Ben kendiliğinden değil de dokunarak sertlesiyorum uzun süredir.
Doktora gittim sabah sertliği olmuyor diye kan değerlerime falan da baktı ama kan degerlerim normal.
Aşırı stresli bir hayatım yok, 30 yaşındayım. Bu yaşa göre normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kendiliğinden değil de dokunarak sertlesiyorum uzun süredir.
Doktora gittim sabah sertliği olmuyor diye kan değerlerime falan da baktı ama kan degerlerim normal.
Aşırı stresli bir hayatım yok, 30 yaşındayım. Bu yaşa göre normal mi
Sabah sertliği olmuyor ise bir şeyler yanlıştır. Stres, beslenme düzeni, kilo faktörü vs vs. bunlardan birinde ters bir şey var ise sabah sertliğini etkiler. Sabah sertliği erkekte sağlık belirtisidir, burada konuşanlar gibi süper seks gücü belirtisi değildir.
Doktorların bazıları normal olduğunu söylüyor. Gittiğim doktor da kafan orada olduğu için "sertlik olmayacak" diye düşündüğün için de olmuyor dedi.
Ben biraz travmatik biriyim, bazen yaptığım davranışlar normal miydi değil miydi doğru muydu yanlış mı diye uzun uzun düşündüğüm oluyor. Mizah dergileri falan okuyup zihnimi dağıtmaya çalışıyorum belki o yüzdendir
Tabii bunun da etkisi vardır ama bu da dediğime geliyor sonuç olarak.
Doğrudur, ne yapayim ne önerirsin? Ben mesela gece kulübüne falan girmeye biraz korkuyorum, ordaki kızlarla seks daha rahat olur ama o içkili ortamda başım belaya girer ölürüm diye bir endişem oluyor mesela. Sen ne düşünüyorsun
O tarz ortamlara ben de hiç gitmem. Daha farklı sosyalleşebileceğin ortamları da deneyebilirsin.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Düzenli beslenme ile ilgili ne önerirsin? internettekiler karışık geliyor bana, tecrüben varsa dinlerim
Sağlıklı beslen, biraz kardiyovasküler spor yap, çoğunuk olarak da ağırlık antrenmanı çalış vücudun tamamen değişecek. Kendine güvenin de gelecek, mutluluk hormonları da salgılayacaksın ve en önelisi de düzenli şekilde bu dediğimi yaparsan 2 hafta içinde hem sertleşme kaliten artacak hem de sabah ereksiyonların başlayacak. Tecrübeyle söylüyorum bunları
Cevap
4Cevap
Cisim geldiginde tutmadan yapman lazım senin de işin zor. Bizde derdimiz var sanıyoruz🤣
Cisle ne alakası var.
niye normal olmasin arkadas
Her sabah olmaz ki zaten
Bazen oluyor bazen olmuyor ben de anlamıyorum. Uykudan kalktığım bazı zamanlar oluyor. Mastta sertlik oluyor ama ben de anlamıyorum, sadece dokunmadan olmuyor çoğu zaman
Normal bence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?