Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Önce acele etmeyip ön sevişmeyi uzatırım çünkü zihin rahat değilse beden de açılmaz eğer hâlâ yeterli değilse kayganlaştırıcı kullanmak hem çözüm olur hem konfor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)11 ayIslanmama sorunu kadının ya yeterince uyarılmaması ya da erkekle ten uyumu hissetmediği durumlarda olur. Yeterince uyarılmama durumunun çözümü kolaydır. Ön sevişmeyi biraz uzatarak sorun çözülür. Ya da en sağlıklı ve en doğal kaydırıcı olarak tükürük kullanılabilir. Ten uyumsuzluğuna bağlı kurulukta ise tükürük de pek işe yaramayabilir. Su bazlı kaydırıcı jelleri kullanmak çözüm olabilir ama bu durumda da kadında vajinal ıslanma gerçekleşmediği için sık sık kuruluk durumu söz konusu olur ve sık sık jel kullanmak gerekir. Bu şekilde zoraki seks de yapılmasa daha iyidir bence.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Okulüptus yağı, tekrar ediyorum, "o da yağdır, ne olmuş, ecük kaydırsın yiteeeğe" demeyiniz, kesinlikle kullanmayınız. Başkaca pelesenk yağı kesinlikle kullanmayınız, nane lekeri, mentollü şeker, mentollü sakız çiğneyip te 69 denemeyininz de, ne denerseniz deneyin😊
00 Yorumla
11 ayilk Önce Bilinç Altını Rahatlatıp Gevşetip Öyle ilişkiye başlıyorum
Kuruluk olması İmkansız Uzun Saatler Boyunca Kuruluk olacağı An Vajinanın Yoğun Haz Noktalarına Temas ediyorum
O Anda Kuruluk oluşmuyor Hep Zevk Alıyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeterince ıslanmamışsa benden zevk almıyor demektir. Öncelikle zevk almasını sağlarım. Yok zevk alıyorsa yine de ıslanmıyorsa kayganlaştırıcı kullanırım. Ama yok zevk almamakta ısrarcıysa ben de yapmaktan vazgeçerim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayAllah'tan dilimiz her daim görevinin başında gülüm 😂 yeter ki ona iş düşsün hemen olaya müdahil olur 🙃
12 Yorumla- 11 ay
Süper 👍 bu yeterli oluyor zaten
- 11 ay
Kesinlikle 🙃
11 ayIslak değilsem Demek ki yeterince dokunmamışsın yeterince öpmemişsin, yeterince fısıldamamışsın kulağıma Çünkü ben yeterince istiyorsam düşüncesi bile ıslatır beni. Ama yine de girmek istiyorsan önce dilini kullan O soğukluğu en sıcak halinle erit Dilinle klitorisimde daireler çiz sonra sertleşip parmaklarınla içime gir Kayganlaştırıcı mı Olur tabii ama en çok senin tükürüğünü isterim O sıcaklıkla birleşince vücudum zaten senin için sel olur Ve o an sadece bedenim değil aklım bile sana akar.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayEğer kadın sağlıklı biriyse yeterince ıslanmamak diye bir şey olmaz o yeteri kadar ön sevişme olmamış demektir. Yeri geldiğinde el, dil, parmaklar ve bedenin tüm uzunları Hatta diger oyuncaklar bile kullanılmalı 👍 Sonuçta dünyanın en güzel aktivitesi yapılıyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
11 ayOlmalı bir sağlık problemi yoksa bu tamamen erkeğin beceriksizliğindendir sağlık problemi varsa kısa bir süre kayganlaştırıcı jellerden destek alınılabilir ama bu tarz ürünleri sürekli kullanmakta ekstra problemlere yol açabiliyor en doğrusu tıbbi destek almak
40 Yorumla
11 ayŞükür ki dil diye bir organımız var. Parmak ve dil işbirliğiyle istenilen kıvama getirmek pek de zor değil
21 Yorumla- 11 ay
Bravo işte bu 👍👍👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayVajinal ıslaklık istenen düzeyde değil kadın istediğini elde etmiş değildir enyi ıslatma yöntemi dil devre girer ustaca
12 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle öyle süpersin 👍
- 10 ay
Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı en iyisi ama yalayarak da ıslatabilirim..
120 Yorumla- 10 ay
Eskiden jel mi vardı 🤣
- 10 ay
Tükürük , el ve parmakları kullanmak yalamak bu sorunu çözmek için yeterli olur 👍😂🙈
- 10 ay
Giriş yanlıştı ama 😂 kayganlaştırıcı en iyisi dediniz 😂
- 10 ay
tamam peki 🙋😆
- 10 ay
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏💞😂
- 10 ay
Nerde bekliyceksin 😂😆
- 10 ay
Ayyy ben korkarım 🤣
- 10 ay
Haha 😂 tamam ben ikna oldum şahsen 😂
- 10 ay
Yorumun ve samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 10 ay
Rica ederim ne demek 🙋🌸💞
Gizli Üye(36-45)10 ayÖnceliğil doğal ıslaklığa ulaştırmak için gereken ilgiyi göstermek olur...
Olmuyorsa özellikle bunun için üretilmiş kayganlastiricilar tercih ederim.
Elimde özel ürün yoksa bebek yağı kullanırımm..
Ama hiç imkan yoksa absürt bir yerde ve zamandaysak ve benim zevk suyum da yetmiyorsa (ki genelde yetecek kadar sızıntım olur) tükürür basarım ne yapım.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aySağlanır sağlanır
O durum zaten menopoza girdim diye sadece elini p... no izlerken kullanan kadinlarda olur :)
Duzenli saglikli ve tatmin edici birlikteliklerde altınıza da kurumaz:)
10 Yorumla Hay tanasını satayım ya.. bu nedir şimdi ya tamda sırası mı şimdi bu layn 2 dk bişi yaşıcaz diye başımıza gelene bak işimi tutcaz iş mi yapcaz ben anlamadım he.. mutfakta zeytin yapı vardı gider koşar onu alırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ya dil ya kayganlaştırıcı kullanılır. Veya partnerin daha kıvama gelmesi beklenir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzulu sevisme ile olur olmuyorsa tükürüklede aynı işi görür, tükürük sterildir ya da şu bazlı bu iş için özel kayganlastiricilar var ancak yapanları ben tercih etmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. En pratik yol oral yapmak. Eğer o da sağlayamazsa, kayganlaştırıcı jel, vazelin veya bebeyağı kullanılabilir.
10 YorumlaÇok güzel soru. Başıma gelmedi ama başıma gelse de gelmese de tatlı dille çözerim sıkıntıyı. Gerekirse saatlerce dil dökerim yine de uzlaşma sağlarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
11 ayÖn sevişme uzun tutarak. Yinede yeterince ıslanmıyorsa zevk almıyor demektir. Kayganlaştırıcı kullanılabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
11 ayÇözüm yolu onu zevke getirmek göğüslerinden zevk almıyorsa vajinadan oral alır ordan almıyorsa boyundan alır lakin mutlaka bir yerden zevk alır
00 Yorumla İyi bir oralla sorunu çözerim
12 Yorumla- 10 ay
Süpersin 👍
10 ayHelelellele yapılır 😅😅
11 Yorumla- 10 ay
Hı hııı 😂🙈
10 ayOral yaparım veya kayganlaştırıcı kullanırız
14 Yorumla- 10 ay
Tükürük , el ve parmaklar kullanmak ya da yalamak ile çözüm bulunur eskiden jel mi vardı 🤣
- 10 ay
Tabi ki öncelikli tercihim bunlar ve oral özellikle
- 10 ay
Harika 👍 bu yeterli olur zaten
- 10 ay
Ama bulamadık ki bi tane
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaliyorum. Hiç olmadı krem sürüyorum.
14 Yorumla- 10 ay
Süpersin 👍🌸
- 10 ay
Sen birde pratikte görsen.
- 10 ay
Haha 😂🙈
- 10 ay
Günaydın, çok tatlısın
1 kova su bu işi halleder😃
12 Yorumla- 11 ay
Haha kökten çözüm 🤣🙈
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Islaklık yoksa bazı duygular uyarılmalı gerek bedensel gerek zihnen.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. jel kullanılır
27 Yorumla- 11 ay
Eskiden jel mi vardı 🤣
- 11 ay
Doğal yöntemler olduğu için olabilir mi 😂 tükürük ile ya da el ve parmaklar kullanmak yalamak gibi 😂🙈
- 11 ay
Allah'ım modetörö yazdığım şeylere bak , kesin beni uçuracak 😂 eyvah yandık
- 11 ay
Enselenicez şimdi 🤣🙈 rengarenk yollar kaç kaç 🤣
Kadının memelerini, klitorisini, vajinasını emip yalarım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yag içinde sevişmek. buzdolabı motoru yagda aşınmadıgı için 20-30 sene yanmadan aşınmadan çalışıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. sağlık problemi var demektir. ya da erkeği yapamıyor olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayMasaj yaparak farklı fantezi konuşarak etkili yöntemler
00 Yorumla
10 ayönsevişme uzatılmalı partneri daha fazla tahrik etmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Erleğin yeteri kadar calısmadıgını gosterır :D
00 Yorumlakeşfetmeye ve vücudu uyarak yerleri aramaya devam acelemiz yok. kıvama sokmadan içeri sokulmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Medikal çözümler elinizin altında yoksa, doğal yollarla çözüm bulunabilir. Yalayınız..
00 YorumlaIslanana kadar yalarim oksarim hayatta kayganlastirici kullanmam
00 YorumlaKızı shellin hortumuyla sularım ahahaha xddhcbnb🤣🤣😅😆😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayOral yapılabilir ve yine de yeterli gelmiyorsa kayganlaştırıcı olabilşr
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayBu oluyorsa zaten kişiler birbirlerinden etkilenmediğini gösterir
00 Yorumla
11 ayO erkeğin beceriksizliği yani kayganlaştirici kullanmaya gerek yok erkekte sorun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
11 ayPartnerimin tükürmesini isterim. Bu hoşuma gider
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Dillemek tükürmek kayganlaştırıcı kullanmak gibi çözümler olabilir partner olarak
00 Yorumla
11 aydoktora götururdum ya da kayganlastırıcı kullanılabılırmı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hazır değil, çok acır onun, çabalamaya devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOralllllllllll ıslatırr onuu
12 Yorumla- 10 ay
👍👍
Cevap sahibi10 ay👍🏻💪🏻👋🏻
Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. İlişkiyi bırakırım 😄
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDilimiz parmaklar ve tükürük ne güne duruyor bunlar yeterli işi biliyorsa benim gibi 😚
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
10 ayYeterince ıslaklık sağlamak için dilimi kullanırım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
11 aySeverek olmalı
51 Yorumla- 11 ay
Bence yalanip emilir dillenebilir güzelce
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kayganlaştıcı jel
17 Yorumla- 10 ay
Eskiden jel mi vardı 🤣
- 10 ay
Tükürük, el ve parmaklar kullanmak, yalamak bunun için yeterli çözüm olacaktır
- 10 ay
Yaaa 😆
- 10 ay
Haha 😂 üzülme al sana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿❤️
11 aydaha ıslak bir vajina :D :D
11 Yorumla- 11 ay
Haha 😂 oda bir seçenek tabiii 😂
Gizli Üye(25-29)10 ayIslanana kadar sevişmek lazım
20 YorumlaÖn sevişmeyi uzatmak gene gelmediyse kaygan kremler devreye girer ☺️
00 YorumlaBenden Zevk Almıyor Demektir ya da Islanması İçin her şey Yapılabilir
00 YorumlaErkek zaten ıslandıramıyorsa kadını o cinsel ilişki olmasın bir zahmet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTükürme?
32 Yorumla- 10 ay
Kayganlaştırıcı olsa daha iyi değil mi
- 10 ay
@AphroditeVurgun eskiden kayganlaştırıcı mi vardı 🤣
Gizli Üye(36-45)10 ayOral 🥰😋😋
12 Yorumla- 10 ay
👍👍👍
Cevap sahibi10 ay🙏🏻
Gizli Üye(25-29)11 ayKayganlaştırıcı
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dil ile müdahale ederim
00 Yorumla
10 ayIslanana kadar yalarım
00 YorumlaKayganlaştırıcı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayPratik çözümleri severiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
10 ayIyke bir şey mümkün değil, akitirim o suyu
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar