Cinsel Yaşam Soft seven erkek var mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 normalde hard severim de bu aralar soft istiyorum Soft seven erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aslında soft'tan başlanıp da hayatta geçiş yapılmalı o an 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben varım mesela hard swvenle hard soft sevenle soft en sevdiğim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde soft başlarım ama gittikçe sertleşir partnerin istediği kıvamda yapmayı severim 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. soft arada dinlendiriyor tam hissiyat verir 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Hard severim ama bir yandan da küçük dokunuşlar LA romantik bir seks te severim 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Bazen öyle Bi istek oluyor daha mı harika oluyor ne 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Başlangıç soft bitiş Hard olmalı tüm duyguları yaşamalı 0 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 11 ay ben genelde soft ile başlayıp sonra hareretli şekilde harda geçerim 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Soft güzel olmuyor ya yavaş başlayıp sert olacak 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 11 ay Soft sevmem olacaksa sert seks olmali 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Sevde nasıl istersen öyle 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partnerimin tercihine göre şekil alırım 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soft sevişme olacak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Softan harda en guei bence. 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Israrla soft seviyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben softçuyum galiba ya hard bilmiyorum fazla hard 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bayılırım 0 0 Yorumla
İzmirolgun35 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 11 ay Şehir? 0 2 Yorumla Soran 11 ay napcan gelcen mi a Yorumla İzmirolgun35 11 ay Uyusursak olablr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aslında soft'tan başlanıp da hayatta geçiş yapılmalı o an
Ben varım mesela hard swvenle hard soft sevenle soft en sevdiğim
Genelde soft başlarım ama gittikçe sertleşir partnerin istediği kıvamda yapmayı severim
soft arada dinlendiriyor tam hissiyat verir
Hard severim ama bir yandan da küçük dokunuşlar LA romantik bir seks te severim
Bazen öyle Bi istek oluyor daha mı harika oluyor ne
Başlangıç soft bitiş Hard olmalı tüm duyguları yaşamalı
ben genelde soft ile başlayıp sonra hareretli şekilde harda geçerim
Soft yapmak daha zordur her erkek yapamaz hardi herkes yapar
Yavaş yavaş hissede hissede her milimini almak istiyorsun
Sevmirem, seks sert olar Aybala, soft besi eee qoca kişiler kimi
Soft güzel olmuyor ya yavaş başlayıp sert olacak
Soft sevmem olacaksa sert seks olmali
Sevde nasıl istersen öyle
Partnerimin tercihine göre şekil alırım