Bu sorunun yanıtı tamamen iki kişinin arasındaki ilişki dinamiğine, anlık ruh haline, masajın amacı ve tarzına ve karşılıklı rızaya bağlıdır.,
Masaj ve Cinsellik Arasındaki Bağ Eğer romantik bir partner söz konusuysa ve masaj bedensel yakınlaşma, rahatlama ve tensel temas içeriyorsa, bu tür bir ortam bazen cinsel yakınlaşmaya dönüşebilir. Ancak bu her zaman ya da otomatik olarak seksi çağrıştırmaz ya da onunla bitmek zorunda değildir. Masajın Seksle Bitmemesi de Doğal Bir masaj sadece rahatlatıcı, şefkatli veya iyileştirici bir jest olabilir. Cinselliğe dönüşmemesi, bir şeylerin eksik olduğu anlamına gelmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu sorunun yanıtı tamamen iki kişinin arasındaki ilişki dinamiğine, anlık ruh haline, masajın amacı ve tarzına ve karşılıklı rızaya bağlıdır.,
Masaj ve Cinsellik Arasındaki Bağ
Eğer romantik bir partner söz konusuysa ve masaj bedensel yakınlaşma, rahatlama ve tensel temas içeriyorsa, bu tür bir ortam bazen cinsel yakınlaşmaya dönüşebilir.
Ancak bu her zaman ya da otomatik olarak seksi çağrıştırmaz ya da onunla bitmek zorunda değildir.
Masajın Seksle Bitmemesi de Doğal
Bir masaj sadece rahatlatıcı, şefkatli veya iyileştirici bir jest olabilir.
Cinselliğe dönüşmemesi, bir şeylerin eksik olduğu anlamına gelmez.
ucuz sorular, basit konular, yine yorulan. herşeyin bi sonu var, göremem önümü fdf
Cevaplama:)
O zaman sanki vatandaşlıj görevimi yapmamış gibi geliyo :)
Genelde tensel temas seks olmasa bile rahatlamayla biter..
ee mesaj yapınca her yeri canlanıyor:)
Evet hizmetin karşılığı olarak olmazmı ne dersin
Masajdan sonra kadınlarda gevşeme oluyor mutlaka.
Tarafların isteğine bağlı. İllede seks olacak diye bir kaide yok
O ne istiyorsa onun dediği olurdu benim için fark etmez önemli olan onun her şeyden zevk alması
Egitimini aldım meraklıyım masaja soguk masaj selülit popo çogunu biliyorum haklısın dogru ellerdeyse kadınlar asla karşı koyamıyor
Kesinlikle evet, kaçarı yok 🙈
Hayır. Masaj istiyorsa masaj yapılır ve biter.
Masaja belden aşağı ya da göğüs dahil mi
İstediğin yer hiç fark etmez
Heryer
Şelale oluruz hepimiz. Bence sexle biter büyük ihtimal ya sence?
Bi sg
bunun başka şekilde bitme ihtimali yok
Kesinlikle seks le biter
Asla olamaz böyle birsey
Genelde seksle biter evet
Evet mutlu son
Keşke olsa da seksle bitse
Yer mekân duruma bağlı
Bitmesi doğru olmaz bence
Hayır bitmez
bitmez
Evet ☺️