Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oradan yapilan ilişkide genellikle hanımlar zevk almadık diyen çok, aralarında zevk aldık diyenlerde var, oradan yapilacak ilişki formalitesi çok ilişkiden 4 saat evet katı yiyecek kesilir ilişki öncesinde eczaneden lağman alıp içindeki sıvı makara sıkılır o sıvı bağırsakları çalıştırır 25-30 dakika yani uzerinde yazilan süre bekler içindeki boşaltılır içine su alır 4-5 kere içi yıkanır kalın bağırsak tertemiz olunca orası yağ ile yalanır parmakla iç kaslar yumusatilir gevşetici gevşetici 2. Parmak sokulur orası iyice gevşetici girilir. Bu işlem yapılmaz direk alet sorulursa orası dar orayı büzen kaslar sinirler koparilinca sinirlerin kunda aldığı kaslar çalışmaz ora gevşer gaz tutmaz hale gelir ufak kahkahaya gaz durmaz bunun tedavisinde yok üstelik 2-3 kafta üzerine oturamazsın o yüzden işi bilmeyecek yaptirma bilse bile bu soruna hazırlıklı ol
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
10 ayAnal doğru yapılırsa vajinadan bile daha çok zevk verir.
Öncelikle tuvaletini yap ve lavman ya da duşta hortum kullanarak içini temizle. Su berrak olana kadar devam et. Ardından bebek yağı ile masaj yaparak bölgeyi yumuşat. İçeriye de sürerek parmakla hafif gir çık yaparsın. Mümkünse anal plug tak birkaç saat öncesinden. Ardından kurulayıp bekle.
Daha sonra eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra, oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın anal bölgeye.
Bol bol bebek yağı sürerekte parmakla devam etsin. En son sen kucağa geç ve penisi sürterek öpüşmeye devam et.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp farklı bir pozisyonda girmeyi deneyebilir.
Tabi en güzeli kontrolün sende olması10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayErkeklerin için zzevklidir çünkü penisi daha sıkı sarar ve daha çok haz alır ama kadının orada zevk noktası maalesef yoktur. Bundan zevk alan kişiler ya vajinal baskıdan ya da acıdan zevk alır genelde ama alamıyorsan kendine kızma işte doğrusu budur. Erkek olsan bak tam tersine prostat orada olduğu için zevk alırsın bile ama kadında bu gerçekten mümkün değil
19 Yorumla
Soran10 ayO zaman yapmam
Cevap sahibi10 ayE yapmaman daha iyi olur işte. Erkekler ister hatta çıldırır bu konuda işte seni zorlamak bile isterler ama dediğim gibi sen zevk alamazsın işte zevk noktan yok totonda. Ha bir de önden okşaman lazım ki illa yapacaksan gerçekten zevk alasın ki işte sonrasında ağrıyabilir falan sıkıntı. Zaten erkeklerin geneli kadını da düşünmüyor ve zevk odaklı olduğu için kadın sakat gibi kalıyor oturamıyor 1 hafta
Soran10 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayNe demek ben teşekkür ederim ve bir de ola ki denedin diyelim ve sonrasında çatlak vb şeylere yol açabilir ve bunun geçmesi cidden aylarını alır. Kısacası tuvalete gitmekten nefret edersin. Amacım korkutmak değil ama erkekler bunu söylemez amaçları şeyinin zevk almasıdır da bil istedim sadece. Neyse tekrardan rica ederim
- 10 ay
Ya gay misiniz aq anal ne? Bu kadar bencil olmak zorunda mısınız aptal mahlukatlar
- 10 ay
ya bide memnuniyetle yazmış erkekler siz böyle olduğunuz sürece mutluluğa ulaşamıyacaksınız bunu bilin bizi tatmin edemeden tatmin oluyosanız o sizin aptallığınız gidin erkeklerle yapin
- 10 ay
Ayrıca bu durum sadece Türkiye'de böyle emin ol ağır uydurmuşsun popondan
Cevap sahibi10 ay@öyküofficial Ablacım bana niye saydırıyorsun kafan mı güzel şaka mısın sen
Cevap sahibi10 ay@öyküofficial Neyi uydurmuşum ayrıca pardon da
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayBirazcık araştırırsan öyle bir ilişki türünün olmadığını da öğrenirsin. Sağlıklı bir şey de değil zaten. Zararlarını da araştırırsan güzel olur.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayKadının tabiatına yanlış bir durum anal ilişki Allah ne güzel ilişki yaşayın diye vajinayı yaratmış
B. kunu yap diye poponda delik açmış git deldir diye açmamış anüs çatlağı yırtılması meydana gelebilir buda ciddi hastalıklara yol açabilir
Genel Cerrahi doktorun yazısına denk gelmiştim anal ilişki yüzünden sayısını unuttuğum kadın hastalarım oldu anal çatlağı sinirlerin yırtılması utandığı için hastaneye gelemeyen enfeksiyon kapmış kadın hastalarım vardı demiş daha uzun yazmıştı ben sadece aklıma gelenleri yazdım
Anal seks yapmayın son pişmanlık bir fayda vermez10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAcısı var biraz ama zevkli alışınca. Jel sür kesinlikle
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anal fiziksel olarak kadına da erkeğe de zevk verir ama erkeklere daha çok verir. Kadınların zevk alması için tecrübeli bir partnere ihtiyacı var, aşama aşama ilerlemeli ve ön sevismeyi çok iyi yapmalıdır. Temizlik, hijyen, ıslaklık onemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ama çopu almaz. Ön varken anal deneme
12 Yorumla
Soran10 ayYok sadece merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayAcıtır ama denemeden zevk alıp almadığını bilemezsin
111 Yorumla
Soran10 ayDenemek istiyorum
- 10 ay
Deneyecek biri varsa dene
- 10 ay
Sevgilin mi çok istiyor
Soran10 ayHayır ben merak ediyorum vajinam zaten çok dar onunkide çok büyük acıdığı için
- 10 ay
Orası daha çok acır büyükse
Soran10 ayVajinama kökleyincede çok acıyo ama
- 10 ay
Dene o zaman
Soran10 ayDeniyicem
- 10 ay
Bugün mü
Soran10 ayHayır başka bi gün
- 10 ay
😁🤣
Gizli Üye(18-24)10 ayAlistirir ve kayganlastirici bolca surersen pek olmaz.
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partnerin bu konuda bilgisine tecrübesine ve sabırlılığına göre zevkten uçabilirsinde, acıdan bir an evvel boşalsın bitsin modunada girebilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayYapmayın öyle şeyler , yırtılır emin olun bundan. Gayler ve transalar yapıyor onu. Kadın için aşırı zararlı bişey..👍
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ben zevk alıyorum vajinal yapma şansım da yok zaten 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayEvet fazlasıyla çok zevkli doğru şekilde yaparsanız acı olmaz zevkini yaşarsın
10 Yorumla
10 aykadın için saglıksızdır bazen zarar görebilirsin
11 Yorumla- 10 ay
kesinlikle yapma derim
10 ayasırı zevklı canım hemen yapmalsın :D
62 Yorumla
Soran10 ayDeniyicemm
- 10 ay
ama bılgılenmen gerekıyor canım
Partnerin tecrübeli olursa anlayışlı olursa zevk alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBok yolunda zevk olmaz ölüm olur kızım kendine gel..
140 Yorumla
10 ayİlk başlarda canın yanabilir
Sonrasında acı yerini yavaş yavaş zevke bırakır10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayHemde çok zevkli ilklerde alışana kadar biraz dikkatli olmalı sonrasında alışınca acımıyor aşırı zevkli oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Dene ozaman bize söyle zevk alıp almadığını olur mu
04 Yorumla
Soran10 ayOlur
Soran10 ayEvet yarın falan
10 ayKimle yapacaksın çok kasma kendini rahat ol yaşın kaç
04 Yorumla
Soran10 ay22 bilmiyorum
- 10 ay
Canım seni kırmayacak biriyle ol yoksa canını acıtır soğutur seni jelle iyice ovacak kalçanı yalayacak seni zevke getirecek
Soran10 ayTamamm
- 10 ay
Nerede yaşıyorsun
Gizli Üye(18-24)10 ayAnal seven erkek gaydir. Bütün anal seven erkeklerin ağzına sıçıyım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayTanıdığım bazı kadınlar analdan bosaldıklarını ve önden daha zevkli olduğunu söylüyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Partnerin deneyimsizse canın çok yanabilir
önce biraz alıştırsın parmakla falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayben karşıyım. daha önceden kız arkadaşım denemişti. Fakat acıdığı için yapmamıştık
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayHassas bir konu, tecrübe ve sabırlı bir partnerle oldukça değişik bir zevk kulvarıdır. Bu tarz ilişkiyi bilmeyenle yaparsan canın yanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aybazı kadınlar çok seviyor bazısı sevmiyor. bir sevgilim baya severdi ama hoşuna gidebilmesi rahat yapabilmen gerekiyor marketten kayganlastirici al evde öğren sevgilinle olmadan önce
10 Yorumla
10 ayKarşı taraf hâyvan gibi Kendi tatminini düşünürse kadın çok yıpranır hem fiziksel hem ruhsal
10 Yorumla
10 ayAnal yapanın aklı yok
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBilmeyen abazalsr gelir boş boş konuşuyor yok bilmem ne yok şöyle ya her hafta 2 3 defa yapıyoruz çokta zevk alıyor partnerim
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayDenemek istiyorsan yapabiliriz zevk alacağına emininim 100/100
Günün ilk anal sorusu geldi haydi bakalım
20 Yorumla
10 ayAsla yapmam gibi bı his var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAcıtmaz ama zevki değil s. çar gibi
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayTecrübeli biriyle yaparsan zevk alırsın
10 Yorumla Tavsiye etmem uzak dur
10 Yorumla
10 ayErkek için evet kadın için hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
10 ayTecrüben yok mu?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
10 ayBi kaç defadan sonra bişey olmaz
10 Yorumla
10 ayBaşta zorlana bilirsin ama sonra zevkine bakarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
10 ayDaracık delik eze eze
10 Yorumla Kankam bak param parça ederler arka kapını
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Acıtır önü okşamazsan alamazsın zevk
10 Yorumla
10 ayİlki acıtır sonra alısırsın zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 ayduzgun yapilirsa cok zevk alirsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
10 ayİşi bilenle zevk alırsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. almazsın
17 Yorumla
Soran10 ayAcırmı
Soran10 ayÇok dar parmağım girmiyo
Soran10 ayAnladım Deniyicem bi alıştırıp
Soran10 ayTamam bişeyler sokucam
10 ayHer kadın almıyor zevk. Alan ise tekrar istiyor
13 Yorumla- 10 ay
Vajinal yapamadığın için yapacaksan yapma
Soran10 ayVajinalde yapıyorum
- 10 ay
Denemek istiyorsun o halde
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayZararlı. Hiç yapma derim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayKiminle nasıl yaptığına göre değişir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHiç denemedim merak ediyorum ama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Önce acı sonrası zevk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Bilmeyenle zevk almazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Alinmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayRimming yapılan kız analda acı duyar mı
07 Yorumla
Soran10 ayO ne
Cevap sahibi10 ayBuradan açıklanamayacak çok özel bir zevk
Soran10 ayTamam
Cevap sahibi10 ayYa uygun yerde açıklanmalı ya da Google amcaya baklamalısın
Anal öncesi kıza bazı şeyler yapılmalı ki o kız unutulmaz bir zevk almalı
Soran10 ayBakıcamm
Cevap sahibi10 ayOk
Cevap sahibi10 ayRimming nedir baktınsa anal öncesi böyle şeyler hakkında düşüncelerini merak ettim
10 ayErkke olarak dar olduğu için zevkli bana göre
12 Yorumla- 10 ay
Deneyelim
- 10 ay
Deneyelim kız
Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. senle olan yaşadı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayZevksiz
10 Yorumla Bence zevkli, yiyeni bilmem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAlirsin
10 Yorumla
10 ayAcitir.
10 YorumlaBasını gecebilirsen alırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
10 ayAcıtır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
10 ayzevklidir
10 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar