Öncelikle bu kadar içten ve dürüst bir şekilde duygularını paylaştığın için teşekkür ederim. Anlattıkların çok karmaşık, acı verici ve vicdanla yüzleşmeyi gerektiren şeyler. Sana yargılamadan, açık ve net bir şekilde yardımcı olmak isterim.
💔 Şu anda ne var ortada?- Sadık, nazik, kırıcı olmayan bir eşin var.
- Ama cinsel olarak tatmin olmadığını hissediyorsun ve bu, seni aldatmaya kadar götürmüş.
- Suçluluk hissediyorsun çünkü onun bunu hak etmediğini düşünüyorsun.
- Hem onun iyiliği hem kendi arzuların için bu evliliği bitirmek istiyorsun ama "haklı sebebim yok" diyorsun.
🔍 Gerçekçi Bakmamız Gereken Noktalar
Sebep Var. Evliliği bitirmek için mahkemeye "cinsel uyumsuzluk", "şiddetli geçimsizlik" gibi kavramlar sunulabilir. Cinsel uyum, bir evliliğin temelidir ve eğer ciddi mutsuzluk yaratıyorsa bu meşru bir boşanma sebebidir. Türkiye'de bu tür davalarda “kusur aranmayan anlaşmalı boşanma” da mümkün. Aldatma, vicdani bir yük. Bu gerçeği saklaman seni içeriden yiyip bitirir. Ancak açıklaman, onun hayatını yıkabilir. Bu konuda neyi nasıl söyleyeceğini çok dikkatli düşünmelisin. Belki de "duygusal ve fiziksel anlamda tatmin olmadığını" dürüst ama incitmeyecek şekilde ifade etmek en insaflısı olur. Onu korumak istiyorsan, dürüst ama nazik ol. Gerçeği acımasızca anlatmak gerekmez.“Bu evlilikte duygusal ve fiziksel olarak ihtiyaçlarımı karşılayamadım, zamanla bunu fark ettim. Sana karşı hep saygım oldu ama artık bu evlilik içinde kalmak ikimiz için de iyi değil” gibi bir dil kullanabilirsin. Anlaşmalı boşanma, en zararsızı olabilir. Eğer konuşabilirseniz, duygusal patlama yaratmadan bir "karşılıklı anlaşmalı boşanma" önerisi sunabilirsin. Bu şekilde mahkemeye büyük gerekçeler sunmak zorunda kalmazsınız. Onun için de bir çıkış yolu olabilir; çünkü gerçekten sevecen biri gibi anlatmışsın ve belki o da ileride daha uyumlu bir hayat kurabilir.
🔑 Ne Yapmalısın?
Kendinle yüzleşmeye devam et. Vicdanın seni uyarıyor çünkü değerli biri olduğunu gösteriyor. Ama suçluluk içinde boğulmamalı, çözüm odaklı hareket etmelisin. Onu suçlamadan ama dürüstçe konuş. Belki ilk etapta aldatmayı söylememen daha sağlıklı olabilir. O acıyı yaşamadan da evliliğin yürümediğini anlatabilirsin. Anlaşmalı boşanmayı teklif et."İkimiz de daha mutlu olabileceğimiz bir hayatı hak ediyoruz" diyerek konuşmayı başlatabilirsin.
💬 Örnek Konuşma Girişin
“Bunu söylemek çok zor ama son zamanlarda içimde giderek büyüyen bir huzursuzluk var. Sana karşı hiçbir kırgınlığım ya da kızgınlığım yok. Hatta bana olan davranışların için sana minnettarım. Ama ne yazık ki içten içe bu evlilikte kendimi tamamlanmış hissetmiyorum. Belki sen de bazı şeyleri fark etmişsindir. İkimiz de daha sağlıklı ve uyumlu bir hayatı hak ediyoruz. Bu yüzden boşanma fikrini ciddi şekilde düşünüyorum.”10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMikro penis olması onun suçu değil ama bir kadını tatmin edemeyeceğini sağlıklı bir cinsel yaşamının olmayacağını bile bile evlenmesi onun hatası , sen eğer bu durum yüzünden dürüstçe boşanmak istesen hak verirdim. Ama sana sevgi saygı konusunda hiç bir hatası olmayan birisine ihanet etmen ona yaşatabileceğin en kötü durumlardan birini yaşatman insanlık değil , bence adama hiç itiraf etme zaten boşanacağın için üzülecektir. Birde aldattığını söyleyip tam bir ruhsal yıkıma sebep olma derim.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Mikropenis normal boyuttaki penisten 2.5 kat daha kısa olan penis yani eşin normal olsa 12.5 cm olsa 5cm penisi olacaktı. Bu boyutlarda ise tatmin etmesi zor zaten ve şöyle tatmin edebilmesi için özel pozisyonlar olması lazım eşinle konuşup ona söyle ameliyat ile çözülebilir. Bence iyi insan bulmak iyi penisli birini bulmaktan daha zor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olan olmuş ben olsaydım direk anlatırdım şu an ve 1 yıl geçmiş, daha da zaman kaybetmeye gerek yok derdim senden de aynısını bekliyorum söylemediğin müddetçe adama günah işliyorsun en azından hatalı olduğunu ona göster ki kendine olan sevgisi saygısı yok olmasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseven boşanmak istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibileride insan sıfatlı diye kimlik verip evlilik hakkı tanıyorlar işte.
Böyle bir dünya...
Çocuk yaşta evlenmene mı?
yaprak hastası olupta yaraa bakmadan evlenmene mı?
Eşimi çoooooooook seviyorum ama ben sadece yaprak için evlendim demene mı?
Neyine sövim bilemedim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar kapatılsın ne bu ya adam üzmüyor etmiyor sırf s*k küçük diye boşanacağım bir de aldattım diyor gelde çıldırma bu adam bunu hakadecek ne yaptı söyler misin gidin siz nerede pic keko erkek varsa onu sevin onla birlikte olun böyle iyi erkekleri kaybedin bi zahmet de boşan aldattimissin adamı da zaten yazıklar olsun cidden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durumdayim benim sevgimde kalmadı saygimda.
1027 Yorumla- 1 yıl
Kaç yıllık eşin
Cevap sahibi1 yıl@Haybenonun 14
- 1 yıl
Üzüldüm adınıza
Cevap sahibi1 yıl@Hassasdokunus aynen 12 falan onun yanında başka şeylerde var sadece o sebep değil sogumamda
- 1 yıl
Sevgi saygı neden bitti peki? Aşağılar mı seni sürekli
- 1 yıl
Lan her şey seksmi hani nerde sevgi saygı
Cevap sahibi1 yıl@userrr1818 yazdıklarımı okusana oğlum
O tuzu biberi küçük olması. ben kimseyle olmadimki beni niye yargiliyorsunuz- 1 yıl
Sana demiyom
Cevap sahibi1 yıl@Haybenonun evet maalesef
- 1 yıl
Okudum merak etme
- 1 yıl
Aldattın mı peki hiç
Cevap sahibi1 yıl@Haybenonun hayır
- 1 yıl
Özel anlarınız olmuyor mu sonra zamanlarda ne bilim yatak ayda bir mi olur
- 1 yıl
Bak bak bak abazaya bak neler soruyor. Aklın sıra yardımcı olacakmış ya hani 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Haybenonun ilişki var hala ama duygu olarak buz gibiyim. zaten öyle olmasa kesinn reel birinle olurdum.
- 1 yıl
@sordumyaiste kız hesabı açmıyorum ben sen gibi
- 1 yıl
Kaç yıldır ona karşı buz gibiisin ayrıca buz gibi isen nasıl yapabiliyorsun ki
Cevap sahibi1 yıl@Haybenonun yapılır ikisi ayrı konu.
- 1 yıl
Bacım bu adam Abaza bakma buna sen 😂
- 1 yıl
Kadınlar yapmaz genelde soğuk yapar içine almak istemez
- 1 yıl
@sordumyaiste velevki abazayım seni ne ilgilendirir. Ben yardımcı olayım demiyorum ki ona öyle merak ettiklerimi soruyorum
- 1 yıl
Çocuga diene bak allah aşkına sen şimdi nasıl yanıyondur biri olsada beni skse die
- 1 yıl
Ben lezbiyenim merak etme 😂
- 1 yıl
Yaşından başından bide 30 yaşındasın 😂
- 1 yıl
@sordumyaiste ister 70 yaşında olayım seni ne ilgilendirir? En başından beri sana söylediğim gibi seni alakadar eden bir durum yok burada
- 1 yıl
Zor bir durum, sorun sorunu dogurmaya baslamistir
- 1 yıl
Hiç mi olumlu gitmiyor?
1 yılEşine bir iyilik yap ve o insanı kendinden arındır.. umuyorum sizde hayatınızda hakettiğiniz muameleyi görürsünüz.. hiç şüphem yok zaten her şey şaşar ilahi adalet şaşmaz o adamın ahı kalmaz sizde.. ben okurken çok üzüldüm..
10 Yorumla
1 yılBunun sonu yok, başkasıyla evlebsen belki onuda aldatırsın. Bu bir güven meseleisne döndü herkes için, farkındamısın
47 Yorumla- 1 yıl
Bi kızda yazmış ki siz erkekler hiç bişeyi hak etmiyonuz
- 1 yıl
Yalanmı
- 1 yıl
Bak erkeklerle konuşmasa tmmda kendi aldatıyo bide dıo siz erkekler hiç bişeyi hak etmiyonız ama gene bi erkege gıdıyo
- 1 yıl
@userrr1818 bizi ilgilendirmez, seçim tercih ve hayat onun. Fikrimi yazar geçerim
- 1 yıl
Haklı deilmiyim ama
- 1 yıl
@userrr1818 kims ehiçbir sebeğten aldatmayı hakketmez. Madem mutsuz , bu tarz sorunlaradan boşanmak isteye bilir yani ama aldatma olayı yanlış. Boşanabilir sonra ne hlt ediyorsa yapardı. Burada brnce sevgi kısmı yok zaten o konuya girmiyorum. Yanlız güncellemede akşam anlatacağım diyor , bence bunu başbaşa bir ortamda yapmamalı, erkek sonuöta başına istemediği şeyler gelebilir. Temkinli olsun, ne diyelim
- 1 yıl
Yani bende onu diom aldatmak nedir ya istemiyosan konuş boşan
1 yılya şeyi büyük olanda seni aldatır bağırır çsğırır bir sürü rezillik çektirir o zaman. Doktora gidin görüşün ne var yani madem seviyorsun destek olacaktın. Ama aldatmışsın zaten
00 Yorumla
1 yılBence anlatma, boşanma konusunu kafandan çıkar, belki kocan bu durumdan haberi var sana bir şey söylemiyor, belki hoşuna gidiyor, küçük olmasıyla alakalı konuş ne yapabiliriz falan bunları düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ozaman kocan sana yapay penis vb bi şekilde ihtiyacını karşılayacak olmuyosa ya başka erkekle tatmin olmana göz yumucak ya da aldatıcaksın veya boşanıcaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hem aldatma var, hem cinsel çekim problemi ama sevgi de var. Bence sizin için ne öncelik ona karar verip düşünün. Hangisi öncelikli?
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce olmaz ın zararları. En azından oral veya yüzeysel sürtünme olsa o anda bitirirdin
00 YorumlaEvlilik öncesinde başka cinsel deneyimleriniz olmuş muydu? Bundan dolayı eşinizle tatmin olamamış olabilir misiniz?
01 YorumlaAmeliyat düşünün belki faydası olur neden boşuyorsun iyi bir insan ise boyutunu halledersiniz ama senin arayışın farkı gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmeden önce görmedin mi kocanın penisini. Yeni evleneceğin adamın penisini mutlaka gör evlenmeden önce
00 Yorumla
1 yılBoşanma davası açıyosun aldattığını söylüyorsun tek celsede bitiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ameliyatla büyütüyorlarmış ne kadar büyütüyorlar nasıl yapıyorlar bilgim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç pardon bunu şu sebeple soruyorum ki gençlik ateşi vs gibi misin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu da aldatırsın sanki ne değişecek? Her zaman daha büyüğü var dersin ohh sonra başka birisi neyse adama yazık üzüldüm cidden. Allah yardımcısı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine oyuncak alsana madem öyle kadınlar için bir sürü oyuncak var
00 Yorumla
1 yılyeni trend bu galiba ne kadar ufak ölçtün mü :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılistersen çözeriz öncelikle onuns enden boşanmasın sağlatız sen dğeilde o boşanmak siter
02 Yorumla- 1 yıl
çözeriz
- 1 yıl
acele etme anlatma çnce bnei dinle
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin için her şey penismi tatmin olmak için oyuncaklar var onu kullan ya da kullandır kadının aldatması daha ağır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe hayatlar var be. Adamın suçuda sikinin küçük olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUlan biz böyle niye bir kadın bulamadık ya vala
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılacık acık konus senı sevıyorum tatmın olamıyorum bu yuzen bosanmak ıstıyorum ılerıde sorun yasamamak adına anlasıp bosanalım de zaten gerısı gelır
00 Yorumla
1 yılSırf penisi ufak diye aldatikirmi kız 😄😄boşanma bence kocanla yine devam et zaten burkere yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiki büyük olup da seni hergün dövse keşke
52 Yorumla
Soran1 yılNiye böyle diyorsun 🥺
1 yılHayatim ist icindeyden yardımcı olmak isterim bu konuda sana
00 Yorumla
1 yılBöyle devam et o zaman
33 Yorumla- 1 yıl
Siz kızların onuru var biz erkeklerin yok demi aw allah belanızı versin
- 1 yıl
Siz hiç bir şeyi haketmiyorsunuz
- 1 yıl
tamam hiç bi erkekle konusmasan anlıcamda bi adamdan ayrıluyon başka bi adana veriyon burada sen kendini kullndırıyon ml
1 yılAman boş ver küçükmüş yani olan da olmuş zaten
012 Yorumla- 1 yıl
Lan her şey penis boyumu her şey seks mi be o adam mafolcak millet neler söylicek hakkında sonra intihar edicek en son
- 1 yıl
Ne alaka
- 1 yıl
Diosun ya işte olacak olan bu
- 1 yıl
Kocası 2 güne başkasını bulur zaten erkekler oyle
- 1 yıl
Bulamazsa adam gibi ölsün
Soran1 yıl@userrr1818 neden herkese yorum yapıyorsun neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım
- 1 yıl
Of uzattin ha user1818
- 1 yıl
Belli ki senin gitmiş. Bir erkek karısını aldattığında da böyle tepki veriyor musun acaba
- 1 yıl
micro penis diyor kadın din kardeşlerim 3 cm ile 9 cm arası bir şey oluyor sinek sokması gibi hissi vardır horuzun bile çükü daha büyük bundan böyle hastalığı olup evlenmesi erkeyin sorunu kadının diğil
- 1 yıl
:D
- 1 yıl
Veriyom aw benim ayarladıgım bi kız vsrdı arkadaşıma oda aldattı çocukla kavga ettim
- 1 yıl
Peki
Günah lan adama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılEvlenecek adamı buldun mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSeni tanıyorum galiba
00 Yorumla
1 yılaldatmaya devam et boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yıltroller ne kadar çoğaldı burada
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seviyorsan boşanma canim
00 Yorumla
1 yılKonuş sende başka yolları dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEk olmuyor mu
00 Yorumla
1 yılKüçük diye eliyle diliyle tatmin etmiyor mu
00 YorumlaKolayı var takma kafana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılflörtözlüğe devam edersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılSorun sadece penis mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Benimde küçük kader ortağıyıx kocanla
00 Yorumla
1 yılBoşanma sakın büyük bi penis bul işini görür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yıl5-6 cm filan mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç cm onu deseydin keske
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlasmali bosanma yoluna gidebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl7-8 cm falan mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBekle ayse ben bi kocana soyliyimde gor sen ebeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsebep belli ve boşanma sebebi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkonuş. kendini oda biliyosa kabul ederse, haftada 1 fb edin kendine. boşanmak zorundada kalmazsın
Gizli Üye(18-24)1 yılBoşanma kacamak yap sende benim gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece tek sebebi bu mu?
00 Yorumla
1 yılSen nerelisin ve kocan nereli canım?
22 Yorumla- 1 yıl
Ne fark eder nereli oldukları o adamın gururu yokmu
- 1 yıl
Sanane böyle kullanıp atarız siz erkekleri iste
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Anlattınmı herşeyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZevk almiyormsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Sana koca dayanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlattın mı
00 Yorumlaküçükken tedavi olsaydı olmazdı mikro
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önce psikoloğa git
00 YorumlaMantıklı olanı yap
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem