- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılYanlış anlamayın ama cinsellik bir zamandan sonra ihtiyaç, aşk ise sanki daha çok gençleri ilgilendiriyor gibi hani evet yaşı olmaz ama bilemedim.
012 Yorumla
Soran1 yılİşte ben öyle değilim kelebekler uçuşuyo hala kalbimde 😅
- 1 yıl
43 yaşındayım diyorsunuz kelebeklerle bırakın gençler uğraşsın. 😅 Ayrıca duygu birliktelikten sonra da oluşabilir, belli olmaz bu işler. 😌
Soran1 yılYok o işler öyle olmuyor adamdan çok hoşlanıyorum elimde değil uçuyo işte kelebek😍😂ama adam mal, seni çok istiyorum diyo sadece, çok seksisn vs, hiç aşkla yaklaşmıyo
Yaş sorun değil ki görüntüm de ruhum da genç 😎- 1 yıl
Ee sevdiğiniz adam seni istiyorum diyorsa bir sorun yok yine de öyle herhangi biri değilmiş sevdiğiniz adammış bir kadın daha ne ister. Hem arzulasın hem aşık olsun diyeceksiniz ama nereden bileceksiniz.
Soran1 yılDeğer vermeden arzuluyor olabilr
- 1 yıl
Beyan esastır diyelim o zaman, memlekette yan yana uyuyan çiftlerin sizce kaçı birbirini seviyordur? 🙂
Soran1 yılAa ciddi misn? hiç böyle düşünmemştm haklısın
Ama bak peşimdeki diğer çocuklar günaydın nasılsın der ilgilenir, numaradan bile olsa- 1 yıl
Derler tabi 43 tam güzelliğin olgunluğun zirvesi bir yaş, birden fazla kişiden ilgi görmeniz sürpriz olmaz. Belki evlilik için olmasa bile başka şeyler için kapınızda kuyruk olması da doğal. Fakat siz arzulanmaktan fazlasını istiyorsunuz, orada bir mesele var işte.
Soran1 yılYo arzulanmak ve böyle dediğim gibi ilgi, bunu yapan çok yakışıklı var peşimde evet tek benim çok hoşlandığım adamda ilgi yok , sadece gel diye ayda 3 kere ısrar ediyo😂
- 1 yıl
Tam aktif zamanlarınız yani peşinizde olmalarına şaşırmam 😅 Sen gel diyebilirsiniz orasını bilemem kendi şartlarınızı kabul ettirirseniz psikolojik üstünlûğü ele alırsınız. 😌
Soran1 yılEvet belki de🤭
- 1 yıl
O zaman bol şans diliyorum 😅
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada sana cevap verenlerden "ver gitsin." diyenlerin hepsi, aslında o adamın yerinde olmak için can atanlar. Yani burada senin düşündükleri için söylemiyorlar bunu. Durum senin için biraz karışmış anlaşılan. Onun için sen sadece bir seks partnerisin. Cinsel tatminnaracısın. Başka bir anlamı yok. Başta sen de cinsel ihtiyacını karşılamak için birlikte olmuş, ama sonra ona kendini kaptırmışsın. Bu yüzden de sana diğer kadınlara davrandığından farklı davranmasını istiyorsun. Ama bu olmayacak. Aslında bunu olmayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Ama bir umut, bekliyorsun. Şimdi kararını ver. Ya seni bir mal gibi kullanmasına izin verecek ve bu hayata devam edeceksin. Onun seks partneri olacaksın. Ya da kendine olan saygın galip gelecek ve bu ilişkiyi bitireceksin.
14 Yorumla
Soran1 yılYa da onu da bir mal, bir cinsel obje olarak görmeye çalışıp seks yapıp soğuk davrancammama zor 😭
Soran1 yılKadın erkek eşittir bu konuda, yani o da o zaman kendini bana kullandırıyo
- 1 yıl
Dedim ya. Eğer normal şartlarda bir erkekle tanışıp seks yapmak istersen buna bir şey diyemem. Ama bu adamın olaya bakış açısı kullanmak üzerine. Seni sadece bir et parçası olarak gören birisi ile yapman bence kendine saygısızlık. Ama dediğim gibi. Kararı sen vereceksin ve sanıyorum sen de bunu yapacaksın. Bunu yapacaksan da çok fazla irdeleme. Eğrisini doğrusunu düşünme. Bu kafanı daha çok karıştırır. Ara, çağır. Seviş. Sonra hadi bana eyvallah de. Çık git.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılyani bence ne yaşarsan keyfini çıkar derim, aşk başka arzulamak ya da seks başka diyelim, birazda keyfini çıkar duygu beslemediğinde daha cesur olursun, bu arada evlşmisin bilmiyorum ama dikkat et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
1 yılNe bileyim geçmiş cinsel hayatını egerki sende hoşlanıp bir etkileşim hissediyor san ne bekliyor sunki 😉😉😉
18 Yorumla
Soran1 yılBiraz jest falan yapmasını
Soran1 yılYani direk seks değil, seksten önce yemek yiyelm desin😔
- 1 yıl
Yani şimdi sizin bu aşamaya gelene kadar aranızdaki bir samimiyeti veya gelişmeleri bilmediğim için lakin o kişi ben olmuş olsaydım her şey ikimiz açısındanda çok farklı olabilirdi
Soran1 yılKesin o maldan daha iyi davranırdn😃🙈
- 1 yıl
Vallahi orasını bilemem de yanlız vazgecilmezin olacağından şüphem yoktu
Soran1 yılHımm iddialı
- 1 yıl
Benim için iddia değil benim yaşam felsefeme göre olması gereken o
- 1 yıl
Uyudun mu sohbet ediyorduk
Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Yaşını gördükten sonra bende arzulayan yakışıklı erkek listesine girdim sanırım
16 Yorumla
Soran1 yıl🥰🥰😅
Soran1 yılTabi
Soran1 yılŞehir?
1 yılZevk almak istiyorsan, ciddi dusunmuyorsan olabilirsin. Bazen tek gecelik iliski de insana iyi geliyor
00 YorumlaKurumadan gördüğün her erkeğe yapıştır Neriman, son demlerin
01 Yorumla
Soran1 yılKurumaz kolay kolay benm vücut 🤭
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ver gitsin bu saatten sonra seni düzelecek birini zor bulursun
07 Yorumla
Soran1 yılO kadar çok ki genç yakışıklılar
Soran1 yılBir senedr karar veremiyorum aralarndan😂🙈düşün yani
Soran1 yılTahmin ettiğinden daha iyi
Fakat aşk kadını olunca zor😔
Soran1 yılVurkaç ne ya, evlilik değil amacım, kandırılmak istiyorum ben, yani bi gece bile olsa aşık gibi rol yapsın 😋😂
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce sende de sadece seks isteği vardı şimdi duygusal bağ oluştu dimi?
121 Yorumla
Soran1 yılEvet lanet olsun 😭
Cevap sahibi1 yılHissettir buna onu... Sadece derdi seks olmasın. Biraz kendini geri çek hemen istediğini verme...
Soran1 yıl5 aydır istiyo, oyalıyorm, vermym dimi bi daha☺️ vermedim diye bana aşık olcak değil ama en azından içinde kalsın
Soran1 yılMesela öyle pislk cool ki, seni özledim demez, seni istiyorum der
Soran1 yılSevdiğimi hissetse kaçar, o yüzden o. rospymşm gibi rol yapıorm😂😭
Cevap sahibi1 yılCool takılması cazibeli oluyor işte onun... Ama anladığım kadarıyla 5 aydır uzak kalmak senin içinde zor oluyor 😊
Soran1 yılEvet çok istiyo canım ama iradeliym gtmicem
Cevap sahibi1 yılOr*spu gibi davranmak nasıl oluyor be 😂 istekliyim de bari 🙄
Soran1 yılYok yani aşık değilmşm gibi başka adamlarla da görüşmeyi düşünüyorum gibi rol yapıorm, sadece senle olcam seviyorum seni desem kaçae kuzum 😂
Cevap sahibi1 yılBaşka adamlara gitmedin dimi doğru söyle 😂😂
Soran1 yılGtmedm valla ama o gttm sanıyodr, canım resmen😂
Cevap sahibi1 yılNe bilsin adam canım seni istekli görünce kesin başkasının oldun sanıyor 😂 ne bilsin ki ateşiyle mastürbasyona devam ettiğini 😂
Soran1 yılEvet ya canım onu istiyo bunu desem havalanır😭bi sürü erkeğe hayır dediğimi bilse
Cevap sahibi1 yılHarbiden aptal imiş bu adam... Bize denk gelmez ki böylesi 🙄
Soran1 yılAşık mı oldum acaba
Soran1 yılKime desem aptalmş diyo evt ona😢
Cevap sahibi1 yılAptal çünkü... Evet aşık olmuşsun. Ve işin zor. Sen onu beklerken o 5 ayda kaç kadın götürdü kimbilir...
Soran1 yılTabi ki götürüyor, bi de şaka yollu, napcan beni, onlar var işte deynce sen farklısın diyo 😭nasıl unutcam onu ya, başkasyla yaparak mı😔
Cevap sahibi1 yılEvet çivi çiviyi söker çünkü. Kaba tabirle o başkasını altına alıyor ise sende başkasının altında olursan unutursun onu!!! 😏
Soran1 yılYa öyle deme kıskanıyorum 😭unutcam ama, aptal herifi😤😃
Cevap sahibi1 yılUnutman kolay olmasa da dene... konuşmak isterim seninle ben...😉
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHer ne olursa olsun duygu olmayan cinsellik masturbasyondan farkı yoktur
00 Yorumla Sana aşık olmayıp sadece arzulayan çok yakışıklı erkeğe senin iç dünyan ne diyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ruhun or*spuluğa zemin arıyor. Zaten kararını vermisin bize sorupta ne diye ilan ediyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın çekiyorsa ver gitsin demir tadında dövülür arzun varsa tamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSizin en büyük hatanız bu sırf yakışıklı diye yapamayacagız şey yok ama sonunda üzülen taraf olup kalıyorsunuz cıkın artık şu yakışıklı ya da güzellik algısından
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılKac kksiyle yatmisindir sen ver gitsin yeni deneyimler kazan
08 Yorumla
Soran1 yılGenç kızlar kadrÇok değil inan
Soran1 yılÖyle kolay yatsam niye sorym
- 1 yıl
Hmm yatma kriterin sadece yakisiklilikmi kac yasinda cocuk
Soran1 yılHayır seksi , zeki, güvenilir olsn önce
Soran1 yıl29 yaşı
- 1 yıl
Cok yakisikli dedigine gore ilk kriterin bu ki kismen hakli gibisin peko sen yasina gore guzel ve genc mi durursun
Soran1 yılSence öyle olmasam niye peşimde koşsun, kendimi övmek istemiyorum 🙈
Soran1 yılYani ilk değil ama ondan çok hoşlanıyorum ve maalesef yakışıklılığı etkili😢
duygu olmalı illaki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence istitosan sende evet bide güvenilirse tabi
10 Yorumla
1 yılBilmem yasin gecmis zor bulursun sanirim bulursan da gobekli killi cikar 😀
00 YorumlaVer gitsin niye düşünüyon delik deliklikten geçtikten sonra veremezsin
00 Yorumla
1 yılSelamlar. Neden ki. Seviyon mu onu
15 Yorumla
Soran1 yılEvet galiba lanet olsun 😢
- 1 yıl
Bişey sorcm
- 1 yıl
Hey
Soran1 yılEfendm
- 1 yıl
Bişey sorcmm
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de bizim iş yeriyle bağlantılı çalışan 40 yaşında dul kadınla yıl başından beri fb ilişkisi yaşadım.
Güveniyor musun?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. 43 mü hiç göstermiyorsun yaaa
02 Yorumla
Soran1 yılNerden bildin😂
1 yılEvlimisin ğeki ver bence içinde kalmasın
02 Yorumla
Soran1 yılHayır tabi ki
- 1 yıl
Bence ver derim yaşı kaç peki adamın
Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Ol gitsin mezara mı götüreceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen ne yapmak istiyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmamalisin İstanbul'da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBuda bir tercih meselesi
00 Yorumla Kadinin olgunuyum diyorsun
00 Yorumla
1 yılBu saatten sonra bu sorumu yani yaşa geç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılTabiki durdugun hata 😄
00 Yorumla Olabilir senin karar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOl tabi daha ne bekliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki yap, ne duruyorsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılonun deıl senınde ıstemen lazım
00 Yorumla Ver bu yaştan sonra ne yapacaksın saklayıp
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce kimseye verdin mi ilk defa mı vereceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılArzular şelale olsun bırak
00 Yorumla
1 yılHiç verdin mi daga önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılver gitsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİstek durumun nasıl?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKuruyup gidecek yakında sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSnein gibi olgun kadın isterdim hayatinda
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende 29 um hayatinda olgun biri olsun istiyorum hep siz de ustermiydiniz genc birini
Gizli Üye(30-35)1 yılTanimayi isterdim gercekten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl🤣 kararını yorumlara göre mi vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVer gitsin bir daha mı geleceksin dünyaya
00 Yorumla
1 yılBekar iaen ver
13 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen libido tavansin ve bosda durmak istemiyor sun. Ama askda istiyor sun ozaman emin ol kendi akranina bak
Soran1 yılAslında bazı gençler daha aşk dolu, akranlarmn içi geçmiş aşk anlamnda 😃
- 1 yıl
Aşk olmaz ise tutku şevk ve zevk olmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılVer ya kurucak ya da ölünce toprak dolacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bekleme hemen yap , yaşa
00 Yorumla
1 yılHayat kadını olmaya niyetin varsa sen bilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılHayat kadını para alır duygu olmaz
Sanırım bayağı bilgiszsn bu konuda 😃
Soran1 yılNormal insanlar hoşlanırsa seks yapar, bu normal yani o r. osplk değil😉
Soran1 yılYaşın 18 galiba bayağı toysun
1 yılşakacı senii
01 Yorumla
Soran1 yılYoo gerçek
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha once verdin mi
33 Yorumla
Soran1 yılOna mı evet, o detayı unutmşm yazmayı 😂
Cevap sahibi1 yılEee abla ver gec o zaman zaten daha once vermissin
Soran1 yılİşte biraz duygu oluştu bende, üzülüyorum sonra, onu kıskanıyorm falan, söyleniyorm ama
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin yaşı kaç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSıraya al
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılkaçrıma derim
00 Yorumla Bu yaştan snra napcan aşkı ver gitsin
00 YorumlaEvli misin sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılYaş 43 mü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılBende isterdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBence ver
00 Yorumla Ver bence
00 YorumlaVer gitsin yaa
00 Yorumla
1 yılVer gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılVer mutlu olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler