Cinsel Yaşam Nasıl duruyor sizin, bu normal değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Cinsel organımın dudakları üstten bakınca kalp gibi duruyor? Nasıl duruyor sizin, bu normal değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Vücut yapısı kişiye özeldir, kalp şekli gayet estetik ve sık görülen bir durum.🌸😄 0 8 Yorumla Soran 10 ay Emin misin Yorumla Ara_Sıcak_26 10 ay O simetri ve şekil birçok kişide olur, estetik olarak da çok beğenilir. Doğallığın en güzel hali. Yorumla Soran 10 ay Benimkinim dudakları dolgun biraz ondan mı ki yani dümdüz değil Yorumla Ara_Sıcak_26 10 ay Himmm.. Evet, dolgunluk şekli belirginleştirir. Bu da o kalp görünümünü doğal olarak ortaya çıkarır. Gayet feminen ve çekici bir detay... delirtme beni😄 Yorumla Soran 10 ay Hahahah iyi iyi sevindim o zaman 😅 Yorumla Ara_Sıcak_26 10 ay Doğallığınla büyüleyicisin, kalp sadece şekil değil, etkisi de var sende belli ki. Yorumla Soran 10 ay Hahahahha Yorumla Ara_Sıcak_26 10 ay Güzel sohbet böyle devam ederse, özel bir yerde buluşmak kaçınılmaz olur.. o yüzden yazman gerek Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Nasıl yani olmaz ki öyle dudakları çok mu dışarda sarkık mı yani 0 6 Yorumla Soran 10 ay Hiç sarkık değil Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay O zaman kabarık mı çok mu etli duruyor Yorumla Soran 10 ay Aşırı etli değil abartısı yok ama yani evet dümdüz de değil dolgun Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay Bence bu güzel bişi seni rahatsız mı ediyor Yorumla Soran 10 ay Önceden ediyordu ama artık pek de öyle sayılmaz kafaya taktığım bir şey değil sadece meraktan Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay Hmmmm anladım dediğin gibiyse güzel o zaman genelde beğenilen bi şekil zevk verir bence Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kalp gibi ortasından 2 ye ayrılmış kalp onun eşi de bizde 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benimki kalp gibi dursa biraz acı verici olabilir şldskglşsd 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her insanın aynı olacak diye bir kural yok. Başkaları ile karşılaştırma derim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Ben bi kişinin yanlışlıkla evde gordum cizgi gibiydin öyle kalp gibin değil 0 9 Yorumla Soran 10 ay Kilolu muydu Cevap sahibi 10 ay 76 kilo Soran 10 ay Yani evet kilolu Cevap sahibi 10 ay Haliyle o yasta Soran 10 ay Kilolu olunca öyle olması normal artık kilodan dudaklar kapanmıştır ayırınca görünür Cevap sahibi 10 ay Ayirdigindada öyleydi ki ne bilim izlediğim filmlerdeki gibi değil Cevap sahibi 10 ay Annem olduğu için çok aşırı incelemedim ama öyle kalp gibi hiç gormedim Soran 10 ay Dediğim gibi göremezsin zaten kiloluyken öyle durur ideal kilo da bir sevgilin olunca anlarsın Cevap sahibi 10 ay Himmm kiz olarak kımseyı görmedim bi arada bu
Gizli Üye (18-24) 10 ay Benim öyle 😄 dudaklarda et yok çunku 4 1 Yorumla kstecrubelisi 10 ay etli olmalı. emlmesi için bence :D Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görmeden biz ne bilelim müneccim miyiz 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayet normal kafaya takma 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görmeden bir şey diyemem 0 0 Yorumla
pofuduk07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Ne güzel işte kalp kalbe karşı deeerlerr 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Ne güzel işte tahta kalemle tamamlarsın 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Açık mı dudaklar? 0 0 Yorumla
Hayvansever6363 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 10 ay Kendini bizim yerine koy tahmin et 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yani? Yorumla Hayvansever6363 10 ay Tahmin etsek bile atıp tutacaz. Yalan soylicez gormeden bısey yorum yapmak atıp tutmak yalan yani Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) normal 0 2 Yorumla Soran 10 ay Emin misin Yorumla TipSizAdam06 10 ay yrddd Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normaldir galiba 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Görmedik bilmiyoruz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Vücut yapısı kişiye özeldir, kalp şekli gayet estetik ve sık görülen bir durum.🌸😄
Emin misin
O simetri ve şekil birçok kişide olur, estetik olarak da çok beğenilir. Doğallığın en güzel hali.
Benimkinim dudakları dolgun biraz ondan mı ki yani dümdüz değil
Himmm.. Evet, dolgunluk şekli belirginleştirir. Bu da o kalp görünümünü doğal olarak ortaya çıkarır. Gayet feminen ve çekici bir detay... delirtme beni😄
Hahahah iyi iyi sevindim o zaman 😅
Doğallığınla büyüleyicisin, kalp sadece şekil değil, etkisi de var sende belli ki.
Hahahahha
Güzel sohbet böyle devam ederse, özel bir yerde buluşmak kaçınılmaz olur.. o yüzden yazman gerek
Nasıl yani olmaz ki öyle dudakları çok mu dışarda sarkık mı yani
Hiç sarkık değil
O zaman kabarık mı çok mu etli duruyor
Aşırı etli değil abartısı yok ama yani evet dümdüz de değil dolgun
Bence bu güzel bişi seni rahatsız mı ediyor
Önceden ediyordu ama artık pek de öyle sayılmaz kafaya taktığım bir şey değil sadece meraktan
Hmmmm anladım dediğin gibiyse güzel o zaman genelde beğenilen bi şekil zevk verir bence
Evet kalp gibi ortasından 2 ye ayrılmış kalp onun eşi de bizde
Benimki kalp gibi dursa biraz acı verici olabilir şldskglşsd
Her insanın aynı olacak diye bir kural yok. Başkaları ile karşılaştırma derim :D
Hmmm gayet normal güzelim olabilir, içi dar mı peki nasıl
Ben bi kişinin yanlışlıkla evde gordum cizgi gibiydin öyle kalp gibin değil
Kilolu muydu
76 kilo
Yani evet kilolu
Haliyle o yasta
Kilolu olunca öyle olması normal artık kilodan dudaklar kapanmıştır ayırınca görünür
Ayirdigindada öyleydi ki ne bilim izlediğim filmlerdeki gibi değil
Annem olduğu için çok aşırı incelemedim ama öyle kalp gibi hiç gormedim
Dediğim gibi göremezsin zaten kiloluyken öyle durur ideal kilo da bir sevgilin olunca anlarsın
Himmm kiz olarak kımseyı görmedim bi arada bu
Benim öyle 😄 dudaklarda et yok çunku
etli olmalı. emlmesi için bence :D
Görmeden biz ne bilelim müneccim miyiz
Gayet normal kafaya takma
Görmeden bir şey diyemem
Ne güzel işte kalp kalbe karşı deeerlerr
Kötü bir sey mi simdi bu
Ne güzel işte tahta kalemle tamamlarsın
Açık mı dudaklar?
Çok güzel bence
Kendini bizim yerine koy tahmin et
Yani?
Tahmin etsek bile atıp tutacaz. Yalan soylicez gormeden bısey yorum yapmak atıp tutmak yalan yani
:)) normal
Emin misin
yrddd
heyecanlanınca kalp gibi atar bir de o
Normaldir galiba
Görmedik bilmiyoruz
Ne güzel
Normal
Gayet normal
Harika cok cekci
Ok gibi duruyor benimde
normal