ՏҽӀɑʍՏ ♡
Erkekler için sevişmek, kadının zevk alması mı yoksa kendi egosunu tatmin etmesi mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Erkekler için sevişmek, kadının zevk alması mı yoksa kendi egosunu tatmin etmesi mi¿

Cinsellik konusunda ilişkilerdeki en önemli sorunun özeti bu soru. Çünkü erkeklerin çoğu sonuç odaklı bir seks düşünürken kadınlar aksine süreçten zevk alan bir seks anlayışına sahip. Bir ortak noktada bulusuldugunda sorun yok fakat genelde bu durum ilgisizlik ve bencillikle sonuçlanıyor. Bence olması gereken sürecin her parçasından alınabilecek zevk ve hazzı alıp sonuç kısmında zirveye beraber çıkılmalı.
çoğu erkek için kendi boşalma anı hazın zirvesi gibi görünür ama gerçek bir sevişmenin en önemli anı kadının zevkidir çünkü bir erkeğin egosunu en çok besleyen şey kadının bedeninin titremesi sesinin değişmesi gözlerinin dolması o an erkeğin içindeki o sahiplenme hissi daha da ateşlenir kadını doyurmak onu kendinden geçirmek erkeğin kendi boşalma anından bile daha tahrik edicidir çünkü kadının zevki onun gücünün tutkusu ve arzusunun aynasıdır gerçek bir erkek kadını zevkle titretmeden kendi zevkini tam anlamıyla yaşayamaz
Kadının zevki önce gelir her zaman 👌
Sen olmasan bu sorulara gelmem🫣 kadının zevk alişındaki yüz ifadesi, ses tonu onları tahrik eder. Ama boşalma anları onlar için en önemlisi
🫠🩷 oyşşş
Cokk❤️❤️❤️
Mucjxx 😘
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ♥️
Bu sadece seks için değil hayatın her alanında en mutlu an bana göre birinin senin sayende mutlu olmasıdır. Başkasının (hak ediyorsa) mutluluğunu kendi mutluluğundan önce gören herkes zaten gereğinden çok mutlu olur..
:)) yiaaa..
:))
Teşekkür ederim:)
Rica ederim ☺️
Cevap
88Cevap
Kendi egosunu tatmin etmek tabiki
Yine sen derken?
Anladım
Cevap verdim ama görmedim jfjfjd
Görmedin**
İstisnalar yok mudur?
Bence kadına yaşattığı zevk en önemlisi bu olsa gerek..
@BERKANN06 kadın rahatsız oluyor. Yazma bir daha..
@Sosyetic_SheqiiL Teşekkür ederim🙏😘
İşte aradığım yorum.
İtiraf ediyorum erkekler sadece kendi zevkini düşünür
Dürüst biri 👏🏼👏🏼👏🏼
Dürüstlük plaketi verecez sana
Benim için en seksin en önemli anı tek bir an değil bir çok an var. Giriş çok önemli gelişme dahada önemli fakat sonuç her iki taraf için aynı anda sonuçlanırsa işte zirve o zaman oluyor.
Ben boşaldım karşı taraf yarım kaldıysa olmaz.
Kadının zevk alışları ve onun yaşadığı orgazmlar benim yaşadığım zevkin tanımıdır. Bu çok farklı bir boyut ve kendi tatminini düşünen erkekler zevkin coşkusunu , zevkin olağan üstülüğünü yaşayamadıklarının farkında değiller.
Mutluda bitmiş olsa son o sonu kadının artarak zevk almasını sağlayarak uzatmak o mutlu biten sondan daha önemli, şey bunlar ayıplı şeyler olduğu için ben biraz üstü kapalı anlattım kdkfk 🥳😂
Kadının zevk almadığı bir cinsellik bana hayvanca ve zevksiz geliyor, kadının zevk aldığı o an ki tepkileri beni daha da şevklendiriyor bu yüzden ince çalışmalı. djsjej
Diyecekler şimdi kadın zevki falan ama hepsi kendini düşünüyor. 5-10 dk kendi işini görüyor sonrası yok
Aynen
Yanlış düşünüyorsun. Bugüne kadar yaşadığım ilişkilerde hep önce kadını boşaltan taraf oldum.
Bir erkek olarak zaten her türlü zevk alırım. Benim için önemli olan kadının tatmin olması çünkü kadını mutlu edebildiğimi görmek beni daha maskülen hissettirir, daha motive olurum.
Her insan once kendini dusunur. Kadini tatmin etmek isteyen erkek de ozunde kendi egosunu tatmin edecek. Onu mutlu ederse otomatikmen kendini mutlu etmis olacak yani...
Gerçekten erkek olanlar için kadını mutlu ettiği anları izlemek zevkli olandır
Erkek her türlü boşalıyor zaten ben o yüzden kadına önem veriyorum o mutlu oldukça iliski daha zevkli oluyor ve kadın daha istekli oluyor..
Benim için partnerimin orgazmı öncelik. O haz, şehvet ve coşkuyu ses tonu veya mimiklerinde gördüğüm zaman, "tamam" diyorum, "işte zevk bu"
Günaydın ablam 🥰
Seks önemli olsaydı tutkulu aşklar olmazdı..
Sevgi, saygı çerçevesinde olabilir ama en önemlisi ise aşktır..
Kadının zevk alma anı boşalmamdan daha da zevkli geliyor bana
Benim için önce kadınım önemlidir önce o doyacak boşalacak sonra ben
kadını zevkli hale getirmek için önce iyi sevişmelisin yani orgazm daha sonrası kendiliğinden gelir.
Kadın orgazm olduktan sonra bizim işimiz iki dudak arasına bakar. Nadiren benim gibi öyle kalakalan da olur
başkasının ne halt yediği umrumda değil. kadın nasıl keyif alacaksa ona yöneliyorum, tabii ki kendi zevk aldığım şeyleri de söylüyorum illa ki bir ortak nokta çıkıyor.
Erkek boşalınca sexs biter kadınım zevk alması bence erkeği daha çok tatmin ediyor bence bu icgüdüsel bişey
Burada tecrübe devreye giriyor bence partneriyle aynı anda veya ondan sonra gelebilen erkek en mutlu erkektir. Hayaller böyle hayatlar 2 dakika😃
sevdiğim kişi olmalı vede.. kadınım kollarımda mum gibi erimeli... ama maalesef günümüzde fb tarzı ilişki çok onların önceliği kendisidir..
Her zaman önceliği karşımdaki kadına veririm Tabii ki kadının boşalma anıdır aldığı hazdır benim için
Odun gibi biriyse boşalır uzanır kenara. Psrtnerine deger veriyorsa, tutkulu bir ilişkisi varsa partnerinin zevk alması zevk verir.
Ilk etapta kadının orgazm olması tabiki. Doyum noktasına ulaşana kadar devam ettirilmeli. Ardından erkeğin bitmesi gerekir.
Kadının zevki benim için yemin ederim o zevki o an onda hissetmek dahada azdırıyor hoşuma gidiyor karşımdakinin hep tatmin olmasından zevk alan biriyimdir her konuda
Karşımdakine odaklanırım o zevk alıyorsa bende zevk alırım. 🤨
Kadının inleyerek kıvranarak titreyerek orgazm olduğu anı izlemek
Karşı tarafın mutlu tatmin etmek daha önemli çünkü onun mutluluğu benim mutluluğum olur
Bence kadini cildirtip bosalmasii saglamak 3n zevkli b diyebilirin
Kadinin zevki altinda kivranmasi inlemesi saatlerce off
aynı anda boşalmak gibisi yok tabi bunu kendini kontrol edebilen erkekler yapabilir :)
Kivir kivir olduğu halde devam ettgim an zaten ondan sonra çok dayanamıyorum
Kadının zevki çünkü kadının zevk almadığını hissedersem yükselemem..
Açıkcası kadın zevk alırsa egom tatmin olur :D işini bilen adam da tatmin eder zaten.
İkisinin denk geldiği nadir anlar en eşsiz olanıdır.
ben anormalim kesin, Yelkenli gemi resmi aklıma geliyor birde şelalale
Kadının zevkidir zaten nekadar zevk varsa kadına verilmiş hemde sonsuz
kadın haz alması lazım yoksa tadı olmaz 2 tarafta zevk olması lazım anlamı kalmaz
Bence kadının aldığı zevk beni dahada costurur yani önemli noktam kadındadir
Kadına zevk verip kivrandirarak doyurdunu hissetmek
Erkek ego: tam bir bencillik
İDEAL: Aynı anda ve kadın önce doyum
Bu durumda erkekler kendini düşünür diye biliyorum. Aksini düşünen azınlık hariç.
Örneğin, bir ilişkim varsa ve kadın gerçekten zevk alıyorsa, ben de mutlu olurum.
Benim için ilk önemli anı o ilk öpüşme esnası.
Ve kuçağımdan heyecandan kadının titreme anı.
Kadının sitres yüklü tıkanıp kalmış gibi soluk soluga terler hali benim için en zevkli an
Benim için partnerimin o anki zevki boşalma anını görmek izlemek olur. Tabi partnerimden de performans beklerim ölü gibi yatıp herşeyi benden beklememeli
Nasıl da yalandan yok kadının yok ikisininde aynı anı filan yazmışlar 😂😂😂 bu hemcinslerimden korkulur harbi. Cevap belli, sırf belki yem düşer diye hemen akılları yalana
Kendilerini düşünürler gerisine koy gitsin 😂
😂
Yanlış düşünüyorsun
Anca kendilerini düşünürler onlar aanaksms
Egoistleeerlerler 😕
Evlerden ırak 😄
benim için eşimin zevk alması daha önemli ama kapanışta aynı anda olmalı, skor 2-1 3-1 4-1 bitiyor genelde
İnanmazsınız belki ama benim boşalmadan biten seksim var. Önce kadınım zevk almalı ;)
İkisi de önemli tek taraflı düşünmek bencillik olur
Smdi bütün yiğit erkeklerimiz kadının mtlu olması dicek tabi cnki ekmek yeme çabası 😂😂
Lütfen bu tür paylaşımlarla dış kuvvetlere malzeme vermeyelim. Reisi yedirmeyelim
Bende partnerimin zevk alması. O zevk almadıktan sonra bennzevk almam ki. En önemli anı ise ona zirveyi yaşatmaktır.
Kadının aldığı zevk tatmin olması ve mutlu olmasi
Benim için kadının aldığı zevktir.
Kadının boşalma anı. Kadından önce boşalmam asla
Önce kadinlar boşalmali sonra erkek süre uzun olmali 1-2 saat felan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?