Cinsel Yaşam Yükseldiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yükseldiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yükselmek mi?O nasıl bir şey.Ben direk koşarım bana gelen sinyalde.Fakat uzun zamandan beri o sinyali yakalayamadım.Çoğu insan farklı şeylerin peşinden koşuyor. 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ateş basıyor kasıklarım ağrıyor alevleniyorum çok güzel şeyler geliyor aklıma kasıklarım yanıyor kasıklarımdan lık lık sesler geliyor 0 0 Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay aklımdan çıkmıyor, kendimi kaplan gibi falan hissediyorum. Sanki birini parçalıycakmışım gibi geliyor ahahsjd 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. sen gerçekten anlamıyormusun, biz erkeklerde durum farklı biliyorsun gerçekten yükseliyor bizimki 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 11 ay Ereksiyon olunca sünnetli gibi oluyor ondan anlyorum 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yükseğe çıkınca belli olur direk yerdekiler küçük görünür 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. baya kalkıyor boxerimin üstünden kafasını çıkarıyor 0 0 Yorumla
GonJaloo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 11 ay Yaşlandım yükselmiyorum. Merhaba bana yardımcı olabilir misin 27 yaşındayım sence profilde tip olarak nasılım kendimi beğenmiyorum çirkin hissediyorum 0 0 Yorumla
Gizlisertüye Takip Et Xper 4 Yaş: 34 11 ay Nerden anliycam önü kabarık durup altta zonkluyan bir çekiç 🔨 misali oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Alt tarafta etkileşim oluyor hissedersin. 6 5 Yorumla Murat-demir 11 ay Alt tarafta mı sadece Yorumla Cevap sahibi 11 ay Başlangıç noktası orası Yorumla Murat-demir 11 ay Sonra vücudun her yerine yayılıyor 😊 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet Muratcım baska neler duymak istiyorsun Yorumla Murat-demir 11 ay Yok kâfidir bunlar 😊 yoksa benim çenem düşerse Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. ayaklarım yerden kesiliyor 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Aziyorum yatmak sevismek bosalmak istiyor içim. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ayaklar yerden kesilince 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. anında dimdik oluyor :) 0 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 11 ay Ayaklarım yerden kesilince 0 4 Yorumla emreee07 11 ay Ayakların yerden kesilirse yazarmisn😂 Yorumla kestatavayı365 11 ay Ayaklarımda taş bağlı kasırga fırtına çıkmadıkça kesilmez Yorumla emreee07 11 ay İnşallah fırtına hortum kasırga çıkar o zmn 😂 Yorumla emreee07 11 ay Nrdesnnnn Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay yukselmedıgımı anlayamıyorum hep yuksegım 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Penisim haber veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay bedenine bir his geliyor o an, anlıyorsun 3 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay sana ne mesela? Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Dağ gibi oluyor 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Metreyle olcuyoruz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sızlıyor 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlatılmaz yaşanır 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalkıyor 🙈🍆 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı. ayaklaniyor işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yükselmek mi?
O nasıl bir şey.
Ben direk koşarım bana gelen sinyalde.
Fakat uzun zamandan beri o sinyali yakalayamadım.
Çoğu insan farklı şeylerin peşinden koşuyor.
Ateş basıyor kasıklarım ağrıyor alevleniyorum çok güzel şeyler geliyor aklıma kasıklarım yanıyor kasıklarımdan lık lık sesler geliyor
aklımdan çıkmıyor, kendimi kaplan gibi falan hissediyorum. Sanki birini parçalıycakmışım gibi geliyor ahahsjd
sen gerçekten anlamıyormusun, biz erkeklerde durum farklı biliyorsun gerçekten yükseliyor bizimki
Ereksiyon olunca sünnetli gibi oluyor ondan anlyorum
Yükseğe çıkınca belli olur direk yerdekiler küçük görünür
baya kalkıyor boxerimin üstünden kafasını çıkarıyor
Yaşlandım yükselmiyorum. Merhaba bana yardımcı olabilir misin 27 yaşındayım sence profilde tip olarak nasılım kendimi beğenmiyorum çirkin hissediyorum
Nerden anliycam önü kabarık durup altta zonkluyan bir çekiç 🔨 misali oluyor.
Oksijensiz kalip hizli hizli nefes ald8gimda
Alt tarafta etkileşim oluyor hissedersin.
Alt tarafta mı sadece
Başlangıç noktası orası
Sonra vücudun her yerine yayılıyor 😊
Evet Muratcım baska neler duymak istiyorsun
Yok kâfidir bunlar 😊 yoksa benim çenem düşerse
His edersin azarsın istek artar
ayaklarım yerden kesiliyor
Aziyorum yatmak sevismek bosalmak istiyor içim.
Ayaklar yerden kesilince
anında dimdik oluyor :)
Asagi bakınca 😀
Ayaklarım yerden kesilince
Ayakların yerden kesilirse yazarmisn😂
Ayaklarımda taş bağlı kasırga fırtına çıkmadıkça kesilmez
İnşallah fırtına hortum kasırga çıkar o zmn 😂
Nrdesnnnn
Şuanki gibi penisim taş oluyor
yukselmedıgımı anlayamıyorum hep yuksegım
Penisim haber veriyor
bedenine bir his geliyor o an, anlıyorsun