Cinsel Yaşam Sizce nişanlım ne demeye çalıştı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 benimk1 normalin üstü umarım canın yanmaz ilerde dedi ne demeye çalışıyor ki Güncellemeler11 ay normalin üstü diyor ve belli oluyor hemen yumruk kadar Sizce nişanlım ne demeye çalıştı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eli büyükmüş. Vurdum mu fukara sümüğü gibi yapıştırırım diyor. 0 1 Yorumla Soran 11 ay muzu büyük
mswezkaleprdrfks Takip Et Xper 2 Yaş: 106 11 ay Abazalasıyor, birde normalin üstü deyip kendini yüceltme çabası yok mu 0 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel organım 15 üzeri mi diyor acaba 0 2 Yorumla Soran 11 ay normalin üstündeyse kaç cmdir Yorumla Last_Romancel 11 ay 17 18 20 ye kadar olabiliyor Yorumla
derya035 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 11 ay Açık ve net yazmış bence anlamalısin 2 5 Yorumla Soran 11 ay normalin üstüyse ne kadardır Yorumla derya035 11 ay Benim eşimin ki normal ve yeterli Yorumla derya035 11 ay Ben memnunum Yorumla Soran 11 ay normalin üstü diyor bana Yorumla derya035 11 ay Burada nasıl yazayım sana bunu şimdi herkes görüyor Yorumla
Anonimişi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Zekası mı 0 2 Yorumla Soran 11 ay yok muzı Yorumla Soran 11 ay muzı Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Biraz düşün 0 2 Yorumla Soran 11 ay kaç cmdir ki Yorumla gecenin_kralicesii 11 ay Hahahzja tecrübeli değilim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Seyinden bahsediyor 2 20 Yorumla Soran 11 ay onu anladım kaç cmdir Cevap sahibi 11 ay Normali 16-17 Türkiye'de, ustuyse 20 vardır Soran 11 ay normali 15 demişler 17-18 mi acaba Cevap sahibi 11 ay Anlaşılan en az 18 😂😂 Soran 11 ay deme be😓😓 Cevap sahibi 11 ay Bişey olmaz alışırsın 😂 Soran 11 ay evli misin kız dkdkskks Cevap sahibi 11 ay Yok değilim Soran 11 ay acıyo mı ilkte Cevap sahibi 11 ay İlla ki biraz acıyor. Jel sür ilklerde Soran 11 ay senin ilkte acıdımı çok korkuyorum ya çok kanarsa Soran 11 ay çok sulanıyorum ama fayda etmezmi Cevap sahibi 11 ay İlkinde yetmez, jel sür kesin, acısı geçer Soran 11 ay jel sürünce kolay mı olur içerdeki kaslarında gevşemesi gerekmez mi Cevap sahibi 11 ay Girişi kolay olunca gevsiyor o daha rahat Soran 11 ay umarım ya dediğin gibi 17-18 rahat vardır onun büyük diyorsa bende çok darım ya sığarmı ki kanama olursa kesin bayılırım Cevap sahibi 11 ay Kız bişey olmaz korkma 😂, alışırsın merak etme iki üç kez yap tamamsin Soran 11 ay umarım birde lazere gitmedim moralim bozuk😂😂 Soran 11 ay kararma da var keskdk Cevap sahibi 11 ay Krem falan sür ya geçer o. Ama lazer lazım, o sıkıntı
Gizli Üye (30-35) 11 ay Büyük demek 1 5 Yorumla Soran 11 ay kaçtırki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bakmadin mi sen nişanlının şeyine Yorumla Soran 11 ay bakamam ayıp Yorumla Cevap sahibi 11 ay burada neden soruyon ozman ayipsa Yorumla Soran 11 ay ne olcak burada değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eli büyükmüş. Vurdum mu fukara sümüğü gibi yapıştırırım diyor.
muzu büyük
Abazalasıyor, birde normalin üstü deyip kendini yüceltme çabası yok mu
Cinsel organım 15 üzeri mi diyor acaba
normalin üstündeyse kaç cmdir
17 18 20 ye kadar olabiliyor
Açık ve net yazmış bence anlamalısin
normalin üstüyse ne kadardır
Benim eşimin ki normal ve yeterli
Ben memnunum
normalin üstü diyor bana
Burada nasıl yazayım sana bunu şimdi herkes görüyor
Zekası mı
yok muzı
muzı
Biraz düşün
kaç cmdir ki
Hahahzja tecrübeli değilim
Seyinden bahsediyor
onu anladım kaç cmdir
Normali 16-17 Türkiye'de, ustuyse 20 vardır
normali 15 demişler 17-18 mi acaba
Anlaşılan en az 18 😂😂
deme be😓😓
Bişey olmaz alışırsın 😂
evli misin kız dkdkskks
Yok değilim
acıyo mı ilkte
İlla ki biraz acıyor. Jel sür ilklerde
senin ilkte acıdımı çok korkuyorum ya çok kanarsa
çok sulanıyorum ama fayda etmezmi
İlkinde yetmez, jel sür kesin, acısı geçer
jel sürünce kolay mı olur içerdeki kaslarında gevşemesi gerekmez mi
Girişi kolay olunca gevsiyor o daha rahat
umarım ya dediğin gibi 17-18 rahat vardır onun büyük diyorsa bende çok darım ya sığarmı ki kanama olursa kesin bayılırım
Kız bişey olmaz korkma 😂, alışırsın merak etme iki üç kez yap tamamsin
umarım birde lazere gitmedim moralim bozuk😂😂
kararma da var keskdk
Krem falan sür ya geçer o. Ama lazer lazım, o sıkıntı
Büyük demek
kaçtırki
Bakmadin mi sen nişanlının şeyine
bakamam ayıp
burada neden soruyon ozman ayipsa
ne olcak burada değil
Hiç dokunmadin mi?