Cinsel Yaşam Tecrübesiz kızla tecrübesiz erkek ilk gece nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Gerdek gecesi nasıl geçer? Tecrübesiz kızla tecrübesiz erkek ilk gece nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tecrübeli yengeleri varsa onlar nasıl olacağını anlatır rahat aşılır buradanda öğrenirsin ne yapman gerektiğini, ben çoğu kişiye taktik verdim 0 0 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Canım illaki bir şeyler yaşamıştor acemiliğinizi atarsanız o gece çok iyi geçer yaşlarınız kaç 0 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Çok zor olur bu kesin 0 2 Yorumla Soran 11 ay Niye neden niçin Yorumla Last_Romancel 11 ay Heyecan korku ve adrenalini bastırmak gerekir Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek tecrübesiz ise hiç bir tad alamazsın 0 4 Yorumla Soran 11 ay Napar ki Yorumla isimsizjargon 11 ay Bişey yapamaz, seni mutlu etmeyi bilmediği için😊 Asıl konu da o zaten😇 Yorumla Soran 11 ay Ya anlar o kadar film izliyosunuz Yorumla isimsizjargon 11 ay Bazı şeyler filmden öğrenilmez, tecrübe gerektirir. Araba kullanmak gibi düşün. Direksiyona geçip, belirli bir yol katetmeden tecrübe kazanamazsın Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Normal her insan gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Deliği bulabilirse başarıdır 🤣 0 4 Yorumla Soran 11 ay Lan abattmayın film izliyodyr işte Yorumla Cevap sahibi 11 ay Filmlerdeki gibi değilde gerçek sor bakım ona vajinada kaç delik var nedicek sana Yorumla Soran 11 ay 2 değil mi dkdkkc Yorumla Cevap sahibi 11 ay O biliyormu acaba birde filmlerde cuk içine gidiyor direk bakirede öyle değil ilk başta uğraşması ve hazırlık yapması gerek senin üzerinde gerekirse sana oral yapıcak Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir şekilde olur bişeyler 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç bir sorun olmaz 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bomba 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. İlk gece aşağı yukarı hep aynı oldu 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Komik olabilir 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Su akar yolunu bulur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Bal gibi olur 0 17 Yorumla Soran 11 ay İlla ki girer…bence de Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bilmemem o kadarını Yorumla Soran 11 ay Girmez mi Yorumla Soran 11 ay Yolunu bulmaz mı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bulur canım. Biraz acılı olabilir karşı taraf için. Girer mi kız kendini rahat bırakırsa rahat girer Yorumla Soran 11 ay Nasıl rahat bırakıcak bisi gircek içine nasıl rahat dursun Yorumla Soran 11 ay Heyecan stres olursa peki kızda ama istekli istekli utangaç ne olur? Yorumla Cevap sahibi 11 ay İşte onu da erkek ayarlaması lazım. Ön sevişme güzel olmalı. Kızı rahatlatmalı. Biraz ıslatmalı nasıl desem ön sevişmeyi güzel yapmalı. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kız utangaç istekli olursa. Kendini partnerine bırakıcak ne kadar rahat olursa o kadar zevk alır. Yorumla Soran 11 ay Immm ayyy tamam sus kgkf Yorumla Cevap sahibi 11 ay KDKDODKDLDOWI ben susarım. Sen sordun tamam biraz detaylı anlattım galiba Yorumla Soran 11 ay Evet zor durumda bıraktın beni Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neden zor durumda kaldın ki? Yorumla Soran 11 ay Hosuma gitti de🙈 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hee öyleesii 😀 sohbet etmek istersen atim adımı Yorumla Soran 11 ay Yookkkk Yorumla Cevap sahibi 11 ay Peki. Tamam ama dediğim gibi partnere bağlı her şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tecrübeli yengeleri varsa onlar nasıl olacağını anlatır rahat aşılır buradanda öğrenirsin ne yapman gerektiğini, ben çoğu kişiye taktik verdim
Canım illaki bir şeyler yaşamıştor acemiliğinizi atarsanız o gece çok iyi geçer yaşlarınız kaç
Çok zor olur bu kesin
Niye neden niçin
Heyecan korku ve adrenalini bastırmak gerekir
Erkek tecrübesiz ise hiç bir tad alamazsın
Napar ki
Bişey yapamaz, seni mutlu etmeyi bilmediği için😊 Asıl konu da o zaten😇
Ya anlar o kadar film izliyosunuz
Bazı şeyler filmden öğrenilmez, tecrübe gerektirir. Araba kullanmak gibi düşün. Direksiyona geçip, belirli bir yol katetmeden tecrübe kazanamazsın
ya acılı gecer ya sakin
Normal her insan gibi
Heyecanlı utangaç ve bence tatlı
Deliği bulabilirse başarıdır 🤣
Lan abattmayın film izliyodyr işte
Filmlerdeki gibi değilde gerçek sor bakım ona vajinada kaç delik var nedicek sana
2 değil mi dkdkkc
O biliyormu acaba birde filmlerde cuk içine gidiyor direk bakirede öyle değil ilk başta uğraşması ve hazırlık yapması gerek senin üzerinde gerekirse sana oral yapıcak
Deliği tutturamayabilir 😃
Filmlerden bulur
Önceden azicik yakinlasma iyinolur
her turlu gomer sana kafani yorma sen
Bir şekilde olur bişeyler
Hiç bir sorun olmaz
Bomba
İlk gece aşağı yukarı hep aynı oldu
Ne zaman
Atom bombası olur
Komik olabilir
deliği ararlar
Çoook güzel
Bakirim aşırı merak ediyorum bende
Su akar yolunu bulur
Bal gibi olur
İlla ki girer…bence de
Bilmemem o kadarını
Girmez mi
Yolunu bulmaz mı
Bulur canım. Biraz acılı olabilir karşı taraf için. Girer mi kız kendini rahat bırakırsa rahat girer
Nasıl rahat bırakıcak bisi gircek içine nasıl rahat dursun
Heyecan stres olursa peki kızda ama istekli istekli utangaç ne olur?
İşte onu da erkek ayarlaması lazım. Ön sevişme güzel olmalı. Kızı rahatlatmalı. Biraz ıslatmalı nasıl desem ön sevişmeyi güzel yapmalı.
Kız utangaç istekli olursa. Kendini partnerine bırakıcak ne kadar rahat olursa o kadar zevk alır.
Immm ayyy tamam sus kgkf
KDKDODKDLDOWI ben susarım. Sen sordun tamam biraz detaylı anlattım galiba
Evet zor durumda bıraktın beni
Neden zor durumda kaldın ki?
Hosuma gitti de🙈
Hee öyleesii 😀 sohbet etmek istersen atim adımı
Yookkkk
Peki. Tamam ama dediğim gibi partnere bağlı her şey