Cinsel Yaşam Sevgilime "vahşi erkeğim" diyorum, sizce itici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Hayvan gibi yasiyoruz malum seyi. Ben de ona gün icerisinde de bunu söylüyorum Sevgilime "vahşi erkeğim" diyorum, sizce itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Itici evet... onun yerine davarım demen lazimdi hahahajs 2 1 Yorumla modernbey4 11 ay She venom iyidir Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay vahsi kelebek deseydin daha az tezat olurmuş 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hababam sınıfı geldi aklıma inek şabanın mektup işleri 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Nikmikyook Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Haşin erkeğim, aslan parçası ve koçum benim de diyebilirsin. Değişiklik iyidir 0 3 Yorumla imbackbitchezzz 11 ay Aslan parcasi cocuklara denen bisi degil mi :D Yorumla Nikmikyook 11 ay @imbackbitchezzz neden çocuklara özgü bi şey olsun ki? Sevdiceğime de derim ben :) Yorumla imbackbitchezzz 11 ay Iyi de Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Çok sert ve hayvanca yapıyorsunuz sanırım bence çok hoş keşke bana da böyle söyleyen olsaydı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Vahşice demek istemiştim yani Yorumla
ismail093 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 11 ay yaparken dersen etkileyici ama normal zamanda itici olma ihtimali var 0 0 Yorumla
isteGeldikGidoyoruz Takip Et Xper 3 Yaş: 36 11 ay Olur ya keşke bir hayvanım olsa sarılsam gezsek... 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir gün boğazını sıkarsa bırakmayı unutabilir 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. aksine daha tahrik eder emin ol 0 0 Yorumla
Yengeç3461 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Ne güzel hakkını veriyor demek mutlusun 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepimizin sevdiği o hitap şekli ver bu 😂 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. güzel bir tabir bence 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Tı tıın seks ritminde artış tespit edildi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle ilişkiye yakışır 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sürekli tekrarlamadığın halde değil 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Biraz 😅 1 0 Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Direkt erkeğim desen aşık edersin 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çökücü 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. saçma 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sert güzel 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. küfür dee et 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Değill 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok cıvık sözler ya 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyordur 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakediyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Itici evet... onun yerine davarım demen lazimdi hahahajs
She venom iyidir
vahsi kelebek deseydin daha az tezat olurmuş
Hababam sınıfı geldi aklıma inek şabanın mektup işleri 🤣🤣🤣
Haşin erkeğim, aslan parçası ve koçum benim de diyebilirsin. Değişiklik iyidir
Aslan parcasi cocuklara denen bisi degil mi :D
@imbackbitchezzz neden çocuklara özgü bi şey olsun ki? Sevdiceğime de derim ben :)
Iyi de
Vahsise vahşi denilir ne diyecen başka ajshs
Çok sert ve hayvanca yapıyorsunuz sanırım bence çok hoş keşke bana da böyle söyleyen olsaydı
Vahşice demek istemiştim yani
yaparken dersen etkileyici ama normal zamanda itici olma ihtimali var
Olur ya keşke bir hayvanım olsa sarılsam gezsek...
Gün içerisinde mi bir de çok cıvık
vahsi errrkegim mi şkshdk ayrılık sebebi
bir gün boğazını sıkarsa bırakmayı unutabilir
aksine daha tahrik eder emin ol
Ne güzel hakkını veriyor demek mutlusun
Hepimizin sevdiği o hitap şekli ver bu 😂
güzel bir tabir bence
İyi bence. Bana direkt “hayvansın” diyorlar
Tı tıın seks ritminde artış tespit edildi
Öyle ilişkiye yakışır
Aşırı itici benim için
Ucubem diye sev bidakine