Benim normal bir erkek arkadaşım var onunla buluşmuştum o an da bana mesaj yazmıştı naber napıyorsun diye ben de iyiyim arkadaşımla buluştum dedim kız arkadaşın mı dedi hayır erkek arkadaşım dedim bir süre mesajima dönmedi sonra bana direkt olarak şunları yazdı "bak ben seni çok kıskanıyorum seninle seviştiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum ben 4 yıllık ilişkimde bir kere olsun bu kadar etkilenmedim lütfen artık ona göre davran" dedi ben de bu mesajı okuduktan sonra dona kaldım o anın şaşırması ile şu an müsait değilim sonra konuşalım bu konuyu dedim görüldü attı sadece o günden sonra da hiçbir şey dememiş gibi normal konuşmamıza devam ettik ne ben konusunu açtım bir daha ne de o sizce dediği şeylerde ciddi miydi? yoksa sadece o anlık bir tepki mi verdi?
Fuck buddy'm beni kıskandığını söyledi normal mi?
Güncellemeler
11 ay
Güncel
Güncellemeler
10 ay
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sahiplenen fakbadi bir kadının başındaki en büyük dert olabilir... Madem sahipleniyorsun, sevgili ol, tek eşli ol, adam gibi ilişki yaşa... P.. zvenk orsp çocuğu...
Hatta o derece sahipleniyorsan evlen, g.. ötveren... Ataerkil kafalı erkek sığırlar sadece fakbadi oldukları kadınlara bile kendi malıymış gibi davranırlar. Ulan it, kadın öyle bir ilişki istese zaten fakbadi ilişkisi yaşamaz... Sen de "ayyhh fakbadim beni kıskanıyor, sahipleniyor" diye havalara girme... Adam sığır.
Çok sinir bozucu
Bitir ilişkini desem, sana musallat olur, yapışır p.. iç.
Fakbadi ilişkisinde kıskanma, sahiplenme olmaz. İlişki yataktan ibaret olur. Sosyal hayatına falan karışılmaz. Duyguların varsa, bu duyguların karşılığı da varsa ilişki başka bir şeye evrilebilir.
Yok ben bir şey hissetmiyorum ama dediğim gibi o bana birden bire böyle şeyler söyleyince kafam karıştı
Kafa karıştırmak tam da böyle yvşk erkeklerin tarzıdır zaten.
Bak, bir insan ya nettir, ya g.. öttür... Fakbadinin de, sevgilinin de net olanı lazım insana... Fakbadi olup sevgili gibi davranmak g.. ötlüktür.
Evet değişik yani hem başkası ile görüşme sadece benimle ol diyor hem de hoşlandığını açık açık söylemiyor
kullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen bencee
gerçek olabilir ama onun duygusu varsa senin yoksa bile artık siz fb değilsiniz
Acil uzaklaş yarın bir gün daha da abartmaya başlar demedi deme
hep ben s*keyim seni diyor olabilir
ulan f*ck buddy kızlar seviliyor ya şu ülkede
helal olsun erkeklere
evlenirken temiz kadın arayın ondan sonra
Erkek sığır, sevdiği için sahiplenmiş değil... Fakbadisini kendi malı olarak görüyor... Ataerkil kafalı bir p.. iç olmanın zirvesinde yani p.. zevenk.
@Banker_Bilo ya ben zaten kimse ile sevgili olmak istemediğim için böyle bir ilişki içine girdim ama şimdi bana böyle şeyler yazında üstüne üstlük de bir daha konusunu acmayinca kafam karıştı
sadece bana aç kendini diyor o zaman ama belli olmaz çok s. alaksa seviyor sanıyor da olabilir. burada f*ck budylik yapan kız için ağlayan bir s*lak vardı denk gelmediniz herhalde
en mantıklı yorum
Bende yaşadım bu durumu bazen ten uyumu etkisiyle duygu olabiliyor
Sen mi hoslandin kızdan
Evet kıskandım sorunlar falan çıktı oyleli
Niye kıskandın peki
Folow yapsana detaylı konuşalım
Ben de böyleyim. Benim birlikte olduğum kadına kimse dokunmasın istiyorum. O da çok iyi miktiğim için kimseyle görüşmüyor.
Tamamen egodan kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum
Yani egoyla alakalı bir şey değil. Bağlanıyorsun sahipleniyorsun ve senin özelin oluyor.
O zaman niye adam gibi sevgili olmak istemiyorsunuz madem öyle
Yani sevgili olmak ayrı sevişmek ayrı
Bence o an sarhoştu sanada söyleyemiyordu o an söyledi
Mantıklı biliyor musun
Mantıklı soruya 1 saat sonramı yazılır 🤣🤣
E şimdi girdim siteye
O değilde fb sana aşık olursa
Bilmiyorum
Sen bişeyler hissedymsn
Hayır
f*ck buddynle ten uymunz var mı
Var
O zaman zamanla sende aşık olrsun demedi deme
şu ana kadar kaç farklı f. b. oldu
1
güncel :))
galiba baska seyler hissediyor
Alakası yok... Kızı fiktiği için kendi malı olarak görüyor. Tipik ataerkil sığır.
@Banker_Bilo heee anladim
İlgi var ama senle evlenirsin bilemem
Sen ciddi olmasını mı istiyorsun
Hayır istemiyorum
Ndden istemiyorsun
Niye isteyeyim? Zaten sevgililik vs. İstemediğim için böyle bir ilişki tercih ettim
Eee yani sorun ne
Nasıl sorun ne? f*ck buddynin kıskanması normal mi
Nirmak bende sonraları kisjsndinn
Kekoşkooo
Fb de bu olmaz
Senden hoslanmis
Bilmiyorum ya
Hosuna gitmeid mi
Niye gitsin ki
Sana duygu besliyor
Sanmıyorum bence tamamen erkeklik gururundan dolayı
İyi mikmiş miydi