Gizli Üye(36-45)11 ayGerdek gecesiyle ilgili aşırı stres yaşaman çok normal, hele ki bu senin ilk deneyiminse ya da çevreden çok baskı geldiğini hissediyorsan. Bu korkuyu yenmenin ilk adımı bedenini ve zihnini rahatlatmakla başlar. Öncelikle bu geceyi “performans gösterilecek bir sınav” gibi değil, iki insanın sevgi ve güven içinde yakınlaşması olarak düşün. Kendine “kusursuz olmalıyım” baskısı kurma. Partnerinle açıkça konuşmak, hislerini paylaşmak, acele etmemek çok önemli. Gerekirse ilk gece sadece sarılıp sohbet etmek bile olur — illa her şey bir gecede yaşanmak zorunda değil. Ve unutma: Cinsellik öğrenilen bir şeydir, yaşanarak zamanla gelişir. Vücudunu tanıdıkça, rahatladıkça her şey yoluna girer.
03 Yorumla
Soran11 ayAma bu dusunceyi soman yine insanlar hanj bilincalrina islenmis
Soran11 ayBilincaltina*
Cevap sahibi11 ayZamanla alışırsın merak etme
En İyi Cevaplar
11 ayAslında gerdek, korkulacak bir şey değil; doğru kişiyle olduğunda, korku yerine merak alır yerini. Senin gibi hisseden çok kadın var ama bence sen, hissettiğin her şeyi dürüstçe ifade edebildiğin için zaten güçlü birisin. Zamanla o stres heyecana bile dönüşebilir 😉
00 Yorumla
11 ayilk pozisyonda Eşin yere otursun
Sen üstüne çık Yavaşça otur O Anda mutlaka Memelerini Uçlarını Okşasın inanki Acayip Zevk Alırsın
En kolay böyle yaparsın
Bana Dua etmeyi Unutma Olur Mu..
04 Yorumla
Soran11 ayOyle yapinca acimaz di mi
- 11 ay
Asla Acımaz Biz ve bir kaç kişi öyle yaptı Mükemmel sonuç aldık inanki Ciddiyim
Dene ve gör
Milletin Lafına bak - 11 ay
Bana Dua etmeyi Unutma
Ve Deneyince Bana Söyle - 11 ay
Tamam mı Sana Destek olacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayYa sanki canınızı alacaklar
Ne çok abartiyorsunuz
Rahat ol kendini kasma inan bana bitince bunun için mi korktum diyeceksin
Ömrü hayatında hiç iğne vurunmadin mi, hiç arı sokmadı mi bu kadar bir acı ne çok abartıyorsunuz03 Yorumla
Soran11 ayErkek giriyor cikiyor aci yok bir sey yok erkek ivin guzek ama kadinda heo aci var hatta aci bazen zevk verir deniyor kadin cinselligi ivin hani kadinda her zaman aci var cinsellik erkege gore güzel kadin icinse aci verici nasil stres yapmiyim ki bend e zaten igne korkusu var psikolojik olarak igneyi groidgumde hemen bayiliyorum doktorlae cok cekiyor benden bu yuzden tedavi olamiyorum hastalandigimda
Cevap sahibi11 ayO zaman evlenme sen ilk gece hastanede alırsınız soluğu 😂😂
Soran11 ayKomik mi
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Stres yapma sakin ol evlenecek kişi de herhalde anlayışlı bir insandır.
02 Yorumla
Soran11 ayYa normalde sacimin teline kiyamaz ama ben kullanilma korkusuyla kendime erkek eli degdirtmemis kizim adam dag basinda calisiyir ama ben onu tatmin etmedim kapali degilim dedigim gibi tamamen kirlenmemek Allahin dedigini yaomak ivin Allah beni korumak icin bunlari demis diye dusunerek neyse iste adam haliyle beni cok istiyor cok merak ediyor o anlik heyecan azginlikla canimi yakar mi diye kirkuyorum
Islanmaya başladıktan sonra her şey akışına bırakılıyor zaten yeter ki evlendiğin kişi bu konularda iyi olsun ve ön sevişmeyi uzun tutsun
00 YorumlaGerek gecesi korkusuyla ilgili terapi al ve bunu partnerinle konuş
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayStres yaparsan daha sora sokarsın rahat ol sıkma kendini yetelrş. milletij anlattığına bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNe kadar çok gibişmiş erkek varmış hepsi tavsiye vermiş bir tane kadın yok herhalde bu süreci yaşamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu durumu yaşayanlar eşine güvenmiyor mu anlamıyorum. Şahsen eşine yardım etmeli insan alışmasında vs gibi
00 Yorumla
11 ayMerak etme 1ay sonra işler yolunda sen eşini kovalar olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Gerdek ne zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayo iş kaçınılmazsa zevk alacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
11 ayEşin anlayışlı olması lazım
00 Yorumla
11 ayİki kadeh bişe iç geçer o gün
00 Yorumla
11 aykocanın halletmesi gereken bir konu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayBir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayMeditasyon yap, belki işe yary
00 YorumlaGirme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayaz alkol ile
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Kocana bağlı konuşarak yardımcı olun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı.
11 ayUzun oral yaptır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayDüğünün ne zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aybakire misin
04 Yorumla
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayyaslarınız kaç
Soran11 ayBen 20 o ise 25
Cevap sahibi11 aybir şey olmaz ben 19 cm ile kız bozdum sende yaparsın
Gizli Üye(30-35)11 ayniye
00 Yorumla
11 ayKorkma kendini brak
00 Yorumla