Cinsel Yaşam İlişkide nazlanmayı seviyorum, erkeği soğutur mu? KatilSincap Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İlişkide nazlanmayı seviyorum, erkeği soğutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Soğutmaz beni şahsen daha çok çeker. Direnecek biraz ki ben de uçayım 😂 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ayyhhh oramı öpme, burama dokunma, şuramdan huylanıyorum diyen kadınla sevişemem... Yatakta naz yapmak olmaz, cilve OK. 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok naz aşık usandırır demişler. Nasıl bi naz yaptığına da bağlı tabi 0 0 Yorumla
SismanSavaR Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Bir kaç dil darbesi sonra nazı bırakır artık sok diye yalvarırsın 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. ) Herkesin bir soğuma noktası vardır. O noktayı hissettiğinde nazı sonlandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Çok naz aşık usandırıcı derler ya alakası yok gerçekten seven değer veya erkek olduğu zaman hiçbir şekilde soğumaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
sacredhuman Takip Et Xper 2 Yaş: 30 11 ay Erkekte senin gibi nazlanırsa peki? Empati kurun empati 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sogursun fazla naz aşık usandırır 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Dahada çekersin balım 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok fazla abartmazsan güzel olur 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fazla naz asik usandirir 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğutmaz bence, daha çok gaza getirebilir 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok uzun sürerse evet soğutur 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. fazlası evet 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bazı erkekler öyle kız seviyor knk 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cilve ve naz haz veriyor 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kudurtur 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Soğutmaz beni şahsen daha çok çeker. Direnecek biraz ki ben de uçayım 😂
Ayyhhh oramı öpme, burama dokunma, şuramdan huylanıyorum diyen kadınla sevişemem... Yatakta naz yapmak olmaz, cilve OK.
Çok naz aşık usandırır demişler. Nasıl bi naz yaptığına da bağlı tabi
Bir kaç dil darbesi sonra nazı bırakır artık sok diye yalvarırsın
) Herkesin bir soğuma noktası vardır. O noktayı hissettiğinde nazı sonlandır
Çok naz aşık usandırıcı derler ya alakası yok gerçekten seven değer veya erkek olduğu zaman hiçbir şekilde soğumaz diye düşünüyorum
Erkekte senin gibi nazlanırsa peki? Empati kurun empati
Fazla naz aşık usandırır
Sogursun fazla naz aşık usandırır
Dahada çekersin balım
Çok fazla abartmazsan güzel olur
Fazla naz asik usandirir
Soğutmaz bence, daha çok gaza getirebilir
Çok uzun sürerse evet soğutur
Nazlanmak o işin tuzu biberi değil mi zaten
fazlası evet
Bazı erkekler öyle kız seviyor knk
Cilve ve naz haz veriyor