11 ayPartnerim le ikimizin çok aşırı istekli olup yaşadığımız cinsel birliktelikten aşırı heyecan ve istek ve arzudan ikimizin de hiçbir şey anlamaması 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sıcaklık sululuk ve ilk defa patlayacak kadar sertleşmesiydi ama 16 yaşındaydım ilk 10sn sürmüştü haha unutmam onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
11 ayÖyle internette atıp tutmak gibi olmuyormuş. Heyecandan kaldıramamıştım.
02 Yorumla
Soran11 aysonra noldu
- 11 ay
Rahatlamaya çalıştım oralle filan telafi etmeye çalıştım
11 aySıcaklığı.. vajinanın sıcaklığını bu kadar beklemiyordum
02 Yorumla
Soran11 aybu sıcaklık daha çok tahrik ediyor mu?
- 11 ay
Evettt
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayVajina içine girmek bu kadar güzel bi duygu yaşamamıştım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Partnerimin tahmın edemıycegım kadar masumane görüntüsünün tersıne ateşli ve sınırsız olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİlk olacağı için heyecandan dolayı hiç zevk nedir anlamamıştım
02 Yorumla
Soran11 aydiğerlerinde aldığın zevk hayal ettiğin gibi miydi?
Cevap sahibi11 ayHer diğeri zamanla içine farklı şeyleri alarak yaşanmaya başlayıp tahmin ettiğimden fazla zevk aldığım oldu
İlk zamanlarda mümkün değil bunu asla yapmam dediğim bazı şeyler vardı şimdi o şeyler olmadan zevk alınamaz hale geldi
11 ayİçinin o kadar sicak olacağını tahmin etmemiştim
04 Yorumla
Soran11 aysıcaklık daha mı çok zevk veriyor peki?
- 11 ay
Elbette zaten seksin tadi o hissedilen sicakla ğeliyor
Soran11 aybununla ilgili bir post vardı instada orada biri vücudunun en ufak hareketini hissedebiliyorum içindeyken demişti. cidden öyle mi oluyor?
- 11 ay
İçinde olduğun zaman hissediyorsun o sicakliga girerken göğüse mi boyuna mi dudağa mi yonelmen gerektiğini ve vücudun kıvrımlarını hiisediyorun tabiki severek sevisirsen
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
11 ayKadının boşalma anı
138 Yorumla
Soran11 ayneden
- 11 ay
Titremesi kasılması çıkardığı sesler yüzünün aldığı şekil inanılmazdı ve hala inanılmaz
Soran11 ayçok tuhaf şekiller alıyor ya bazen görüyorum videolarda o sizi soğutmuyor mu?
Soran11 ayyüzünden bahsediyorum bu arada. gözler kayıyor ağız açılıyor falan
- 11 ay
Aksine daha da zevk veriyor. Videolarda izlediğin abartı ama onu söyliyim
Soran11 ayanladım. peki ilişki esnasında en fazla zevk veren şey nedir bir erkeğe. ya da arttıran diyeyim. bakış mı, koku mu, güzellik mi, aşık olduğun biriyle olmak mı vs. nedir?
- 11 ay
Kadının istekli olması.
Soran11 ayson bir şey sorucam her erkekte yoktur ama bazıları o anda göz göze olmayı seviyor. sen de öyle misin? eğer öyleysen neden bu hoşunuza gidiyor? çok rahatsız edici değil mi?
- 11 ay
O anda kadını izlemeyi severim ben. Yüzündeki acıyı zevki görmek isterim
Soran11 aycinsellik dışında da siz izlemeyi seviyorsunuz sanırım. konuşmaya gelmeden önce erkeklerin haftalarca izleyip öyle adım attıklarını fark ettim.
- 11 ay
İkisi farklı şey
Soran11 ayikisi de rahatsız edici
- 11 ay
Aslında kızların bazıları da erkeği boşuna alırken izlemek ister
Soran11 ayo konuda bir şey diyemem ama erkek inlemesi hoş geliyor
- 11 ay
Sen yaptın mı yapacak mısın
Soran11 ayyapmadım yapmayı da düşünmüyorum.
- 11 ay
Sadece merak diyorSun
Soran11 ayevet.
- 11 ay
Merakını giderebildin mi
Soran11 aybiraz
- 11 ay
Konuşmak istersen yazarsın
- 11 ay
Sor aklına gelenleri
Soran11 ay♥
- 11 ay
:)
- 11 ay
Sormadın
Soran11 ayama ayrıntılı anlatman lazım. ben ne hissettirdiğini merak ediyorum. tam anlamıyla. ders anlatıyormuş gibi anlatabilirsin. açıkçası ben p*rno bile izlerken aklım felsefeye falan kayıyor. niye cinsellik bu şekilde oluyor, niye mantık bu kadar devre dışı kalıyor, niye insana en çok zevk veren organ cinsel organlar, neden üreme bu kadar önemli, niye öpüşmeyle de hamile kalınmıyor ya da niye tavuk gibi yumurtlamıyoruz, niye ille de sürtünme yoluyla boşalınıyor falan diye düşünürken video bitiyor zaten. yani demek istediğim şu ben aseksüel tarzı bir şeyim ve anlamaya çalışıyorum normal insanların o an ne hissettiğini neyin heyecanı niye arttırdığını falan. böyle anlatınca biraz psikopat bir sapık gibi oldu ama :D mesela en çok merak ettiğim şey birleşme olunca iki tarafında tam olarak ne hissettiği. kadını az çok biliyorum yani tahmin edebiliyorum biraz daha duygusal şeyler ve detaylar tahrik ediyor fakat erkekleri anlamak konusunda sıkıntılıyım. inanmak istiyorum ki aşık oldukları kişiyle birlikte olduklarında gerçekten zevk alıyor olsunlar diğerleri o kadar zevk vermesin, sadece aşık olduğu kadın büyülesin onu falan ama şöyle bir çevreye bakıp aldatmaları duyuna pek öyle değil gibi. sen bir erkek ağzından bana anlat işte.
- 11 ay
Bunu yazarak anlatmak çok zor. Sadece şunu söyleyebilirim, aldatma olayını duygusal bir bağ olmadan zevk alma olayını sadece erkeğe bağlama
- 11 ay
Haz zevk fizyolojik bir şey. Duygu olunca daha çok zevk alacağım, aşk zevki arttırır gibi söylemler bence daha çok toplumsal ve ahlaki değerlerin yüklediği kalıplar
Soran11 aypsikolojik de olabilir sonuçta aşk dediğimiz şey zaten temelinde hormonlar değil mi
- 11 ay
Boşalmak güçlü bir tatmindir ama vücudumuzun veya tatmin yöntemi değildir. Duygusal tatmin isteriz fiziksel tatmin isteriz psikolojik tatmin isteriz zihinsel tatmin isteriz isteriz de isteriz. Fizyolojik olarak tatmin olmak kolay ve çok belirli yöntemleri var. İyi bir sohbet iyi bir kitap iyi bir film iyi bir gezi bizi zihinsel olarak tatmin edebilir ki bu da en az fizyolojik tatmin kadar önemlidir. Aşk ise duygusal tatmin yönünden önemlidir. Bir bakış bir gülüş bir dokunuş ararız. Herkes duygusal ve fizyolojik tatmin beraber olmasını ister. Olursa da güzel olur ama genellikle devam etmez
Soran11 ayanladım. teşekkürler sorularımı cevapladığın için ♥
- 11 ay
Bitti diyorsun :)
Soran11 ayee yani ne sorucam başka gir çık işte. üreyelim diye basmışlar hormonu :D bu da onun yan etkisi.
- 11 ay
Freuda göre insan üreme içgüdüsü ile doğar
Soran11 ayinsan bunu kontrol edebilecek akla ve mantığa da sahip aynı zamanda.
- 11 ay
Bunun baskılanması insanda daha büyük sorunlara yol açar
Soran11 ayeğer isteği çoksa ve kendini baskılıyorsa tabiki sorunlara yol açar. fakat benim gibiyse sorun olmaz. demiseksüel diye bir kavram varmış. tam olarak durumuma uyuyor. böyle insanlarda var. açıkçası üremeye gelene kadar hayatta kalma hevesim bile yok. :)
- 11 ay
Ne demekmiş o kavram
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. partnerim tüylerini almamıştı biraz kötü hissettim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayİçi çok sıcaktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKızın titreyerek boşalması... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBirlikte oldugum kisinin vucudundaki çatlaklar.
04 Yorumla- 11 ay
Sonra noldu
Cevap sahibi11 ay@KelebekBlossom boyle birseyi sorum etmem asla düşmedim ve heycanliydim
- 11 ay
Ya doğum ya kilodan öyle olabilir
Cevap sahibi11 ay@KelebekBlossom catlaklar kadin vucuduna dogallik katiyor
11 ayHiç bir şey şaşırtmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erken bosalmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayçok sıcaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşanmadıı
05 Yorumla
Soran11 ayokur okumaz hemen hüzünlü bir müzik çalmaya başladı arka fonda. adsfsgdg benim de olmadı daha ihtiyar rahibeliğimi ilan edicem yakında.
Cevap sahibi11 ayKaç yaşındasın bacım
Soran11 ay25 sen
Cevap sahibi11 ay33 bnde
Cevap sahibi11 ayDaha gençsin ne ihtiyar ligi
Büyüklüğü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım