Cinsel Yaşam Genital bölgemin koktuğunu nasıl anlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güzel kokmasını istiyorum bu gece çok karpuz kavun yoğurt su vs yedim içtim Güncellemeler11 ay Soruma cevp verin başka konulara giren yazmasın Güncellemeler11 ay Nasıl güzel koktuğunu anlicam diyorum Genital bölgemin koktuğunu nasıl anlarım? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 11 ay Orayı temizle yarında duş al iyice yıka, parfüm sık. 2 14 Yorumla Soran 11 ay Parfüm zararlı değilmi? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bir şey olmaz azcık sık ama duş alıp yıkayıp gitmeyi unutma oranın kıllarını da al. Yorumla Soran 11 ay Alıcam da yarın parfüm zararlı ya kötü kokar bence Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ben sıktım güzel kokmuştu Yorumla Soran 11 ay Tamam o zaman Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ama çok sıkma kiloda sık arasından azcık sık Yorumla Soran 11 ay Geceden sıksam olur mu ama giymicemmsınraki güb giycem Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz buluşmadan önce duş alıp kilodun üstüne sık Yorumla Cevap sahibi 11 ay Buluşmadan bir kaç saat önce Yorumla Soran 11 ay Tamam askım öpüyorum amîndan Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bays Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sakın içine sıkma kiloda sık Yorumla Soran 11 ay Tamma askım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ee noldu koktu mu Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Ananas diyolaaaa ama bir günde olacak şey mi 0 7 Yorumla Soran 11 ay Nasıl yani Yorumla Sitsili 11 ay Yarına yetişmez diyorum. Bir hafta önceden başlaman lazımdı. Ama sorun yapmaz heralde. Sadece tüy vs olmasin Yorumla Soran 11 ay Yarın akşam ama ve ben 1 haftadır karpuz kavun vs yiyorum Yorumla Soran 11 ay Temizliyorum bakımı yaptım Yorumla Sitsili 11 ay E tamam sana kalan pozisyon öğrenmek simdi. Yorumla Soran 11 ay Pozisyonu boş ver şu an amcîğımın güzel koktuğunu nasıl anlarım soru bu Yorumla Sitsili 11 ay Elini gezdir az sulan kokla iste yaa neyini kurcaliyorsun Yorumla
Tanjuicds Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 11 ay Yanık lastik gibi kokuyor kokusu buraya geldi sabır diliyorum yalayacak kişiye 0 1 Yorumla Soran 11 ay Nasıl anladın a m delisi ayrıca mis gibi kokuyor kes😀😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay hahaha ya sırf yalatmadan önce böyle düşünen kızlara denk gelmeyi özlemişim, bitanesi var kıllarımı kesmedim üşendim böyle yala diyordu bana, yol verdim 0 6 Yorumla Soran 11 ay İyi yaptın öyle olur mu ayıp be Yorumla Cevap sahibi 11 ay zorla kestirdim bir kere, ben demesem buluşmadan önce duşa bile girmiyor, ben lazere gidiyorum sen düşün artık Yorumla Soran 11 ay Öyle kızlardan mikropta bulaşır aman dikkat Yorumla Cevap sahibi 11 ay Zaten bidaki sefere ben yalamıcam sadece sen yalıcan dedim ama henüz buluşmadık, ya ben oral yapmayı çok seven biriyim ama beni oraldan soğuttu... Yorumla Soran 11 ay Ayrıl başka kızla ol sen seviyorsun sanırım kızı duygusal olarak Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayır duygusal olarak sevmiyorum, başka kızla ol demesi kolay da kız bulması zor işte Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Az evvel yıka veya duş,Sonrası biraz hoş parfüm vb 0 0 Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Biraz oyna, elinle sonra kokla. Kokusundan anlarsin işte. Beyaz tenliysen + esmersen ve sismansan gecmis olsun zaten 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buluşmadan önce yıkan. 0 4 Yorumla u DedektifMinnie 11 ay Elini daldır oraya, sonra burnuna götür kokla. Daha başka şekilde anlayamazsın. Yorumla Soran 11 ay Ee kokusu burnuma kötü gelmezse sonuçta benim kokum ama karşıdaki kişi kötü bulursa nasıl olcak Yorumla u DedektifMinnie 11 ay Kötü kokuyu ayırt edebileceğini düşünüyorum. Yorumla Soran 11 ay Tamamdırr Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. özel bölgeler için parfümler mevcut 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet güzel kokar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sen alamazsın kokuyu başkası hisseder 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Eğil iyice üstüne bak bakim :D elini temas ettir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay İsirip kopartsa keşke 0 2 Yorumla Soran 11 ay Keşke Yorumla Cevap sahibi 11 ay Agzindaki eti de yüzüne tükürse Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Midem kalktı ag 0 1 Yorumla Soran 11 ay Neden? Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Ananas yeseydin 0 1 Yorumla Soran 11 ay Ben diyroum ki nasıl anlarım koktuğunu verdiğin cevaba bak Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Bal sür 0 2 Yorumla Soran 11 ay Lajdjsjs Yorumla Dudu_Bubu 11 ay Sabaha kadar ancak tatlanır😁 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İşe yaradı mı peki 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kivi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ananas ye. 0 0 Yorumla
MücahiT_1000 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 11 ay Once gayet suyla Yika kurut yeterlidir 0 1 Yorumla MücahiT_1000 11 ay Kac yasindasin Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Yıka temiz le git 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ananas iç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Orayı temizle yarında duş al iyice yıka, parfüm sık.
Parfüm zararlı değilmi?
Bir şey olmaz azcık sık ama duş alıp yıkayıp gitmeyi unutma oranın kıllarını da al.
Alıcam da yarın parfüm zararlı ya kötü kokar bence
Ben sıktım güzel kokmuştu
Tamam o zaman
Ama çok sıkma kiloda sık arasından azcık sık
Geceden sıksam olur mu ama giymicemmsınraki güb giycem
Olmaz buluşmadan önce duş alıp kilodun üstüne sık
Buluşmadan bir kaç saat önce
Tamam askım öpüyorum amîndan
Bays
Sakın içine sıkma kiloda sık
Tamma askım
Ee noldu koktu mu
Ananas diyolaaaa ama bir günde olacak şey mi
Nasıl yani
Yarına yetişmez diyorum. Bir hafta önceden başlaman lazımdı. Ama sorun yapmaz heralde. Sadece tüy vs olmasin
Yarın akşam ama ve ben 1 haftadır karpuz kavun vs yiyorum
Temizliyorum bakımı yaptım
E tamam sana kalan pozisyon öğrenmek simdi.
Pozisyonu boş ver şu an amcîğımın güzel koktuğunu nasıl anlarım soru bu
Elini gezdir az sulan kokla iste yaa neyini kurcaliyorsun
Yanık lastik gibi kokuyor kokusu buraya geldi sabır diliyorum yalayacak kişiye
Nasıl anladın a m delisi ayrıca mis gibi kokuyor kes😀😀
hahaha ya sırf yalatmadan önce böyle düşünen kızlara denk gelmeyi özlemişim, bitanesi var kıllarımı kesmedim üşendim böyle yala diyordu bana, yol verdim
İyi yaptın öyle olur mu ayıp be
zorla kestirdim bir kere, ben demesem buluşmadan önce duşa bile girmiyor, ben lazere gidiyorum sen düşün artık
Öyle kızlardan mikropta bulaşır aman dikkat
Zaten bidaki sefere ben yalamıcam sadece sen yalıcan dedim ama henüz buluşmadık, ya ben oral yapmayı çok seven biriyim ama beni oraldan soğuttu...
Ayrıl başka kızla ol sen seviyorsun sanırım kızı duygusal olarak
Hayır duygusal olarak sevmiyorum, başka kızla ol demesi kolay da kız bulması zor işte
Az evvel yıka veya duş,
Sonrası biraz hoş parfüm vb
Biraz oyna, elinle sonra kokla. Kokusundan anlarsin işte. Beyaz tenliysen + esmersen ve sismansan gecmis olsun zaten
Buluşmadan önce yıkan.
Elini daldır oraya, sonra burnuna götür kokla. Daha başka şekilde anlayamazsın.
Ee kokusu burnuma kötü gelmezse sonuçta benim kokum ama karşıdaki kişi kötü bulursa nasıl olcak
Kötü kokuyu ayırt edebileceğini düşünüyorum.
Tamamdırr
özel bölgeler için parfümler mevcut
Evet güzel kokar
Sen alamazsın kokuyu başkası hisseder
Hava aldır açık olsun kokmaz
Eğil iyice üstüne bak bakim :D elini temas ettir.
İsirip kopartsa keşke
Keşke
Agzindaki eti de yüzüne tükürse
Saat kaçta olacak merak ettim
Göbek yaptın yani😂😂😂
Afferim nol bol meyve tüket vede biraz yıka
Midem kalktı ag
Neden?
Ananas yeseydin
Ben diyroum ki nasıl anlarım koktuğunu verdiğin cevaba bak
Bal sür
Lajdjsjs