Oral süresi tamamen çiftlerin isteğine, o anki ruh haline ve keyiflerine bağlı aslında. Kimi için 3-5 dakika yeterli olurken, kimi daha uzun sürmesini tercih edebilir. Önemli olan süreden çok, karşılıklı istek ve uyum. Zorunluluk gibi değil, doğal bir akış gibi hissettirdiğinde her şey daha güzel oluyor.
Ne güzel ifade etmişsin, bu konuda bir sınırlamanın olması zaten mümkün değil, cinsellik her şeyiyle sınırsız ve özgür yaşandığında ancak bir anlamı olur, hazza ulaşılır ve tutku yoğun hissedilir.
Ve bu oral ilişkinin sonunda ise 15 ile 30 dakika arasında da tadında ve kıvamında bir cinsel birleşme yaşandığında ise çiftler tadına doyamaz ve o hazzi bir ömür bir daha unutamaz
Sahi bu arada seni ne zaman fenomen olarak göreceğiz artık cinsel yaşam kategorisinde takip ediyorum yaklaşık bir aydır yoğun mücadele ediyorsun görüşlerini komple takip ediyorum gözümden kaçmıyor yani 😉
İyi de güzelim sevgilin olabilir saygı duyuyorum yani ama abi deyince de ben kendimi çok yaşlı hissediyorum sevgilin var diye samimi bir dostun arkadaşın bir sırdaşın olamayacak mı 😉
Yok yok en büyük etkileşim alan yorumlar sende ben takipteyim merak etme 😉 bu arada çaktırmadan lafı da soktun ama sorarım hesabına denk getirdiğimde gıcık 😂😂😂
Nereli olman önemli değil kuzum sonuçta yurdumun insanısın diyarbakır'ı da aynıdır Mardin'e dahil midir eskişehir'i de aynıdır İzmir'i İstanbul'u da aynıdır hiçbir zaman ayrımcılık yapmam benim gözümde Her insan birdir Yeter ki insan olsun bu arada bir takip isteğimi kabul etsene sorularını takip ederim ara sıra 😉
Kankam ben 2 hafta önce pp'ye kendimi koydum büyük ihtimalle görmedin sen bir kaç gün önce kaldırdım gerçekten çok bir kızım anlayışlıyım merhametliyim kalbim temiz güzel severim yani öyle 😅
20 dakika oral için ideal. Bir yandanda dakikaya sığdırmakta saçma olur seksin dakikası olmaz oral yaparsın kendinizi hazır hissettiğiniz an ilişkiye girersiniz