2 yıldır akrep erkeğinden hoşlanıyordum mezun olunca fark etti beni şimdi ne yapmalıyım?

Durumlarım çok karışık dün gece birşeyler de yasadık ama belli sınır düzeyinde ama bakire değilim ve bunuda söylemedim muhtemelen bakire olduğumu düşünerekten yapmadı saygı duydu fakat mezun oluyorum eve gidiyorum uzaktan nasıl olacak nasıl olucaz dedikten sonra anladı hislerimi ben körüm ya nasıl göremedim seni dedi bunca zaman. Dün yurda bırakırken yormayalım birbirimizi boş ver falan dediğimde bile içim gidiyordu konuştuğum o anlamda tek kız sendin diyordu hatta en yakın üniversitede kızlarda diyordu neden manita yok diye istemiyorum diyordu bende oradaydım onu hep izliyordum o sosyal ben çok insanla takılmazdım kızlarla konusunca falan izlerdim diğer tarafa giderdi dün gece senin gibilere biz tas diyoruz güzelsin seni hep beğeniyordum diyordu ben DGS hazırlanıcam şimdi bana yardımcı olacakmış tekrar aynı üniversiteye geleyim diye özel ders falanda alıcam ama sen stres olmayacak mısın dediğinde birşeyler diyemedim ondan kopasımda gelmiyor ama ailemle kötü olmakda istemiyorum iş bulalım kal dediğinde içim gidiyor döneceğim için. Siz olsanız ne yapardınız peki?

Güncellemeler
11 ay
Biz hep aynı ortamdaydık okul ders bahanesiyle yanıma zaten geliyordu flört olarak bana bakıyormuş zaten ama asla bu çocukla sevgili oluruz gibi bişey aklımdan geçmedi sadece ufak bir hoşuma gidiyor izliyordum senin benim st kalp attığında anlamıştım dedi ne alaka dedim gerçekten niye konuşmadın dediğinde çok sey var yani derinlerde istemiyordum şimdi duygularım çok karışık neden konuşmadım diyor bir tarafım diğer tarafım da önceden yaptığın gibi kaç diyor çünkü ona giden yol beni çok yorucak
2 yıldır akrep erkeğinden hoşlanıyordum mezun olunca fark etti beni şimdi ne yapmalıyım?