22 yaşında maalesef vajinam karardı. İç dudaklarda da kara değil ama koyuluk var içine göre sadece içi pembe. Kötü mü böyle bir vajina çok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır renk önemli değil, sen vajina temizliğine önem ver yeterli, benim şu anki sevgilim geçen hafta Labioplasti operasyonu yaptırdı oda dudak yapısından memnun değildi, ben sorun etmiyordum ama olucam dedi, memnun şu an ağrıları geçti sayılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayBir çok kadında var eğer maddi durumum iyise herşeyi yaptırabilirisin renk açtırma daraltma prenses dudak vs eşin rahatsız olucak olursa ki sanmıyorum seni. Bununla küçük görürse parası varsa yaptırsın yoksa sende parasızlığıyla küçük görürsün
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)11 aySacmalama yaa normal dogal bir durum ki sen benimkini gordun mu acaba belki seninkinden karadir ama ben takmiyorum artik gerek yok cunku yani bunun kadar dogal bir sey yok neden kotu olsun. Ici zaten pembe olur canim orasi insanin eti olmus oluyor nasil agzimizin ici de pembe kirmizimsi oluyor oyle dusun
04 Yorumla
Soran11 ayHaklısın da böyle diyince anormal bir durummuş gibi bakıyorlar yaşım da genç olunca bir de, kızlar genelde kararma olmadığını söylüyorlar kendilerinde o yüzden takıyorum
Cevap sahibi11 ayNasil diyince. Askim bunun bir kusur anormal bir durum oldugunu kim soyledi sana, yani kimden duyuyorsunuz ki boyle seyleri, degil ki. Zamanla olabiliyor nasil insan yaslandikca yuzunde kirisiklar olusuyor mesela o da mi bir kusur o zaman hani bu da oyle zamanla vajinamiz ozel bolgelerimiz hem havasiz ve kapali bir bolge oldugu icin nemli bide hani zamanla olabiliyor bu tamamen normal bir durum ne kadar kotu olabilir ki bu kadar takacak kadar
Soran11 ayEvliliğimde falan sorun olur diye dert ediyorum burada soruyorlar ya eşimi beğenmiyorum falan diye evlenirsem gelip burada beni kötülemesini istemiyorum
Cevap sahibi11 ayyahu sanki evlenirken ac vajinana bakacam ne renk sekli semali nasil ona gore evlenecem mi diyor insan bunun icin de bosanacaksa gercekten bosansin durmasin lutfen dunyada bir ilk olur artik
11 ayO an neyin ne renkte olduğu önemli değil inan. O an zevk sırasında insanların böyle ufak detaya takılmaz inan bana
00 YorumlaÖzel bölgedeki deri hassastır. Bu sadece sizde değil erkeklerde de olur
02 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız da kendinde hiç yokmuş gibi tepkiler veriyor insanlar çok azınlıkta mı var ya da olması çok mu kötü diye düşünüp canım sıkılıyor sonra
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orayı nemden uzak tut pamuklu giy evde kilot giyme havalandırma naylon kilot gime
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayHiç kafana takma sorun değil senin elinde olan bişey değil sonuçta doğal yapısı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayOlabilir erkeklerde de oluyor. Genelde terlemeden dolayı olabiliyor sık sık yıkamak gerekiyor. Bir de çok mastürbasyon yapıyorsanız terleme artabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
11 ayTen rengi insanin belli cok mu kotu duruyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPeki dış dudakları etli dolgun mu yoksa normal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKötü tabi bn bile iyy diyorum soruyu okuyunca erkek napsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay3-5 aptalın kötü demesine aldanma hiç sorun olmaz emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBir doktor tavsiyesi olarak söylüyorum çok fazla oynuyorsun çok fazla sürtüyorsun
00 YorumlaJilet yapıypr böyle şeyler
22 Yorumla
Soran11 ayJilet kullanmadım ama dış dudaklar tüy dökücü kreme geçtikten sonra karardı bıraktım sonra kullanmayı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayYalamaktan kaçabilirler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Hsyır be doğal çok tatlı
00 YorumlaÇok fazla mı mastürbasyon yapıyorsun
00 Yorumla
11 ayKötü yazık olmus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
11 ayHayır değil dert etme hiç.
00 Yorumla Tedavisi var ve basit niye sıkıntı yapıyorsun ki
00 Yorumla
11 ayKötü evet sen onu bir iç dış yıkamaya ver
00 YorumlaEvleneceğin adam sorun etmezse sıkıntı yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBoşuna dert ettiğin şeye bak
08 Yorumla
Soran11 ayİyi de burada falan çok diyorlar eşini kötüleyenler beğenmiyorum sevmiyorum diyenler falan çok var evlenirsem burada gelip saçma sapan beni köyükemesi istemiyorum kızlar da genelde kararma olmadığını söylüyorlar kendilerinde
Cevap sahibi11 aySana vajinan kararmış diyen kişinin peniside pembe ve 20 cm olmalı hakkı yok yani öyle demeye
Soran11 ayKararma çoğu kızda yok ama galiba
Cevap sahibi11 ayÇoğunda var istek önemli istekli bir kizmisin
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayOf of
Soran11 aySöyleyince insanlar şaşırıyor kimsede olamazmış ya da anormal bir şeymiş gibi yaklaşıyor daha önce 30 yaşında beyaz tenli bi kadın kararmasının olmadığını söylemişti daha çok moralim bozuldu ben de o kadar beyazım ama kararma var bende üstelik daha gencim😞
Cevap sahibi11 ayKonuşmak istermisin konuşuruz bunu biraz
Gizli Üye(25-29)11 ayAğda ile mi alıyorsun jilet ile mi
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOrada mısın
11 ayNormal zaten olur
02 Yorumla
Soran11 ayHerkesin de kararmaz bence ya beyaz tenli olmama rağmen ten rengimle bayağı bi fark var o bölgemde
- 11 ay
Olur böyle şeyler normaldir işlevi kaybolmasın yeter 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıkı mı
02 Yorumla
Soran11 ayEvet sarkma falan yok şekli düzgün
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Beyazlatıcı ilac var
00 Yorumla
11 ayBu kafayla daha çok erkeğe yaranmaya çalışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
11 ayYooo değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKömür gibiyse kötü
04 Yorumla
Soran11 ayKömür gibi değil ama yine de bir kahverengilik koyuluk var
Cevap sahibi11 aySarkma falan var mı?
Soran11 ayYok
Cevap sahibi11 ayRengi nasıl bir tonda çok kahverengiyse kötü bir görüntü
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKötü tabi
00 Yorumla