Daha Türkçe yazamayan birisi bana laf ediyorlar şaka gibi. Anlamanda problem var galiba. Kimseye aşık olmuyorum duyguları hissetmiyorum diyorum bu benim elimde olan bir şey değil. Alan memnun veren memnun iken sana düşen ne burada? Evet amacım sadece seks, çünkü seks insanın doğal ve temel bir ihtiyacıdır.
Ok yazamayan biriyim senj ilgilendirmez ve hayatın boyunca hiç mutluluk duymucksn seks seksi amaç sadece basarilalr çok düzgün insanlarla kendjn gibi olanlarla çok düzgün insanlarla bb
Senle cinsellik yaşayan kız sanki en hijyenik başkasıyla yaşamamış olacak aq salağı. Demiyorda zütüm demiyor
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
Tamam genelevlerde herkesin ilişkiye girdiği kadınlarla ilişkiye gir hastalıkları kap ondan sonra öl aptal oevladı. popon yemediği için gizliden hakaret edersin ölüsünü zktğm.
Teşekkür ederim ama bilmiyorum ya kimseye karşı bir şey hissetmiyorum. Bende duygusal anlamda sorunlar var o yüzden sevgili yapmayı ya da evlenmeyi düşünmüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmak zorunda dglsn kısmetini bekle dusgun biri mi ariyon çok esc mi esc ariyrosan devam et yapmaya ama ilerde duyrosn duxgunle evleniym bekle
Ben evlenmeyi ya da sevgili olmayı düşünmüyorum kimseye karşı bir şey hissetmiyorum. Aşık olmuyorum.
Derdin sadece seks analaisldi senden ilerisi olmaz zaten
Daha Türkçe yazamayan birisi bana laf ediyorlar şaka gibi. Anlamanda problem var galiba. Kimseye aşık olmuyorum duyguları hissetmiyorum diyorum bu benim elimde olan bir şey değil. Alan memnun veren memnun iken sana düşen ne burada? Evet amacım sadece seks, çünkü seks insanın doğal ve temel bir ihtiyacıdır.
Ediyor* klavye düzeltti.
Ok yazamayan biriyim senj ilgilendirmez ve hayatın boyunca hiç mutluluk duymucksn seks seksi amaç sadece basarilalr çok düzgün insanlarla kendjn gibi olanlarla çok düzgün insanlarla bb
Ruh hastası kimseyi sevemiyorum diyorum anlaman da sorun mu var? Aşık olamıyorum.
Seks yapmak nitetin sadece neyi sevicksn
İstesem de sevemiyorum diyorum o zaman niye sevgili oluyum diyorum anlamanda sorun varsa zorlama bence.
Tamam
Senle cinsellik yaşayan kız sanki en hijyenik başkasıyla yaşamamış olacak aq salağı. Demiyorda zütüm demiyor
Tamam genelevlerde herkesin ilişkiye girdiği kadınlarla ilişkiye gir hastalıkları kap ondan sonra öl aptal oevladı. popon yemediği için gizliden hakaret edersin ölüsünü zktğm.
Sana kızını veren amcalar yokmu
Ahahah hiç olmadı.
Sevgilin olur yaşarsın onun dışında zor
Teşekkür ederim ama bilmiyorum ya kimseye karşı bir şey hissetmiyorum. Bende duygusal anlamda sorunlar var o yüzden sevgili yapmayı ya da evlenmeyi düşünmüyorum.
O nasıl oluyor kimseye ilgi duymuyor musun
Duymuyorum öyle diğer duyguları da hissetmekten zorlanıyorum. Sevdiğim ya da hoşlandığım kimse yok
En azından bir zararın olmaz fhqjzj
Ahahshahs
Evlen
Teşekkür ederim ama evlenmeyi düşünmüyorum kimseye karşı bir şey hissetmiyorum.
Evlen
Evlenmeyi düşünmüyorum, maddi açıdan da öyle bir imkanım yok. Yine de teşekkür ederim.