- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayher canlının bir seveni vardır merak etme , kafanı takacak bişey değil, erkekler çokmu fit sanki 30 yaşına gelmeden hepsi göbek yapar, şimdiden geçmiş olsun ameliyat için ama doğal yöntem dene bence , yani 5 den sonra bişeyler yemezsen 6 ay sonra farkı göreceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)11 ayBence ameliyat olma zira cinselliğe daha da uzaklaştıranbilir seni sağlığına zarar verecek olursa ben çocukken kiloluydum o yüzden anlıyorum seni kızlar benle dalga geçerdi hırs yapıp o yaşta spora başlamıştım şimdilerde fit oğlanım ama hiç öyle düşünme çünkü ben hala iri kızlardan hoşlanıyorum sebebini araştırdığımda partnerimin benden daha çok etkilenecek olması kilo geçmişimden dolayı imiş ama kilo verebilecek durumdasın bence kalori açığı oluşturma taktiğini filan illaki duymuşsundur chia tohumu cart curt biliyorsundur baya yol var yani bu kilo verme ameliyatları çok zarar veriyor eğer olağanüstü bir durum yoksa tabi karar senin ama dişini sıksan emin ol çok daha sağlıklı olur bir yağ yakmaya başlasan onu hissetsen vazgeçmezsin
02 Yorumla
Soran11 aySeni anlıyorum. Tabi bir erkek zayıf veya şişman olup zayıf bir kız isteyebilir. Ama ben durumumu ve haddimi biliyorum hiçbir zaman kaslı veya çok yakışıklı veya çok paralı kimsenin hayalini kurmadım sadece beni sevecek ve dokunurken igrenmeyecek birinin olması mümkün mü bilmiyorum... etrafa bakıyorum evet ben de çok kiloluyum , ama benden daha kilolu insanları sevgilileri varken görüyorum.. offf ne bileyim ya
Cevap sahibi11 ayTabi ki de mümkün bu fiziksel bir şey değil ki mankenlerin hepsi çok mutlu olurdu her şey fiziksel olsa bence sevdiceğini bulma işi şans işi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayYatakta marifetliyse, zevk almayı ve zevk vermeyi biliyorsa, seks yapmayı seviyorsa, partneri de dış görünüşten çok tutkuya ve dişiliğe önem veriyorsa hiç de sorun olacağını düşünmüyorum.
01 Yorumla- 11 ay
Bir kadını beğenmesi sadece kadının dış görünüşüne bağlı olmayan erkekler de var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Hepte erkekler yazmis sirf kendilerine ekmek cikarmak icin tufi kalibiniza bak canim kimse icin degil kendin icin sagligin icin zayifla erkege gelince senide boyle begenen olur onun icin zayiflicaksan hic zayiflama ama sagligin icin zayifla cok takma kafana merak etme senide arzulayan olur seven olur mu bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayHem sorumu hem yorumlarını okudum bilmem kaslı zengin yakışıklı hayali kurmadım demişsin onlar bir kenara yorumumu okursan cevap verirmisin
06 Yorumla
Soran11 ayNoldu efendim?
- 11 ay
Kendini neden eksik görüyorsun cekiciliginin farkında değilsin muhtemelen başkasının gözünden super olduğuna eminim ya zaten kadın dediğin dolgun olması gerekmiyormu
Soran11 ayBen dolgun degil şişmanım
- 11 ay
Ben seninle konuşup tanışmak istiyorum istersen tsbi
- 11 ay
Bekliyorum istersen tabi
- 11 ay
Burdamisin
11 ayBen kilolu veya iri sevmiyorum ama emin ol seven çok insan var. Özgüvenini düşük tutma.
02 Yorumla
Soran11 aySen kaslısın. Seni anlıyorum. Tabi bir erkek zayıf veya şişman olup zayıf bir kız isteyebilir. Ama ben durumumu ve haddimi biliyorum hiçbir zaman kaslı veya çok yakışıklı veya çok paralı kimsenin hayalini kurmadım sadece beni sevecek ve dokunurken igrenmeyecek birinin olması mümkün mü bilmiyorum... etrafa bakıyorum evet ben de çok kiloluyum , ama benden daha kilolu insanları sevgilileri varken görüyorum.. offf ne bileyim ya
- 11 ay
Zayıf olup kilolu kadın seven de var. Bence çok çetrefilli düşünme. Basit düşün, ciddiyim.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır çok keyifli güzel bir ilişki olur. Öyle seyler aklınıza getirmeyin. Ama kilo verin tabii sağlık için.
00 Yorumlaİlk bı kendini sev kilo veremiyorsanda bu halinle mutlu olman lazım ameilat vs düşünme bıçak altına yatma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bir defa denemiştim gerçekten kilolu hatunlar yatakta çok daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. üniversitede bir kızla sırf meraktan ilişki yaşamıştım hiç pişmanlık duymadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım boy var öyle biriyle herkes birliktelik ister
00 YorumlaÖzellikle şişman seven tipler var be knk p*rno kategorisi bile var herkesin bir alıcısı vardır.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
11 ayAmeliyata hiç girme sağlıklı değil, illaki farklı bir deneyim arayanlar seni de isterler
00 Yorumla
11 ayFazla yemek yemeyip aç karnına sigara içsen aslında kilo verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBüyük bir zevkle, tutkuyla ve istekle seninle sevişirim. İzin vereceğin her şeyi yaparım ve her yerini öpmek yalamak isterim.
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayLibidon yüksek mi? Seninle tanışmayı çok isterim, en azından sohbet etmeyi.
Cevap sahibi11 ayBenim yazdıklarıma neden bakmıyorsun anlamıyorum :(
Gizli Üye(25-29)11 ayKilolu sevmem. Normalden daha fazla terlersin kokarsın normal olarak. Zariflik yok. Paranı hızlı biriktir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHiç iğrenmem aksine öyle birini arıyorum zaten sen nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNeden mide bulandirici olsun ki hos olabilirdi tanimaya nasil bakarsn
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayKilo icinde fikirler veririm
Gizli Üye(36-45)11 ayOnce böyle denerim sonra kilo verdirip öyle denerdim
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aySevgilin var mi şu anda
Gizli Üye(25-29)11 ayŞahsım adına kaldıramam rahat rahat sıkıntı olur ama seviyorsam yapacak bişeu yok
00 Yorumla
11 ayHayir gayet guzel olur keske yaninda olsaydim Şu an
00 Yorumla
11 ay167 cm boyu için 100 kg çok fazladır. Bence erkeğin için öncelikle kilo vermelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. erkeğin için zor olabilir çünkü
02 Yorumla
Soran11 ayNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ay100 kilo bacak popo nasıl ince oluyor anlamadım
03 Yorumla
Soran11 ayBaya ince ağırlık gobek meme ve kollarım kısmında
- 11 ay
O zaman ilişki o kadar da kötü olmaz dogy ve başka pızisyonlarda güzel ve zevkli olur bence
- 11 ay
Seni görebilirmiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayMerak ettim görebilir miyim?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hakkını veriyorsan kilo önemli değil
00 YorumlaYazarsan bakarız duruma
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAksine böyle birini tercih ederim. Zevk meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayÜzgünüm ama o kişinin ben olmayacağım kesin.
00 Yorumla kilolu kadınlar genelde çok ateşli oluyor zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Seviyorsan dış görünüşünün önemi yok
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
11 ay300 kilo da olsan burdakiler sever.
00 Yorumla
11 aySeni soluksuz..
00 Yorumla85 falan okey de 100 çokmuş
00 Yorumla
11 ayDeğil daha çok seven var
00 Yorumla
11 ayYazarsan konuşuruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayTiroidine ve insülin direncine bakıldı mı?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayZevkler ve renkler tartışılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySevdiğin pozisyonlar ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aychubby deniyor buna. bayılırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet. Meme altınız çok terliyo sizin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Ben CE harika sın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayTutkun yeter ❤️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayDegil
00 Yorumla Ne verdiğine göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yo tam tersi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
11 aySakın üzülme sakın
00 Yorumla
11 aySeninde alıcın var tr de üzülme
01 YorumlaBakiyim
00 YorumlaSevisebiliyosan guzel farkı kapatabilirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySeni de seven olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen zaten kilolu beğeniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNeden öyle düşünüyorsun hiç öyle düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBazılarının en sevdiği mı üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBalina abla elbet bır gün sevısırsın üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySeninle güzel olunur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
11 ayBen sevişmem
00 Yorumla
11 ayKeske benim. olsa
00 Yorumla
11 ayPiggy misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayFarklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem