19 yaşındayım cinsellik henüz yaşamadım ama benim için önemli olan erkeğin güçlü deneyimli sert tutkulu olması öyle bir erkek hayatımda olsaydı ön sevişmeyi iyi bilen güçlü olan ilişkiyi hemen sonlandırmayan bir erkek hayatında olsaydı ona bağlanırdım
beni karşı cinste en çok çeken şey o bakışlarındaki tutku ve gizem bir erkeğin bana baktığında sanki soyuyormuş gibi bakması var ya… işte o an dizlerim boşalır hem güçlü hem sahiplenici bakacak ama o bakışta nazik bir şefkat de olacak mesela konuşurken gözlerimin içine bakarken dudaklarıma kaydırdığı o kısa bakış beni deli eder çünkü bilirim ki o an aklından geçen tek şey dudaklarımı öpmek değil beni tamamen tatmak olur sesi de çok önemli o tok, sakin ama kararlı ses tonu… hele kulağıma doğru eğilip o derin sesiyle bir şey fısıldadığında vücudumdan aşağıya kadar sıcak bir dalga iner dokunuşları ise bambaşka bir bağ yaratır elleri kalın, parmakları uzun olacak belime koyduğunda kendimi güvende hissedeceğim ama o eli yavaşça kalçamdan aşağı kaydığında içimde bir yerler titriyecek öyle nazik ama aynı anda öyle sahiplenici dokunacak ki hem kendimi teslim edecek hem de onu daha çok isteyeceğim çünkü beni en çok çeken şey sadece fiziği değil bana kendimi kadın gibi hissettirmesi dudaklarının boynuma dokunuşu, ellerinin belimdeki tutuşu, sesinin kulağımdaki titreşimi… işte o an zaten bağlanmak değil tamamen yanmak isterim o bakışlarında hem arzu hem de derinlik varsa, beni öpmeye başlamadan önce bile aklımdan tüm masumiyetimi silip atıyorsa o erkek benim için dayanılmaz olur.