Bu özellikle kadınlar arasında çok normalleştirildiği için soruyorum. Kocalarıyla olan cinsel yaşantısıni bile anlatan çapsızlar türedi. Çevrenizde böyle arkadaşınız var mı? Benim var ama hayır demeyi biliyorum çok şükür..

Bu özellikle kadınlar arasında çok normalleştirildiği için soruyorum. Kocalarıyla olan cinsel yaşantısıni bile anlatan çapsızlar türedi. Çevrenizde böyle arkadaşınız var mı? Benim var ama hayır demeyi biliyorum çok şükür..
Kocasının onu nasıl bcrdigini arkadaşına anlatıyor arkadaşının canı çekiyor o da onun kocasını ayartinca. Kocam beni en yakın arkadaşımla aldattı diye yirtiyorlar kendilerini
İşte kendini kanıtlamaya çalışıyor. Öyle ikildigini anlatıp hava atmak için GT gibi ortada kalıyor. Valla düşünüyorum da benim arkadaşım karısını nasıl iktigini anlatsa kadın rüyama gelir istemezsem bile düşünürüm yani ben daha sert beceririm kadını bağırta bağırta diye.
Tkjjp atar msn
Tkjp atmani istedim mesj yazmak için
Sn yazsana
Ya sen yaz bişey sormak istiyorum belki inatçı 😂
Sen bilirsin güz
Cevap
10Cevap
Herşeyi geçiyorum, neden eşlerini başka bir kadının gözünde mükemmelleştirip arzu duyulası olarak sokmaktan çekinmiyolar
Velev ki karşıdski kadın etkilendi ve o adamı hayal etti, bundan daha kötü ne olacak
İgrenç ya.. ben de bazi arkadaşlarimdan duyuyorum kocalarinin her zikkimini dokuyorlar. Hele ki bekar insanlara. Çok tehlikeli
Karı koca arasında olanlar kimssye anlatılmaz karakter meselesi
Hayır özellikle ayrıntıda bahsettiğiniz şekilde olanı ise insan yuvasını yıkmak isterse yapar ancak...
Canın olabilir ama benim canım olamaz
😅 ahmak diyorlar öylelerine...
Mesela arkadaşımın karısı arkadaşımın popiş deliğini yalıyormuş ve arkadaşımın çok hoşuna gidiyormuş. Bazen bunu ben neden biliyorum aw diyorum kendime 🥲
Evet eşi de arkadaşım. Onun da böyle her şeyini biliyorum
Benim pek umrunda değil ama bilmesem daha iyiydi tabi
Eşimin wadsb konuşmasnda denk gelmiştim bı arkadaşı eşiyle an. l yapmiş onu anlatmis eşime şasırmistim
Anlatılmaz ya o kadar da değil. Hele özel konular hiç anlatilmaz.
Evet konuşulmalıdır
Konuşabilmeli bana soran eden anlatan çok oluyor
Sınır ları olmalıdır arkadaş bile olsa
Konuşulmazsa olmaz zaten
Tabiki konuşur yoksa arkadaş olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?