Merhaba, oral yaparken aldığı hazzi izlemek delirtiyor, dakikalarca hemde
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Erkekler nasıl yalan nasıl hoşlanıyor böyle dondurma gibi mi yoksa diğer türlü mü yani onu gerçekten tatlı bir şeymiş gibi böyle dilinin her tarafta gezdirmesin mi
Efendim sabahtan akşama kadar yal, atıp sularını içirecek bir kadın bulabilsem inanın ağzımı oraya yapıştırırım tadı ve kokusu beni büyülüyor sanki çölde günlerce susuz kalmışım da bir pınara kavuşmuşum gibi. Ah öyle biri olsa ahhh ah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
yok öyle bir olay. en isterik kadın bile bir orgazm sayısından sonra o kukusuna kendi bile değemez hassaslaşır.
Efendim sabahtan akşama kadar yal, atıp sularını içirecek bir kadın bulabilsem inanın ağzımı oraya yapıştırırım tadı ve kokusu beni büyülüyor sanki çölde günlerce susuz kalmışım da bir pınara kavuşmuşum gibi. Ah öyle biri olsa ahhh ah bu konuda hizmetkarım lütfen beni hizmetinize alın artık içim kurudu yapamamaktan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Merhaba, oral yaparken aldığı hazzi izlemek delirtiyor, dakikalarca hemde
Erkekler nasıl yalan nasıl hoşlanıyor böyle dondurma gibi mi yoksa diğer türlü mü yani onu gerçekten tatlı bir şeymiş gibi böyle dilinin her tarafta gezdirmesin mi
Dilini her tarafında gezdirmesi ve vakumlanmasi, ama ben ona yaparken onun kivranisini izlemek var yaa
Evet uzun yaladığım temiz bir kadını kudurtarak yatırıp saatlerce ilişkiye girmeyi çok seviyorum
Off çok iyi
tam abazaları bir araya toplamalık bi soru olmuş tebrik ederim yanık seni
Nolmuş ki
Bir şey mi oldu
Bizi Abaza mı dedi hemen damlarız😁
erkeklerin çoğu sever bence , yani hijyene önem verdiği sürece uzun uzun yalayabilirim
Yani tatlı ve güzelse.. Evet.. Onun kıvranması zevk alması hoşuma gider
Hmm yalarım saatlerce ama sende yala 69 yapalım
Bazen bayılarakkk yapıyorum eğer istediğim gibi pembe ve etsiz olursa
Bakire ve sadece oral takıldığım kişiler var ikimizde halimizden fazlasıyla memnunuz
Evet bende çok severim rahat bosaltirim partneri
Kim istemez sevişme yalama kadar güzel bişe yok bunlar yapılmadan seks tadı olmaz
Cok guzel, faceting favorim, krema döküp yalamak da zevkli
Bende öyleyim mesela o kişiye göre değişir zaten mesela en sevdiğim 69
Karşılık beklemeden, dakikalarca bunu yapmayı çok seviyorum partnerime
Efendim sabahtan akşama kadar yal, atıp sularını içirecek bir kadın bulabilsem inanın ağzımı oraya yapıştırırım tadı ve kokusu beni büyülüyor sanki çölde günlerce susuz kalmışım da bir pınara kavuşmuşum gibi. Ah öyle biri olsa ahhh ah
yok öyle bir olay. en isterik kadın bile bir orgazm sayısından sonra o kukusuna kendi bile değemez hassaslaşır.
Saatlerce yapan varsa bana da gelsin valla
Ehehhehe 😅
Ahahahh çok güzel ya
Ben severim
Valla saatlerce yalarım ama sonra başka şeyler isteyince dur dersiniz
Geldim canım
Grup da güzel olurdu aslında
Ben uğraşmam kız kimi isterse onla olud
3 saat yapmisligim var
Grup olur bana uyar biz 2 kişiyiz tost olmak istiyorsan eritiriz😎
Offf nasıl yapcazki
Beyler salyanızı silin kız şu an altımda
Aq kız cennete düştü
Asıl onlar cennette
Efendim sabahtan akşama kadar yal, atıp sularını içirecek bir kadın bulabilsem inanın ağzımı oraya yapıştırırım tadı ve kokusu beni büyülüyor sanki çölde günlerce susuz kalmışım da bir pınara kavuşmuşum gibi. Ah öyle biri olsa ahhh ah bu konuda hizmetkarım lütfen beni hizmetinize alın artık içim kurudu yapamamaktan
Eylemin kendisindense partnerimin zevk almasını görmek daha zevkli ve tatmin edici.
Yalarken aynı zamanda parmaklamak çünkü suyun tadı çok güzel 💧
minnoş güzelse hoşlanılır değilse yapılmaz
Ben çikolatayım ama
karaysa yalanması baya zor ya
Hoşlanıyorum, sevişmeden önce 1 saat yalıyorum, sevismeden çok yalamayı çok yapıyorum
Ne kadar dayanabilirsin orala?
Çok severim, zevkle yaparım.
En az bir saat yalatacak misin ağza oturup
Normal tabi
Evet severiz hem de çok
Ben meme ve boyun yalamayı seviyorum daha çoo
Hemde ne sevmek offf
Bayiliyorum ve bayiltiyorum
Nayılırım hakkıyla yalarım
Temiz ol gerisi hallolur
Yalamak çok güzel
O apayrı bir sanat