular. Ama gördüğüm herkes kandırma derdinde. Tek bir kişiye güvendim o da aldattı zaten. Samimi olmadıkları bir insanla nasıl cinsellik yaşayabiliyorlar nasıl güvenebiliyorlar anlamıyorum. Ciddi ilişki isteyen birini görüyorum ne kendini geliştirmiş ne de kendine bakan biri. Tipten ya da başka bir şeyden eksik olunca cinsel ihtiyaçlarını kadınların duygularını kullanarak ve aşıkmış gibi davranarak gidermeye çalışıyorlar. Bu başıma gelmedi sadece gördüğüm bir şey.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öncelikle seven kıyamayabilir bu gayet olası çünkü bazıları masum ve sevgi dolu ilişkilerini ileriye taşımak istemezler (takılmalık takılan tipler gibi düşünebilirsin benziyor biraz) veya kızın çok da istemeyeceğini düşünüp konusunu bile açmazlar (gerçekten isterse ağzı var söyleyebilir demek ki istemediği bişey ki söylemiyor)
Diğer mesele cinsellikle yaklaşan tipler kendilerindeki kusurlardan dolayı ciddi ilişki umudunu kesenlerden oluşmuyor sadece, asıl cinsellik derdi olduğu için tipine veya karizmatik görünen herhangi bir şeye odaklanarak evlilik için gereken kişisel özellikler ve başarıları hiçe sayıyorlar yoksa evlenip yuva kurma niyeti olan bir adam neden barlardan çıkmıyor, 20 tür parfüm alıyo dimi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında tipten eksik olduklarında kadınların duygularını kullanmıyorlar, tipten eksik olduğunu düşünen özgüvensizler kadınlara daha çok çamur atarak tatmin olmaya çalışırlar, asla onlara cinsel istek için yaklaşamazlar..
Sadakat konusuna gelince, hiçlimse kimseye tanımadan güvenmez01 Yorumla
Soran10 ayOnların bir kısmı çamur da atıyor manipüle de etmeye çalışıyor
Sadece karşılıklı sevgi istiyorsan ben okeyim ama sadece sana ait olmam çok saçma ben herkese yetebilirim neden beni bir başkası ile paylaşmayasın ki yani senide sevenilirim onuda sevebilirim bende bu büyüklükte bir kalp var yani kim çıkardı ulan bu tek eşlilik kavramını
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
10 ayBu böyle arayarak bulabileceğin bir şey değil yani herkes kendisini öne atar, öyleymiş gibi davranır ama gerçeği ancak bir süre tanıyınca görürsün o yüzden istediğin gibi birisine denk gelmen tamamen şans işi
02 Yorumla
Soran10 ayAramadım zaten sadece sordum
- 10 ay
Ben genel olarak söylüyorum yani böyle birisi var mı diyorsun evet vardır ama arasan bile bulamazsın çünkü insanların sözleriyle yaptıkları birbiriyle uyuşmayabilir, yalan söylüyor olabilir o yüzden tamamen denk gelebilme meselesi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Senin aradığın şey çok net: sevgi, sadakat ve arzu bir arada olsun, karşılıklı güven içinde yaşansın. Ama ne yazık ki pek çok insan ya duygularını net ifade edemiyor ya da kendine bile dürüst olamıyor. Cinselliği kullanarak bir bağ kurmaya çalışanlar da oluyor, sevgiyi hak etmeyen ama ona oynayanlar da. Herkes sevilmek istiyor ama sevilmeye layık olmak için çaba harcamıyor. En çok da samimiyet eksikliği yoruyor insanı çünkü ilişki kurmak artık bir pazarlama gibi algılanıyor. O yüzden senin gibi düşünen birini bulmak zor değil ama zaman ve sabır istiyor. Umudunu yitirme, doğru biri seni yormaz.
12 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler
- 10 ay
Rica ederim.
10 ayKesinlikle haklısın ben de böyle birini istiyorum ve dinsizim çünkü dinin bana göre bilimsel bir açıklaması yok celal şengörün bununla ilgili bir lafı var hatta aynen o görüşteyim. İlişkiye gelince de evet yani sevgililer seks yapmalı birbirini tanımalı 18 yaşından sonra seks yapılmalı evlilik şart değil kimse kimseye karışmamalı karışamaz ben de bu sebeplerden yurtdışına taşınacağım iyi bir okulda okuyorum zaten yüksek lisansa gideceğim kullanma açısından da evet orada da haklısın ama cinsellikte bir zevk yani sevişmek kullanılıyor gibi düşünmemelisin elbette kendini de kullandırtmamalısın iyi insan da bulmak zor azaldı sayıları umarım istediğine istediklerine kavuşursun
12 Yorumla
Soran10 ayCelal Şengör ü dinleme bence. Okulda kızın birini nasıl taciz ettiğini seve seve anlatan bir adam
- 10 ay
Haa o konuda haklısın bak doğru
Gizli Üye(25-29)10 ayO niyetteyim ablam zaten. Arzulamak cinsellik bence de mükemmel duygular. İnsanlar seks i seks yapmak yani rahatlamak için yapıyor ama işte bence de öyle bir şey değil. Sevdiğinle yapma olayı ile elalemle yapmak asla aynı değil. Sevdiğinle olunca bambaşka gelir işte o yüzden katılıyorum sana. Ayrıca haklısın sorunlu ve seni kandırmak isteyen çok olur lütfen dikkat et dostum. Umarım doğru insanla mutlu olursun
12 Yorumla
Soran10 ayUmarım sende olursun teşekkürler
Cevap sahibi10 ayBenim sevdiğim var ablam sağol senin için dedim işte
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayÇok net ve açık sözlüsün. Bende agnostiğim bu konuda yargılamam senin gibi düşünüyorum. Her erkek aldatır diye bir şey yok bu arada, yakın çevremde de birkaç çapkın dışında aldatan pek görmedim duymadım yani azınlıktalar o konuda rahat ol. Daha 21 yaşındasın şimdilik evlilik düşünmemen gayet normal ama fikirlerde olgunlaşır, ileride evlilik düşünmen gayet olası.
10 Yorumla
10 ayKral ben müslümanım ama bende senin gibi düşünüyorum tek gecelik ilişkiler yaşadım ama iğrençti hiç zevk almadım bende çıkar olmaksızın duygusal bağımın olduğu bir kadınla şehvetli bir seks yaşamak isterdim
10 Yorumla
10 ayİnsanların çoğu samimi değil ve içlerinden gelenleri hiç bir zaman söylemiyorlar..
19 Yorumla
Soran10 ayBen de bu yüzden kendimi çöldeki kutup ayısı gibi hissediyorum
- 10 ay
Ama azda olsa bulabiliyorsun samimi insanları..
Soran10 ayAslında öyle bir kişiyi buldum ama diyor ki ben Müslümanım. Sanalda yaptık bir şeyler sonra dedi ki bir anda ben düzgün bir Müslüman olmalıyım jznsnzjs
- 10 ay
Demek ki öyle birini bulamamışsın kfdjsksjsj
Soran10 ayBen en iyisi yurt dışına gideyim çünkü kendi kafamda bir erkeği bulmak gerçekten çok zor Türkiye'de. Dinden bahsediyorlar ama dinle bir alakaları yok. Kendilerine karşı çok ikiyüzlüler ve korkaklar.
- 10 ay
Sadece erkekler değil ki kadınlarda aynı aslında yani direk insanlar böyle ve sonra hayat zor diyorlar. kendilerinin zorlaştırdığını bilmeden jfdjsjsjsj
Soran10 ayAynen öyle
Soran10 ayBen burada sadece soru cevap yapıyorum kimseyle konuşmuyorum maalesef
- 10 ay
Tamamdır sen bilirsin iyi eğlenceler 🥳
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
10 ayben kaldım galiba karşılıklı güven saygı sadakat lazım tip çok önemli etken değil atkadaş olunca güveniyorsun sırdaş olunca saygı duyuyorsun sevgili olunca da illaki seviyorsun tamamen aşık olmaya gerek yok ilişkide
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayHaklı olduğun konular var elbette ama insanları tanıyarak ilerleyebiliriz
04 Yorumla
Soran10 ayİşte tanıdığım kimse düzgün çıkmıyor
- 10 ay
Şimdiye kadar tanıdığın kişiler düzgün değilse onlar kaybetmiş olmuyor mu net bir insansın ne aradığını bilen kendini geliştirebilen kac tane insan var değer ağır bir terazidir dengeyi bilmeyen kaybeder
Soran10 ayEvet öyle teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim onlar seni kaybettiği için üzülsün
Gizli Üye(36-45)10 ayŞimdi bir sürü mavili tam istediğin gibi biriyim diyecek duymak istediklerini söyleyecekler
04 Yorumla
Soran10 ayOnlara zaten inanmıyorum
Cevap sahibi10 ayBedeninden önce ruhunu okşayacak birini bul
Soran10 ayBulamadığım için zaten kimse yok
Cevap sahibi10 ayKısmet 🙃
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Çoğu kız şu bilince sahip değil kafası kopmuş tavuk gibi dolanıyor ortalıkta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
10 aySen bayandın değil mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tam olarak ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTamamen faydalansın mı senden. Her yerinden. Sevisirken sana acımasın değilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende gece klübünde bi kızla tel gecelik takılmıştım
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEve gittik hatta herşy oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHaklısın nerde yaşıyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKiliselerden bul
11 Yorumla
Soran10 ayCamilerde de çok
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilikte 35 doğru kafana dank eder gibi
04 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBu arada inanmiyorsun ama islam gerçek sadece sana hidayet gelmemiş gibi, tarikatlar şeyh şıh tayfasına müslüman gözüyle bakma, asıl olan Kur'an Kerim bu arada İslam'ın gerçek olmasından korkma çünkü ölünce gerçekten kaçışın yok
Soran10 ayKxksjzsknzamkxsmkzkskznwkzkwkzkwnz tamam kanka da şeyhler de zaten senin kafada "herkes benim inancıma inanmak zorunda'' kafasındalar. Kimin ne zaman evleneceği de seni hiç alakadat etmez. Gerçek bir müslüman haddini bilir hadi başka yerde Müslümanlık oyna bana değil:))
Cevap sahibi10 ayArkadaşlarımla birşeyler gördük İslam gerçek ister inan ister inanma, senin inanıp inanmaman beni ilgilendirmiyor
Soran10 ayBen de Tevrat İncil Kuran okumuş biri olarak tüm dinleri saçma buluyorum ve cin musallatı da yaşadık ama cinler bir sürü inançta var o yüzden sırf bazı varlıkların varlığını kabul ediyoruz diye bu bir inanca mensup olmamız gerektiği anlamına da gelmiyor. Ve onlardan da hacı hocaya giderek kurtulmadık.
Gizli Üye(25-29)10 ayMerhaba isterseniz tanışıp konuşabiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayBu zamanda zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Nerdesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benim gibi sadece karşılıklı sevgi sadakat arayan erkek kalmadı sanırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat