Evet, olabilir. Herkes için geçerli olmasa da bazı insanlar için seks, duygusal bağ olmadan da yaşanabilir. Ama aşk varsa, çoğu zaman daha derin ve anlamlı olur.🌸

Evet, olabilir. Herkes için geçerli olmasa da bazı insanlar için seks, duygusal bağ olmadan da yaşanabilir. Ama aşk varsa, çoğu zaman daha derin ve anlamlı olur.🌸

Artık seksin adı aşk olduğu için seks yapan kendini aşık sanıyor aşk imkansızı sever aşkın olduğu yerde seks olmaz efsaneler kavuşamayan aşıkları anlatır her gece düzenli seks yapanları değil😂
Bizim toplumumuzda bir yanlış algı var. Duygusuz seks olmaz diyorlar, bu söze katılıyorum ama "Duygu=Aşk" gibi bir algı var ve buna katılmıyorum. Güven bir duygudur, arzu bir duygudur, ilgi bir duygudur, çekim bir duygudur, şehvet bir duygudur, aşk da bir duygudur. Güven, arzu, ilgi, çekim ve şehvet duygularından biri veya birkaçı varsa seks yapmak için gerekli duygusal zemin var demektir. Aşkla yapılan seks elbette çok değerlidir ama seks yapmak için aşk olmazsa olmaz ön şart değildir bence.
Benim için olması mümkün değil, ben sadece sevdiğim adamı arzularım , onunla birlikte olmak isterim , içinde duygu olmayan her türlü ilişkiye karşıyım
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim balım❤
Aşk değil de duygusuz seks olmaz
Cevap
57Cevap
Bana göre aşk yoksa seks yok.
Hoşlanmayı alıp herkes çevirip çevirip sarma haline getirebilir
Aşk yoksa çekim hissetmem
Engebeli de olur, aşk olsun da
Merhaba,
Aşık olsamda karşıyım, haramdan uzak helale yakın olmalı!
Helal olsun
EyvAllah 🌸
Olur ama çoğu kişi "beni aşk olarak değil cinsel için kullanıyor" düşüncesine girer. Kimisi öteki insan olarak kendi rızasıyla yapmayı tercih ederler.
Açıklama bende katılıyorum.
Olur olmasa tek gecelik ilişki diye bir şey olmazdı
Olmaz tabii ki. Ruhunu beslemeyen biri nasıl fizyolojik ihtiyacını beslesin?
Bnce olur
aşk yoksa da seks baya baya olur. ama beğeni şart.. nefes alsın yeter diyenler kendierine saygısızlık yapmış olur. beğenilen bir partnerle hayli hayli olur güzel de olur.
bana göre bu beraber olma durumu günümüzde çok yanlış şekilde kullanılıyor bu yaşanan şey iki aşık insanın arasında olmalı birbirlerini sevdiklerini için etkilendikleri için olmalı ortada ciddi bişey olduğu için olmalı ama öbür türlü onun burası güzelmiş şurası güzelmiş işte gördüm eridim vs olunca iş asktan çıkıyor sadece cinsel dürtüler devreye giriyo bu da beraber olmanın anlamını azaltıyor
Bal gibi olur. Her kadınının ayrı güzelliği fiziği ve ruhu, davranışı var. Fiziksel olarak %70'i az çok tahrik edici zaten.
Kadınlarda bir saplantı var, sevişmem için aşık olmam gerek falan diyor ama son 15 senedir bu yönde epey gelişme var kadınlarda. Hatta f*b terimini icad ettiler. Bu olmazda olmaz diyenler bir kere denese çok zevk alacak halbuki. Kendisi bile şaşıracak. Cinsellikle aşk farklı şeyler aslında. Hiç tipim değil dediğin biriyle seviş ya da nefret ettiğin biriyle seviş daha fazla zevk bile alırsın. Zaten libido çok tavansa hiç bir şeyi önemsemez hale gelirsin. Çünkü daha ziyade ihtiyaç cinsellik.
Evlilerin çoğunda bir kaç sene sonra aşk kalmıyor hatta nefret başlangıcı oluyor. Boşanmak da kolay değil hele çocuk varsa öyle öyle sürüyor gidiyor ama bir güzel de sevişiyorlar. Zaten evliler ne zaman şiddetli tartışıp üzerine sevişip barışıyorlar kısa süre de olsa. En çok zevki de o esna da alıyorlar. KS'nin en eski üyelerindenim bu 5. profil falan bu da eski zaten. Bu soru çıkca soruldu. Çok şey söylenebilir bu konuda. Eski cevaplarımda başka şeyler de yazmışımdur muhtemelen.
Kısaca kimse rahip, rahibe değil. Aşk olmadanı tercih etmiyor olabilirsin ama aşık olduğum harici kimseye en ufak cinsel çekimim olmaz. Sevişirsem de zevk almam diye yalan söylemesin.
Asıl öyle olur ben sevdiğim kadını sıkmeye kiyamam sekste daha çok orspu ruhlu kşr kızlar hoşuma gidiyor sevdiğime karşı da öyle düşünemem
Olur... Seks yapmak için gereken şey karşılıklı cinsel arzudur, romantik duygular değil.
Aşk biter seks devam edeceği için aşk bence kalıcı değil haz ve tutku kalıcıdır
Yani evlilerin çoğunda bir kaç sene sonra aşk kalmıyor ama bir güzel sevişiyorlarda. Çünkü ihtiyaç.
Olur ama yavan olur. Severek yapılan seksler daha etkileyicidir
Kızlarda biraz daha zor ama erkeklerde bal gibi oluyor
olur olur olurrrr yeri ortamı duruma göre değişir ama olsun bea
Benim için olmaz çünkü ben öyle daha çekici ve daha tutkulu buluyor um
Ben buna farklı bir isim takıyorum toplumun kullandığı bir şey ama söylemiyorum anladın sen
Ben sadece arkadaşlarım ile birlikte olurum 😍😍
Yani hayvansı çiftleşme gibi bir şey f. hişe o çocuğu 🆚
Cok rahat cok da guzel olur. Tek gecelik iliskiler en guzel ornek
Önce beynimle, kalbimle, ruhumla bağ kurabilirse o zaman tensel bağ gerçekleşebilir
Elbette ki olur... hatta arada hiçbir ilişki yok
Olur
Ama sonradan kadın âşık oldum derse bku çıkar
Olmaz olmaz sonra kendinixi çok değersiz hissediyorsunux
Aşk olmadan da olur. Ama kadınlar için genelde aşk olmadan seks olmaz. Ama erkek için durum farklı, aşık olmasada biriyle birlikte olabilir.
Kendimden biliyorum,
Aşk olmadan yapılan seks kullanmak gibi bir şey bu çok çirkin sevgi de olmalı seks de
Duygusal bağ olmadan seks yapmam ya...
Olut ama
Hayır olmaz olmamalı ve eş ile helalinden olmalı..
Hayır olmaz çünkü duygusal bağ yok.
Onun adı paralı seks zaten
Duygusal bağ yoksa bir anlamı yok.
Detaya katılıyorum
🙏🏼🌸
Aşk yoksa daha ateşli oluyor
Kesinlikle aşk varsa daha anlamlı olur ama aşk olmadan da son derece tutku dolu olabiliyor
En zevklisi aşk varken yapılanı bu çok net
olmaz olmamalı çekirge
Hahaha fenomen oldum nerede tebrik
maşallah çekirgeme
Teşekkürler
He olur eskortlar boşuna mı var
Gir çık olur tatsız
Olurda zevki bir tık az olur
Olur maalesef
Ask diye biseu yok ki
Evet aynen benim gibi.
Olmaz olsada oda saman gibi olur
Olur güzel de olur
Oşmaz
Olmaz
Aşksız daha zevkli bence
asik olursam 5 posta asik degilsem maks 2 .
Olur ama bir taraf eksik kalır
Olur olur
Olabilir neden olmasın
Olur
olur tabi
Olur hemde çok güzel olur
Sarhoş olmam lazım
Olmaz. Yaşanmamalı
Olurr
neden olsun ki hemde nasıl
Olmaz
Olabilir belki.