Bodycount daha önce karşı tarafın kaç kişiyle seks yaptığının toplamını gösterir..

Peki karşı tarafın cinsel geçmişi gerçekten bir ilişkide önem arz ediyor mu?
Bodycount daha önce karşı tarafın kaç kişiyle seks yaptığının toplamını gösterir..

Peki karşı tarafın cinsel geçmişi gerçekten bir ilişkide önem arz ediyor mu?
Cinsellik özel birşeydir. Sayısal bir kavram değildir benim için. Ne kendi hayatıma giren kadınları ne de onların hayatına giren erkekleri sayar veya merak ederim. Önemli olan benden önce ne yapıp yapmadığı değil benimle beraberken ne yapıp yapmadığıdır. Kendine ve karşındakine saygı bu şekilde davranmayı gerektirir.
Ben bekaretimi karıma saklıyorum o yüzden önemli birbirimizin ilki olalım istiyorum
Cevap verecek kitlenin ağır incel tayfa olması üzüyor:((
Cevap
19Cevap
Ben benimle olan ilişkisine samimiyetine bakarım gadası
Geçmişinde kimin ne yasadigi beni ilgilendirmez ama burada onunla yattım bununla yattım diye hava atan bazı erkekler konu evlilik olunca namuslu el değmemiş kadın aramasida çok komik doğrusu
Geçmişi önemli değil, takılıp da kafayı yiyecek değilim ama gelip şunla bunu, şunu yaptım derse ortada hiç bir şey kalmaz
Sormam. Yaşamıştır mutlaka. Takılıp kalmak sadece bana zarar verir. Geçmişine göre sevmiyoruz, kendisini seviyoruz.
Önemli değil ama pozitif tecrübeler yaşadıysa tabii ki etkileşim ve karşılıklı seksüel uyum daha üst seviyede oluyor.
Merak etmem... Önemsiz... Bir kadın, benden önce yaşadıkları ile bana karşı sorumlu olmamalı...
Benim için onemli daha önce yaşamışsa sorun ederdim.
Önemlidir tabi yani önüne gelenle birlikte olmuş bir insanla ne işim olur.
Valla Rida senin katsayının yüksek olduğu kesin alınma da
Bir gun herkes birinin eskisiyle evlenecek bunu bildin ne oldu bos ver takilma
Cidden sayı tutan var mı acaba. 🤔 Neticede hatırda kalan ya da yanında olan önemlidir.
Evet onemlidir, zaten enerji farkindan anliyorsun. Cok fazla seks yapan kendinin dusuk enerjisi dusuk bir cekimi oluyor. Ten uyumu olmuyor. Ne kadar bakire ve bakireligine yakinsa enerjisi ruhu güzel oluyor
Evet tek bu sebepten reddettiğim birkaç kişi oldu.
Kendi adıma önemli evet. Neyse...
nerde bu sayaç tam olarak
Ben evliyken dahi yaşayabilir
Nisbeten önemlidir evet.
Önem arz ediyor
Kıaaca cinsel geçmiş denemez mi
Evet bence önemlidir.
önüne gelenle yatanla işim olmaz
bence önemli değil
Elde var sıffır
Önemli olabilir
Eder