Fazla özgürlük sonrasında pişmanlık getirebiliyor. Bu kadar sabretmişken biraz daha sabredilebilir. İhtiyacını kendin yüzeysel olarak da karşılayabilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 gü
Ben de öyleyim, bu düşüncede olan herkes öyle. Son derece normal bir durum yani, yapacak bir şey de yok maalesef. Ben her sabah bu şekilde uyanıyor sonra kendime gelince tövbe diyorum
Şu ana kadar uyguladığın methot neyse onunla devam et
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 gü
Vücudunuzu dinleyin, sağlık için yapmalısınız. İhtiyacınız var. Kafa olarak istememenizin sebebi gereksiz örf adetler. Tabularınızı yıkın artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 gü
Kendin yapmak ile biriyle yapmak arasında çok fark var düşünsene ya ikiniz de çıplak ten tene degdiginde gelen o zevk kafası muhteşem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 gü
içinde orspuluk var bence yapma yaparsan herkesle yaparsın artık bağımlı olursun evlen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 gü
Kaç yaşındasınız? Sadece istiyor musunuz yoksa ilişkiye giriyor musunuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 gü
Tamam evy hormonların anı yaşamak istiyor, pekiii birine verdin hakketen hakkını veriyor, eşin ise iyi değil onun kadar aklına sürekli o geliyor napacaksın?
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kafa olarak evlenmeden yapmak istemiyorum ama hormonlarım o anın akışına göre canım kimle isterse yapmak istiyor nasıl dururum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Fazla özgürlük sonrasında pişmanlık getirebiliyor. Bu kadar sabretmişken biraz daha sabredilebilir. İhtiyacını kendin yüzeysel olarak da karşılayabilirsin.
Ben de öyleyim, bu düşüncede olan herkes öyle.
Son derece normal bir durum yani, yapacak bir şey de yok maalesef.
Ben her sabah bu şekilde uyanıyor sonra kendime gelince tövbe diyorum
Şu ana kadar uyguladığın methot neyse onunla devam et
Vücudunuzu dinleyin, sağlık için yapmalısınız. İhtiyacınız var. Kafa olarak istememenizin sebebi gereksiz örf adetler. Tabularınızı yıkın artık
Kendin yapmak ile biriyle yapmak arasında çok fark var düşünsene ya ikiniz de çıplak ten tene degdiginde gelen o zevk kafası muhteşem
içinde orspuluk var bence yapma yaparsan herkesle yaparsın artık bağımlı olursun evlen
Kaç yaşındasınız? Sadece istiyor musunuz yoksa ilişkiye giriyor musunuz?
Tamam evy hormonların anı yaşamak istiyor, pekiii birine verdin hakketen hakkını veriyor, eşin ise iyi değil onun kadar aklına sürekli o geliyor napacaksın?
Kendin yapman bir süre sonra yetmiyor ne yazık ki
Katmakarisik duygular icinde savasiyorsun.
Evlenmezen verirsin dayanamazsin
ozgurluk degil seninki baska nşr şey
mastürbasyon ile durabilirsin
Fazla özgürlüğün sonu o*os**luktur.
Su an duruyosan yapamayacagini da biliyorsundur
Hormonlarını dinle.👍🙂
Sadece seviş ben öyle yapıyorum
Zateb evlenince hiç bişey yapamıycagız
Bu da doğru değil bence
Neden
Libido tavan mı şu an
Dur artık ya bıhtık ya bıhtık