Cinsel Yaşam Evlilikte fanteziler olmalı mı, monotonluğu bitirmek için? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Monotonlasmayı bitirmek için neler yapılabilir? Evlilikte fanteziler olmalı mı, monotonluğu bitirmek için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Her ilişki monotonluğa mahkûmdur monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalı! 0 0 Yorumla
Denizli_Plus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Şimdi sevgili / fb de var fantezilerim. Ama bir kısmı evlilikte olmaz. 1 0 Yorumla
Yengeç3461 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Olması gerekir yoksa rutine döner hoş olmuyor istek azalıyor 0 0 Yorumla
anadecrister Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 11 ay Farklı pozisyonlar mekanlar deneyin , ve hafiften bdsm girebilirsiniz çok abartmayın... 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yoksa zaten başka şeyler olur O yüzden fanteziler olmalı 0 0 Yorumla
Terapistttt Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 98% 11 ay Surekli Beklenmedik Bi Anda Şakalaşılmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Haramla başlayan bir evlilikten mutluluk beklemeyin Allah yaşatmıyor evlenene kadar bekleyin o tür evlilikler daha uzun sürüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Yapan bir çok çift gördüm Ama sınırı ne kadar olmalı ne tür fanteziler olmalı buda çiftlere kalıyorMisal ne tarz fanteziler seversin sen 0 0 Yorumla
Ecemdemirci16 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Ben evli olsam fantezi olsun isterim renk katar bence evliliğe 4 1 Yorumla proboyman 10 ay Ecem İzmir'densin Aaaa. Yorumla
roketatar321 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay evli değilim ama evlenince olmasını isterdim 4 2 Yorumla Soran 11 ay Bakar mısınız Yorumla Soran 11 ay orada misnz Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Ben sirf fantezi olsun diye turbanli biriyle evlendim sonra bosandik tabi. Golden showr'a kadar gitti bizde ahah 0 0 Yorumla
zarganazorba Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay Evliliğe fantezi katan güzel kardeşim var araya tek erkek alan lar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Olmalı bence evlensem hep yapardım 5 1 Yorumla erk424 11 ay Sanal peki Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesela en uç örnek 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Olmalı sanırım. 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlimisin 1 0 Yorumla
Yalandanprenses Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Olmalı muhakkak 1 1 Yorumla mustafaram 11 ay Aynen öyle evlimisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalı!
Şimdi sevgili / fb de var fantezilerim. Ama bir kısmı evlilikte olmaz.
Olması gerekir yoksa rutine döner hoş olmuyor istek azalıyor
Farklı pozisyonlar mekanlar deneyin , ve hafiften bdsm girebilirsiniz çok abartmayın...
Yoksa zaten başka şeyler olur O yüzden fanteziler olmalı
Surekli Beklenmedik Bi Anda Şakalaşılmalı
Hım Sınırlarınız var mı 🤔🤔
Haramla başlayan bir evlilikten mutluluk beklemeyin Allah yaşatmıyor evlenene kadar bekleyin o tür evlilikler daha uzun sürüyor
Yapan bir çok çift gördüm
Ama sınırı ne kadar olmalı ne tür fanteziler olmalı buda çiftlere kalıyor
Misal ne tarz fanteziler seversin sen
Ben evli olsam fantezi olsun isterim renk katar bence evliliğe
Ecem İzmir'densin Aaaa.
Sürekli fanteziler de monotonlaştırabiliyor
evli değilim ama evlenince olmasını isterdim
Bakar mısınız
orada misnz
Ben sirf fantezi olsun diye turbanli biriyle evlendim sonra bosandik tabi. Golden showr'a kadar gitti bizde ahah
Evliliğe fantezi katan güzel kardeşim var araya tek erkek alan lar
Olmalı bence evlensem hep yapardım
Sanal peki
Aynı karı bıktırır patates gibi hergün
Mesela en uç örnek
Olmalı sanırım.
Evlimisin
Üçüncü düşünülebilir
Prangalara vur kırbaçla kanka 😎😎
Olmalı muhakkak
Aynen öyle evlimisin
Olmalı