Eşim temas sevmiyor imdat 🤦🏻♀️ . Yani ilişki olsun ona okey ama uzun uzun sevişmek öpüşmek koklaşmak sarılmak ne biliyim belki bazen kolunu okşamak saçıyla oynamak , bunlar asla yaptığı şeyler değil. E temas kısmı olmayınca da ilişki oldu bittiye geliyor ben bişey anlamıyorum... Karakteri mi böyle. Beni mi sevmiyor. Değişir mi değişme ihtimali varsa nasıl değiştiririm. Fikirleriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayYok, tamamen sıradanlaşmış ilişki ve bencillikten. Seni ruhen mutlu etme gibi bir derdi yok çünkü. Kadının istek ve beklentilerini bilmeyen bir erkek profili daha. Değişmez, çok bir beklenti içine girme. Çünkü o alacağını alıyor.
13 Yorumla
Soran11 ayÜzücü bir şekilde o kadar doğru ki yazdıklarınız. İçime dokundu
Cevap sahibi11 ayÖzür dilerim. Ama ne yazık ki bu duruma düşürülmüş olan ilk kadın sen değilsin, son da olmayacaksın. Kadınının değerini bilip mutluluğunu önemseyen erkekler çok çok azınlıkta kaldı artık.
Soran11 aySanki biraz da cepte olma durumundan ne dersin hocam. Başka kadın olsa , nşkahlı karısı değil de. Yine yürlü değişik çabalara girer ama. Kadın nasılsa cepte. Nikah var. Çocuk var. Gidemez bir yere.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayKlâsik sonuç odaklı türk toplum yapısının ürünü olan bir erkek. Değişmesi pek mümkün değil. Bir kadının o süreçten daha çok zevk aldığını gün içinde anlık ufak dokunuşlarin kadının ruhunu okşadıgini bilmez. Ve bu sevgi tutku karışımı dokunuşlar olmayınca da kadın o huzuru hissedemez.
00 Yorumla
Yani temas neden sevmiyor anlamıyorum teması sevmeyen insan yoktur oldu bitti ilişki bence genel bşr sorun karşındaki vücudu tanımadan ilişki kuruluyor sevgi değilde tutku yok genelde
06 Yorumla
Soran11 ayGerçekten ben de anlamıyorum yani bide ben de severim hani. İsterim masaj yapayım bana masaj yapsın keyifli vakit geçirelim 🤦🏻♀️
Soran11 ayHep böyleydi 🤦🏻♀️ başlarda ben kendi kendime onu değiştirebileceğimi sanıyordum. Ben yaparsam o da yapar falan. Ama adam sanki rahatsız oluyordu temas halinde. Ben de bıraktım günlük hayatta çabalamayı
Soran11 ay11 yıl oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
11 ayÇok kötüymüş ya ben normal otururken bile temas ederdim.. Ya ayağını alırdım kucağıma ya bişey yapardım kaç yılık evlisiniz
112 Yorumla
Soran11 ayYa evet ben de bu şekilde beklentilerle başlamıştım. Başlarda kolunun altına giriyordum ne biliyim bi elini tutayım bacağına dokunayım falan. Baktım sadece ben yapıyorum. Ben bırakınca yapmayı. Ayrı koltuklarla ayrı dünyalarda takılır olduk.
- 11 ay
Yuh.. Sanki sizinki fb gibiymiş..
- 11 ay
Kaç yıllık evlisiniz ki 10 falan mı
Soran11 ay11 😅
- 11 ay
Başlarda da öyleydi diyorsun ama. Çocuk falan mı var acab çocuğa kötü örnek olur diye mi çekiniyor acaba
Soran11 ayYok ya çocuk da var ama onlardan bağımsız olarak sevmiyor gibi. Sen beni sevmiyor musun dediğimde de sevmesem evlenir miyim sevmesem çocuk ister miyim senden geyiğine dönüypr mevzu. Böyle anlamsız bomboş bir şey
- 11 ay
Evet kötüymüş. Ben olsam hep temas ederim. Hatta kucağımdan indirmem. maalesef biraz kötüymüş durumun
Soran11 ayÖyle maalesef. Çok afaki beklentilerim yok sürekli dip dibe olalım demiyorum ama en azından sarıldığımda odun gibi durmasa 😅
- 11 ay
Ne afakisi bence gayet makul isteklerin var. Ben şahsen yan yana otururken bile bacaklarına falan elimi koyarım
Sarılırım
Öperim. Nasıl uzak durur ki insan eşinden.. Kaç yaşındaydın sen
Soran11 ayYaşım 32
- 11 ay
Daha gençsin bir de..
- 11 ay
Gün içinde ne yapıyorsun o işte sen evde mi
Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Sevgiye sevilmeye hep muhtac kalirsin oyle sey olur mu ya. Cok ilginc.
13 Yorumla
Soran11 aySanırım öyle de oldum
Soran11 ayAhahahah😂 sevilmeye ihtiyacım var, sevişmeye değil bakın dikkat çekmek isterim. Ona göre emin misiniz teyit etmek istiyorum 😂
Gizli Üye(30-35)11 ayİyi haber ; sevgiyle alakasi yok. Karakteri oyle.
Kötü haber; değişmez maalesef.
Gecmis olsun...
13 Yorumla
Soran11 ayÇok dürüst oldu ama sağolun🥲
Cevap sahibi11 ayOzur dilerim kırmak istemezdim ama gerçek bu. Üzgünüm...
Cevap sahibi11 ayUmarim ilişkide de aynı değildir...
- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
11 ayBenim arkadaşta aynı :) eşim çok yılışık diyor olm diyorum daha ne istiyorsun ben sevmem diyor öyle :)
03 Yorumla- 11 ay
Ama çapkında güzel kardeşim yaa ;) yani seviyor mu sevmiyor mu bşrsey diyemem ama önemsemediği değer vermediği aşikar
Soran11 ayAy ne severmiş Allah aşkına ya ben anlamıyorum ki, kimi bulamaz kimi bilemez derler ya o hesap
- 11 ay
Aynen öyle ben diyorum keşke bizimki cilveli olsa gelse sırnaşsa falan bu anlattıkça diyorum olm canım sen yaa daha ne istiyorsun bizde ben sornaşıyorum ama avucumu yalıyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinizin bu durumu duzelebilir. Duyusal hassasiyetleri var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Değişmez boşuna umutlanma temasıs s***ş mucidi mi bu adam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Temas sevmeyen kadın ve erkek cidden cinsellik nedir bilmiyor demektir
00 Yorumla
11 ayKarakteri öyledir onun temas sevmez
12 Yorumla
Soran11 ayBen tam zıttı olduğum için sanırım anlayamıyorum
- 11 ay
Evet
Delimi ya o, temas olmadan nasıl yapıyorsunuz ki?
13 Yorumla
Soran11 ayOldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayTutku az aranızda onu çoğaltman lazım
12 Yorumla
Soran11 ayNasıl mesela hocam tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı
- 11 ay
Bir sürü var ama bir tane değil ki birde hiçbiri bilmşyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayBazıları soğuk oluyor öyle şeylere
12 Yorumla
Soran11 ayO nadiren olan bazılarından birine denk gelmiş olmam da 🤦🏻♀️
- 11 ay
Üzücü bir durum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Libidosu düşük olabilir
Sadece içine girmek istiyorsa senden sıkılmış olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu kadar ruhsuzlukla cidden zevk alabiliyor musun bence imkansız bu kadın ruhundan anlamayan bir adam cidden değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySevisilmeyen kadin arzulanmayan kadinsir. Saldin mi kendini bakimsiz misin
08 Yorumla
Soran11 ayDeğilim asla ve hatta nasıl derler aurası çekiciliği fazla da olan bir kadınım. Ama işte
Cevap sahibi11 ayHep mi boyleydi son zamanlarda mi oldu? Baskasi olmasin?
Cevap sahibi11 aypssst aura! Baksana
Soran11 ayBaktım patron buyur?
Cevap sahibi11 aySelam gunaydin mesajdan yazarmisin?
Soran11 ayGizlisiniz bayımmm
Cevap sahibi11 ayDegilim aura
Cevap sahibi11 ayNerdesin Mrs Brown
11 aybana fikir verilmez ya zevk almaya bakacaksın ya da her şeyi oluruna bırakacaksın
10 YorumlaÖyle de tadı çıkmazki ya temas olmadan ön sevişme olmadan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Temas gerçekten başka bişey. Neler yaptığımı anlatırım da burdan olmaz 😂
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayPeki seni ne zaman isterse elde edebilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayo zaman ön sevişmeyi zevkli hale getir oda alışsın
12 Yorumla
Soran11 ayBen zaten fazlasıyla yapıyorum elimden geleni ama ne biliyim ondan bişey gelmeyince de. Hep benim yapmamla olmuyor
Cevap sahibi11 ayhaklısın o zaman onun istediğini hep boz yarıda bırak isteksiz ol ya da hissettir senin dediğine gelsin
Bu kadar ruhsuz bi seks tatmin de etmez insanı
32 Yorumla
Soran11 ayMaalesef öyle de oluyor. Yalanla dolanla taklitle o günü de bitirmiş atlatmış oluyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yoktur bence amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 aymuhtemelen karakteri yapısı bu adamın..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayÖyle ilişki mi olur ya ısırıp öpmeden :)
10 Yorumla
11 ayOral yoksa gerisinin anlami yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Temas güzeldir.
12 Yorumla
Soran11 ayAksini düşüneni nasıl çeviririz hocam var mı öneri
Gizli Üye(30-35)11 ayOzlem duymuyor dur artik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ondan olmaz yoluna bak sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Temas şart yaa o olmadan sevk olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
11 ayAnadolu usulü takılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySevgili olduğumda sevmem evli olsam her zerresini ezberler yapışık ikiz gibi olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
11 ayTemas sevmeyen kişi yoktur bence o konularda ya.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayKadın orgazmı için önsevişme uzun olmalı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayyalatmadan verme
02 Yorumla
Soran11 ayKonumuz o değil şu anda tamamen duygusal soruyorum 😅
Cevap sahibi11 ayyalatmadan vermeyınce alısacak yalamaya sok cıkar olmayacak ıste
bız hepımız acelecıyız ama cıkarma kulodu beklet
İşin zor 😃
10 Yorumla
11 ayİşin zor
10 Yorumla
11 aysevişmeden asla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi