Mesela her erkek yatakta ateşli çıtır seksi bla bla bla…. İstiyorlar ama kendilerine hiç bakmıyorlar? Öyle kadın istiyorlar ki, ona değecek erkekler mi hiç bakmıyorlar
İSTDİĞİNİZ O KADINLARA LAYIK MISINIZ?
neyiniz var tip beceri ve bilginize dair?
Mesela her erkek yatakta ateşli çıtır seksi bla bla bla…. İstiyorlar ama kendilerine hiç bakmıyorlar? Öyle kadın istiyorlar ki, ona değecek erkekler mi hiç bakmıyorlar
İSTDİĞİNİZ O KADINLARA LAYIK MISINIZ?
neyiniz var tip beceri ve bilginize dair?
Evet hem fiziki olarak hem temizlik olarak hazır olmayı seviyorum. Öncesinde romantik olmayı yatakta elimden geldiğince arzulu sert olmaya dikkat ediyorum. Her türlü isteğe cevap vermeye tam bir doyum için çabalıyorum. Ama bunun karşılığını pek alabilmiş değilim
Evet. Çünkü cinsellik konusunda karşındaki insanı ne kadar keşfedersen ne kadar zevklerine yönelirsen hem alacağın haz artar hem de karşındaki kişi de aldığı hazzın fazlasını sana yansıtır. Kadınların cinsellik konusunda çeşit çeşit düşünceleri, fantezi ve fetişleri farklı farklı olsa da temelde istedikleri şey belli.
Deneyimlemeden tabi ki bilinmez. Hatta mutsuz cinsel birliktelik yaşayanlar da var, herkesin malumu. Bunun bir ortası yok, nasip işi bence. Deneyimlemeden bilinmez çünkü.
Cevap
14Cevap
Aynı şeyi bizde kadınlara soruyoruz.
Zengin olsun
Yakışıklı olsun
Kibar olsun
Yardım etsin.
Zengin olsun ama boş zamanıda olsun
bla bla
diyen Kezban neden bu isteklerini karşılayabilecek yeterliliğine bakmıyor. Kadınlar baş tacımızda su kaçırmamak lazım.
Yani vermeden almak Allah’a mahsus :) ama verdiklerimizi de bazen alamıyoruz sırt üstü yatıp bekleyen kadınları sevemiyorum
Nasıl kadınları seviyosun
Öncelikle ilçe cilve olucak fit olacak ben ona değer verecek o bana
Sen nasıl erkekleri eeviyorsun
Gay arkadaşlarım seni sordu bence takip gönder kaçırma bu fırsatı 😂
Kimmiş onlar
Neyimi sordukar
tipi boş ver , yeteri kadar iyi bir kariyerin varsa bence yeterli
Tecrübem yok o günü bekliyorum. O gün yataktan uzun süre çıkamam sanırım
Çok şükür hiç sorun yaşamadım. Partnerimi yarıda bırakmadım.
Neyimiz yok ki
oluyorlardır herhalde
çoğu olamıyor
Çoğu bulamıyor.
Beceri var diyorum
Evet yıllardır hemde
Bence ben öyleyim
İki cinsin de bakanı var bakmayanı var
param var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?