Temiz olsun eril enerjisi yüksek olsun sekstwn sonra uyumak veya arkasını dönmek gibi saçmalık yapmasın tip olarak normal olsun yakışıklı olmasın fiziği çok iyi olmasın kültürlü ve zeki olsun esprili olsun dil bilsin işi gücü yerinde olsun olgun olsun 30-45 arası tatlı dilli olsun argo konuşmasın mantıklı olsun gerekirse psikolog olsun bana yeterli ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Temiz olsun eril enerjisi yüksek olsun sekstwn sonra uyumak veya arkasını dönmek gibi saçmalık yapmasın tip olarak normal olsun yakışıklı olmasın fiziği çok iyi olmasın kültürlü ve zeki olsun esprili olsun dil bilsin işi gücü yerinde olsun olgun olsun 30-45 arası tatlı dilli olsun argo konuşmasın mantıklı olsun gerekirse psikolog olsun bana yeterli ya
Çoğu şey bende var yaa 😄
Kaç yaşındasın?
@Selooooooo7 25
Sadece dil bilmiyorum
@JasonLibidosu o zaman olmaz yaa
Cinsellikte dil bilmek önemli mi 😄
@JasonLibidosu önemli tabi
O da güzelmiş
Teşekkürler
Beni anlatmis resmen
Hijyen önemli. Karşılıklı oral olsun sert seksi sevsin ve benim gibi istekli olsun. Coşalım zevkin doruklarına ulaşalım
fit bir vücut. hoş bir koku. (her yerinde) rahat tavırlar. kaliteli ve seksi iç çamaşırlar. denemeye ve yeniliğe açıklık
Dolgun göğüs ve kalça
Ağzına alacak ve
Temiz olacak
Minyon olsun, kibar naif ve alımlı olsun
Yerine göre davranabilsin
Hijyene ve gizliliğe önem versin
Sohbet ve sevişmede iyi olsun
Benim keşfet 20:00 dan sonra full cinselikle alakalı soruları atıyor her zamankı gibi
Dört beş kere boşalabilsin, temiz hijyenine dikkat eden biri olsun tutkulu sevişsin ve penisi pembe olsun
Başka
İşten anlıyosun
Benim zevk ve arzularım kıza yüzeysel şeyleri yapan olmayı içine aldığı için öncelik kızdaki fizik yapısıdır
İtaat etmesi sertliklerimden zorlamalarimdan keyif ve zevk alması
Kuskançlık çıkarmaması, yaprak aktif olması, temiz olması ve bakımlı olması
Temiz hijyen yatakta istekli aşırı istekli fantazilere açık
Temiz olsun güzel olsun cilveli olsun güzel saçlari olsun bu önemli
Dominant ve ozguvenli olması
Sıcak
istekli
Bakımlı
Heyecanli
Arzulu
Talepkar
Doymak bilmeyen
Yatakta rahat ve istekli olması yeterli...
Doyumsuz olması ve fizik
Karım olacağı için takılmam
İstekli olması. Ve inlemesi
Fizik, sert sevmesi, ten uyumu ve istekli olması
İri diri kalçalar
Ağzına boşaltması, yüksek libido
İtaatkar olsun sert sevsin minyon olsun
Şimdilik bir partnerin olması
Vatan sevgisi
Ruh sağlığı
Çoook şey yazamam buraya
açıklık