İnternetten araştırarak bakabilirsin cevabına buraya yazamam antreman la filan uğraştırır ama belirli bir süre sonra uzatabilirsiniz YouTube dan yardım alabilirsiniz zamanla spor yapmak gibi düşünebilirsiniz
Onla uğraşacağına başka birini bul. Tedavi sürecini beklmene gerek yok ki çoğu erkek tedavi olmak istemez. Bir tanıdığım var dr 185 sert yapan istersen onun linkini Atiym sana bi bak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evli adamla ne işin olur ki zaten midesiz misin
İnternetten araştırarak bakabilirsin cevabına buraya yazamam antreman la filan uğraştırır ama belirli bir süre sonra uzatabilirsiniz YouTube dan yardım alabilirsiniz zamanla spor yapmak gibi düşünebilirsiniz
Onla uğraşacağına başka birini bul. Tedavi sürecini beklmene gerek yok ki çoğu erkek tedavi olmak istemez. Bir tanıdığım var dr 185 sert yapan istersen onun linkini Atiym sana bi bak :)
Hmm. Evli olduğu için belki karısıyla da yapıyordur ondan mı acaba
Bazıları yapıyor ama yine geç geliyor
Bilemedim seninki pek kuvvetli değil heralde... Aşık değilsem başka birini b bul.
Kaç yaşındasın
Evli olunca belki seni görünce fazla heyecan duyuyor çabuk bosaliyor olabilirmi
Hsyatını böyle evli adamlarlamı geçiriyon bekar varken boş ver evlenme milletin bşını yakma
Açıklamana gerek yok kendisi de biliyor zaten , Sebebine göre tedavi olması lazım
Karındayken de bu kadar çabuk mu geliyorsun diye sor
Evli erkek seni kullandığı için sadece kendisini düşünüyor. Buna çözüm yok! Emi ol karısını 3 saat inletiyor. 🤣
Açıklamana gerek yok ortada zaten her şey belli yani
Boyle yetmez ki sana daha bosalmasi ayarlayamiyor birde aldatıyor mu ya saka mi bu
Evli bir erkekle berabersin. Onunla zina yapıyorsun. Onu da burada ilan ediyorsun..
Geciktirici sprey kullanın
Değiştir başkasıyla yap
Evli olmayan beni deneyebilirsin 😂
Çat diye yzüne söyle ank knk 😀
ne bicim bi mideniz akliniz var sizin ya yazık
Geciktirici al at içeceğine 😂
Testisleri sıkmay denednmi
Niye sıkayım
Gelmesin die neiye olacka
Hay senjnde onunda..
Farkindadir o
Değiştir