7 aylık evliyiz 3 yıl ilişki ardından çok severek evlendik. Uzaktan ilişki yürüttüğümüz için her şey daha da zordu bizim için. İlk aylarımız muhteşem geçti. Ama son 2 aydır nolduysa sürekli kavga, tartışma.. Benimle ilgilenmiyor sürekli elinde telefon oyun oynuyor, tv izliyor veya uyuyor. Bir şey desem sesi yükseliyor. Cinsellik desen 2 aydır öpüşme bile yok dudaktan normal öpmek hariç. Ben de böyle olunca ondan tiksinmeye başladım leş gibi sigara kokuyor yazın ortası 15 gün duş bile almıyor uyarmama rağmen leş gibi kokuyor benim de içim almıyor artık. Bilmiyorum hala sevgi var ama neden böyle oluyor anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayBu anlattıkların, bir anda olan şeyler değil aslında; ilişkide biriken yorgunlukların, beklentilerin ve hayal kırıklıklarının su yüzüne çıkmış hali gibi duruyor. Evlilikle birlikte “birlikte olma” hayali gerçekleşince, bazı insanlar kendini bırakabiliyor, özellikle de duygusal emeği tek taraf üstlenmeye başlarsa. Sen hem fiziksel hem duygusal olarak uzak hissediyorsun — bu çok doğal, çünkü ilgi, hijyen, dokunuş… bunlar ilişkiyi diri tutan temel şeyler.
Oyun, telefon, TV gibi kaçışlar bazen bir şeylerden bunaldığının ya da kaçtığının işareti olabilir. Ama bunun karşılıklı konuşulması, senin hislerinin görülmesi gerekiyor. Sen rahatsızsın, üzülüyorsun ve bu, tek taraflı bir “şikâyet” değil, bir çöküş sinyali. Dürüstçe, suçlamadan ama net bir şekilde onunla oturup konuşman şart: “Ben bu halimizden mutsuzum, sana ulaşamıyorum, artık çekici gelmiyorsun çünkü ilgisizlik beni çok geri itti” gibi duygunu doğrudan anlatan bir konuşma olmalı.
Belki bir evlilik danışmanına birlikte gitmeyi teklif edebilirsin, çünkü bu sadece senin problemin değil, ikinizin ilişkisinin bir sorunu. Ve eğer hâlâ sevgiden bir parça kalmışsa, bu konuşma işe yarayabilir. Ama hiçbir şey değişmiyorsa, kendi içinde şu soruyu da sorman gerek: Sevgiyi tek başına taşımak ne kadar daha mümkün? Sevgi varsa bile, saygı, özen ve iletişim yoksa bu sevgi seni iyileştirmez, sadece yorar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle insanlar hep gördüm kadınlar için erkeği suçlarlar, erkeklerde kadını suçlarlar kadında veya erkekte kendinde aramaz neden böyle davranıyor diye sormaz soruyu önce kendine sormalısın. Bunu eşinle karşılıklı konuşmalısın. Burada sana çözüm olacak insan olacağını zannetmiyorum.
02 Yorumla
Soran10 ayİnanın eşime de sordum kendime de sordum. Zaten cevabı bulamadığım için yazdım buraya çünkü anlamlandıramıyorum acaba gözden kaçırdığım bir şey mi var diyorum kendi kendime. Ama haklısınız
- 10 ay
İlişkilerde oluyor böyle şeyler yenisi eskisi yok. Ama eşinizin düşüncelerini dikkate alın. Ayrıca yorumlarınızı okudum. Sağlık sorunlarınız olmuş geçmiş olsun. Bu süreçte zaman ayırmamış olabilirsiniz birbirinize hastane olayları can sıkıcı olabiliyor. Eşini de anlamaya çalışın eşinizle konuşun. Hal olmayacak konu yoktur diye düşünüyorum.
10 ayKanka işte sanaldan sana gösterdiği adam ile gerçek adam arasındaki fark çıkıyor. Uzaktan mesafe ilişkilerinde yakınındakiler yüz vermedi diye uzağa kaçarlar genelde
05 Yorumla
Soran10 ayHayır ya önceden tanıyordum zaten ama polis olunca başka şehre taşınmıştı okul mokul işte
- 10 ay
İki aydır nasıl hiç yanaşmadı ki
Soran10 ayBana da en tuhaf gelen o telefonuna bakıyorum p*rno falan da izlememiş ya saklıyor ya cinsel duyguları alındı
- 10 ay
Yani yanyana yatarken sarılırken ederken hiç mi kalkmıyor
- 10 ay
Evliliğn en önemli kısmı yatak kim ne derse desin seks bir çok sorunu hallediyor. Devletler savaşmak yerine birbirine kız vermiş zamanında.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. seni deniyor başka kollara geçecek misin diye.. demek isterdim ama tam bir ayı ile berabersin... şimdi seninle her gece sevişmesi lazım normal şartlarda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Wardir elbet bir problemi yoksa birden bukadar değişmesi normal değil problemi bulup çözebilecek bir potansiyelin var zaten senin
04 Yorumla
Soran10 aySoruyorum anlatmıyor anlamaya çalışıyorum bulamıyorum ki
- 10 ay
Bulabileceğine inanıyorum durduk yere böyle olması normal değil zaten heleki yeni evli sayılırsınız bu şekilde bir durum söz konusu değil sorunlar her zaman olur belkide anlatamayacayi bir durum içinde bilemeyiz bu yüzden en büyük yardımı sen yapicaksin anlatamiyosa bile bir şekilde anlamaya çalış ona göre bir yol cizebilirsin zaten ama boşanma gibi bir düşünce içine girme tabiki
Soran10 ayHemen boşanmak gibi bir şey tabiki de yok sonuçta evlenip yuva kurmak da kolay değil maddi ve manevi olarak. Ama kaynağını bulup çözebileceğim bir şeyse çözmeye çalışsam harika olurdu. Zira bu şekilde ömür geçmez
- Her evliliğin sonu bu yapacak bir şey yok.
02 Yorumla
Soran10 aySonu erken gelmedi mi ne çabuk ama
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 2 aydır kimse kimseye dokunmamış sevgi den bahsetme birinden biri gözü dışarı kayar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 ayerken doymuşsunuz ama bu kaçınılmaz son bu nedenle de aldatmalar oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onun kendisine bile saygısı yok nasıl rahat ediyor öyle pislik sana nasıl saygısı olsun
00 YorumlaEnişte ağır hasarlı biri tarafından uyarılması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCurcuna olmuş ortalık bu evli olup sevişmeyenleri kafam almıyor karım olsa eve girmezdi korkumdan 😆
00 Yorumla
10 ayBu yüzden evlenmiyorum m*k kadınları memnun etmek mümkün değil
02 Yorumla
Soran10 ayAslında çok kolay erkekler pislikçe davranıyo
- 10 ay
Kocanı burada ifşalayıp kötüleyınce elıne ne geçti peki?
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
10 aydemek ki evlenince hata yaptığını anlamış evlikte huylar değişir ya da başka biri vardır
00 Yorumla Uzun evliliklerde olabilecek şeylerÇok erken olmuş. Geçmiş olsun
00 Yorumla
10 aySanirim mutlu degilsiniz genel olarak bazi seyler yolunda gitmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
10 ayNerede başladı bu olay
02 Yorumla
Soran10 ayValla benim biraz sağlık sorunlarım vardı 1 2 hafta hastanelerde dolandık sonra bu hale geldi
- 10 ay
Gerçek profiline dönmüş olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
10 ayBizde öyleyiz seni cok iyi anlıyorum 😔
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 15 gün duşsuz imkansız sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayReis herifi banyoya sok fırçayla falan bi yıka
02 Yorumla
Soran10 ayZorluyorum girmiyo bekarken her gün yıkanıyodu anlamadım ki yanaşmayayım diye yapıyo galiba
Cevap sahibi10 ayZevk almıyor olabilir mi
Gizli Üye(36-45)10 ayEvliliklerin sonu hüsran şimdilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySen kesin ateşli seksisindir bide.
00 YorumlaAlışkanlık var. Boşanmayı düşünüyor musun
07 Yorumla
Soran10 ayŞu an düşünmüyorum ama böyle devam ederse düşüneceğim kalktım her şeyimi bırakıp İstanbula taşındım onun için sürünüyorum burada gider memleketimde sefamı sürerim
Soran10 aySamsun
Soran10 ay25e 32
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
10 ayAnlayacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. İşin yaş gibi
00 YorumlaBazen buyuk asklar yanlis evlilikle biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aySevismek istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay2 aydır tık yoksa aldatma vardır bosan
04 Yorumla
Soran10 ayTelefonunda bir şey yok işe gidip geliyor işte de beni arıyor sürekli anlamadığın şey de o hala g. tle don gibi yalnız bırakıp rahat sa vermiyor
Cevap sahibi10 ay😂😂 stres seviyen hat safhada kendini rahatlat benden sana bir tavsiye
Soran10 ayStres olmamak mümkün mü ya böyle hayatın ben..
Cevap sahibi10 ayBiz de bulunca yeter artık dur yapma acıyor dedirterek kaçırıyoruz elimizden😅 şans işte
Gizli Üye(30-35)10 ayHeyecan bitmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
10 ayİşin zoor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayciddi olamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem